- 25 Şubat 2016
- 6.022
- 10.208
- 248
- Konu Sahibi Mutlu1anne
-
teşekkür ederim:) benim ablamlarda hep böyle diyor bunu dediğinde hem seninde istediğini anlarlar ve üstüne gelmezler diyor. bazen yapabiliyorum ama işte sonrasında kendi içimde ki duygusal buhranlaşma başlıyor ama onunda üstesinden gelicem çok yeni olduğum için sanırım başaramıyorum. 6 aydır bebek istiyoruz'Dua edin, olur insallah!' de, gec.
eşim aslında çok anlayışlı bir adam ama bu konuda bilmiyorum sormaya bile cesaretim yok çünkü babasını geçen sene kaybetti ve annesi yalnız hatta bayramın 2, günü arkadaşım düğünü var 1. gün akşamı dönelim dediğimde bile biraz yüzü asıldıEşine bu sene bebek meselesinden dolayi çok bunaldigini, bu bayram herkesten uzak basbasa tatil yapmak istediğini soyle bakalim ne diyecek
hayırr değilim ama geçen senelerde ikimizinde izni uymadı gidemedik bayramlarda bu sene kurban bayramında inşallah kendi ailemin yanında olacağız ikimizde. yani bu sene eşimin köyüne gitmem niye bu kadar içimi sıkıyo bende anlayamıyorum ama ona bunu belli etmedim bile henüz. ama gerçekten çok ruhum sıkışıyo güçsüz hissediyorum kendimiAilenizle kusmusunuz
Tamam o zaman nasil alistirirsan oyle gider bayramlarda tabiki git ailene..hayırr değilim ama geçen senelerde ikimizinde izni uymadı gidemedik bayramlarda bu sene kurban bayramında inşallah kendi ailemin yanında olacağız ikimizde. yani bu sene eşimin köyüne gitmem niye bu kadar içimi sıkıyo bende anlayamıyorum ama ona bunu belli etmedim bile henüz. ama gerçekten çok ruhum sıkışıyo güçsüz hissediyorum kendimi
kesinlikle çok haklısınız ama bazen insanlar çok acımasız olabiliyorlar yani zaaf noktayı yakalayıp üstüne gidebiliyorlar. bazende hiç farkında olmadan gayet ihtiyari soruyolar ama insan hassas olunca bide gerçekten özel bi durum böyle akıp gidiyorum sanki onu sorduklarında:)Daha çocuk düşünmüyoruz hayırlısı diyin geçin kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki
teşekkür ederim katılıyorum kesinlikle o yüzden kurban bayramın o da gelecek:)Tamam o zaman nasil alistirirsan oyle gider bayramlarda tabiki git ailene..
çok teşekkür ederim. kesinlikle Allaha çok inanıyorum kadercide bir insanım en düştüğüm zamanlarda Kun fe Yekun diyorum ama buda benim sınavım sanırım umarım başarıyla geçebilirimNe gelirse Allah tan olduğunh kabul edin. Bizde çocuğumuz olmayacak sandık. Biraz stres yaşadım. Ama sonra bunda bir hayır vardır. Allah a inancınız varsa bunu sorun etmemelisiniz. Ol der ve olur. Kimseye söylemeyin tedavi olduğunuzu. Deyinki daha erken 1 sene daha bekliyoruz. İşte borca girdik diyin yada ne biliyim. İşte daha kayınpederin ölümünden çok zaman geçmedi kayınvalidemle daha sık ilgilenmek için deyin.
İnşallah hayırlısı olur. Belki evladınız olucak ama hayırsız olacak. Belki hayırlısı budur. Bizim göremediğimiz Allah ın gördüğü şeyler var. En hayırlısı olsun. Belki evlat edinip bir çocuğun hayatını kurtaracaksınız.çok teşekkür ederim. kesinlikle Allaha çok inanıyorum kadercide bir insanım en düştüğüm zamanlarda Kun fe Yekun diyorum ama buda benim sınavım sanırım umarım başarıyla geçebilirim
aminnnn inşallah çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Rabbim sizinde inşallah evladınızın hayırlı sağlıklı olmasını nasip eder.İnşallah hayırlısı olur. Belki evladınız olucak ama hayırsız olacak. Belki hayırlısı budur. Bizim göremediğimiz Allah ın gördüğü şeyler var. En hayırlısı olsun. Belki evlat edinip bir çocuğun hayatını kurtaracaksınız.
doğru diyorsunuz bazen insanlar üzerine vazife olmayan her şey hakkında söz sahibi oluyolar ama susturmak da bizim elimizde haklısınızNasip Allah ne zamsn isterse deyin milletin agzi kapaniyor
Genelde cevremde maksat evde kaldin demeye getirmek icin laf acan insanlar nasip kader deyince direk susuyorlar yoksa dysunmuyorum bilme ne deyince uzuyorda uzuyor sonu gelmiyor bi turlu ama nasip deyince pek uzatamiyorlar
merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında 2 yıllık evli bir kadınım. istanbulda yaşıyordum bekarken evlenip eşimin işi dolayısıyla trabzona yerleştik bende tayinimi trabzona aldırdım eşimde aslen gümüşhaneli. zaten trabzon ve eşimin köyü arasında 1 saat 15 dklık mesafe var. ben evlendiğimden beri her bayram burda kayınvalimde oluyorum tabiki biraz buhranlaşıyor insan ister istemez ama bunu sorun etmiyordum. arefeden gidip 3, günü dönüyoruz. ama şimdi daha farklı her şey şöyle ki herkes bizden çocuk bekliyor tabiki bizde istiyoruz ama şuan olmuyor tedaviye başlayacağız nasipse ama bunu söyleyemiyoruz herkese hem mahalle baskısı hem de üzülmesinler diye. şimdi köye gidince karşılacağım bu sorularla nasıl baş edicem bilmiyorum. çünkü son zamanlarda iyice hassaslaştım. gitmek istemiyorum ama eşime bunu dillendirmiyorum çünkü yanlış anlamasını istemiyorum. hem zaten bayramda kayınvaliden 1 saat ötendeyken gitmemek ne demek ayıp. tabiki gitmeliyim ama sadece bu durumdan dolayı çok dertliyim ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz bana biraz tecrübesizlik biraz duygusallıkla nasıl baş edeceğimi bulamadım ve sanırım biraz sizinle dertleşmek istedim
ne güzel güçlü ve dik duruyor olabilmeniz bende böyle olabilir miyim acaba"kısmet bu belli olmaz ama çocuk düşünmüyoruz henüz" diyeceksin
5.5 senedir ben böyle diyorum
daha doğrusu önce böyle diyodum
şimdi amannnn ben bakamam şu an hiç düşünmüyoruz diyorum.
zaten bi tek eşimin annesi soruyor
başka da soran eden yok
benim aile tarafı aman çocuk yapma sakın diyo anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?