deneyimsizlik

sihirli bir cümle söyleyeceğim sizin işinize karışan herkese bunu söyleyin.
' BİZ NE ZAMAN İSTERSEK O ZAMAN OLACAK ÇOCUĞUMUZ. SİZE NE?'

sihirli bir cümle söyleyeceğim sizin işinize karışan herkese bunu söyleyin.
' BİZ NE ZAMAN İSTERSEK O ZAMAN OLACAK ÇOCUĞUMUZ. SİZE NE?'
ahahahah çok tatlısınız :) tamam bunuda denicem inşallah başarabilirim:) ama bazen kendime de soruyorum çocuk ne zaman diye işte o zaman çok çaresiz kalıyorum artık olsa bian önce olsa diyorum ama her işin başı zaman ve sabır biliyorum.

canım eğer başkasına senin hayatın hakkında yorum yapma ve karışma hakkı verirsen kendilerinde bunu hak görüp tepene çıkarlar, kalbini kırarlar :)

ne güzel güçlü ve dik duruyor olabilmeniz bende böyle olabilir miyim acaba
olmamanız için ne sebep var?
siz nasıl davranırsanız karşınızdaki de size o kadar karışabilir.

bana soramayınca eşime soruyomuş ailesi
bi daha sorarlarsa zeytinagaci kısırmış de dedim
daha da sormazlar herhalde.

siz bu durumu büyük eksiklik ya da bir suç gibi görürseniz karşınızdaki de öyle görür.
bebek istediğinizi ve henüz olmadığını sizden başka bilen yok ki.
karıştırtmayın hayatınıza
biz hazır olunca isteyeceğiz ve sizinle paylaşırım diyin

kesinlikle katılıyorum ben bunu eksikli toplum içinde dışlanma ve hayatın son noktası olarak görmekten vazgeçmediğim sürece bu böyle devam edecek. önümde 40 yılım varsa yaşayacağım olmazsa böyle yaşanır mı yani? üstelik ben kimseyi çocuğu olup olmamakla değerlendirmezken birilerinin böyle düşüneceğini nerden çıkardım onuda anlamadım

Öncelikle bebek konusu değil bence sıkıntınız...
Henüz 2 yıllık evlisiniz, yaşınız çok genç ve de daha 6 Aydır deniyorsunuz.
Yıllarca sonra bebeğine kavuşanlar var.
İçinizdeki sıkıntı her neyse bence onu netleştirin, sanki başka bir şeylerden bunalmışta bebek diye dışavuruyorsunuz.

bir çok sebep olabilir bende düşündüm. eşim işinden dolayı sık sık nöbetçi oluyor yalnız kalıyorum aile akraba kimse yok burda arkadaşlarım var ama çok şükür. eşimin aileside pek gelip gitme olaylarımız yok yani bir seviyemiz var. yani bir çok sebep var ama bunlar sanki daha önce sorun olmuyodu beynimde sürekli sadece çocuk meselesi var. çocuk meselesine bu kadar takılma sebebimde şu bir sorunum var biliyorum çikolata kisti hastasıyım bundan dolayı çocuk sahibi olma sürecim normal insanlara göre daha uzun olacak biliyorum o yüzden belkide bu kadar karamsarlığım.

Anneye bir şekilde durumu açıkla... Git kalma. eşine kalmka istiyorsa kalsın. öncelikle sensin bu hayatta önemli olan. Başkaları ne der diye düşünme.. elalem hep konusur.

6 ay çok kısa bir sure zaten. Tedaviyi siz kendiniz mi planladiniz, doktor mu yonlendirdi?
Valla 4 sene sonra hamile kaldim ben. Ilk baslarda yoğun bir sekilde istemiyordum ve her söyleyene bunu açıkça belli ediyordum. Daha gencim istemiyorum diye. Istedikten sonra da, istemiyoruz demeye devam ettim. Çok ısrar edene, Allah verince olur deyip geçiyordum. Bence kafanizin icinde hersey siz takmazsaniz etrafınızdakiler de takamaz

E mesafe azmış. Günübirlik gidip dönebilirsiniz. Eşiniz anlayışlı biriyse buraya yazdıklarınızı dile getirseniz sorun olmaz herhalde.
Hem sürekli başkalarını üzmeyeyim diye kendini üzmez ki insan...

Canım öncelikle seni çok iyi anlıyorum. Benim olmama durumum olmadı şükür ama biz üç sene istemedik. Köy yerinde sürekli bu sorulara maruz kalıyorduk. İstemiyoruz dediğim halde bana neler neler dediler olmuyor muamelesi yapıp moralimi bozdular. Beni bile o psikolojiye soktular. Ama 6 ay çok uzun bir süre degil inşallah bi problemin yoktur. Normal de doktorlar 1 sene olmadan tedavı bile yapmıyor normalı bir yıldır yanı. Bu yüzden moralini bozma. Sana gitme demek isterdim ama eşini üzme galiba kaynanan da kötü biri degil. Durumu kaynanna söyle o soranlara senden önce cevap versin vakti gelince olur şimdilik istemiyorlar diye. Bi iki gün belki canın sıkılır ama idare et .

arkadaşımda çok büyük bir çikolata kisti vardı
hatta bir yumurtalığındaki küçüktü yani 2 tane vardı

doktor ameliyat demiş
ama önce 2-3 ay deneyin demiş
2. ay hamileydi kendisi de aşırı şaşırdı
yani olabiliyor
o kadar sorun yapma kendine

Ama eşiniz ne kadar iyi de olsa, siz hiç bir talebenizi dile getirmedikçe o da buna alışacaktır. Şekil bir A da gördüğünüz durum gibi.

Siz de insansınız, bunalmanız, darlanmanız ya da farklı bir önceliğiniz olması çok doğal. Aynı bize olduğu gibi anlatın, bu bayram kendinize bir farklılık, bir jest yapın derim. Arkadaşlarla bir tatil gibi

evet doktor belirledi süreci eylül gibi başlayacağız tedaviye inşallah

maalesef çikolata kisti hastasıyım bu hastalığın önemli özelliği şu ki yaş 26 olsada bu kist rezervleri azaltıyor bundan dolayı doktorlar 6 ay olmazsa hemen tedavi diyorlar ki gençken ameliyatta olmuştum. kesinlikle kötü insanlar değiller. ama ben kendi psikolojimi güçlü tutamadığım için oluyor bunlar

bunu bu akşam konuşacağım. yani dediğiniz gibi bu durumu hiç dile getirmediğim için rahatsız olup olmadığımı bile anlamıyordur. çünkü doğal akışından devam ediyor hayat ama benim içimde yangınlar tabi:)

aaaa bu süper bi haber böyle duydukça umutlanıyorum ne güzel yaaa inşallah darısı başıma

üstelik 30 haziran doğum günüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…