Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ya bişi sölicem
habire su içiyorum direk tuvalete koşuyorum kaydirigubbakcemile3
diyorum ki acaba yağ atma falan yokta
ben bu kadar su içip kendime hamallık mı yapıyorum sırnaşık şey

ınsanın günlük kalori ihtiyacı vardır. Bünyeden bünyeye değişir ancak genel olarak sağlıklı bir insanın 1250 veya 1300 civarında kalori alması gerekir. Bir de insanın günlük yaşamındaki hareketliliğinden dolayı yaktığı kalori vardır. ıdeal kilomuzda olsak buraya kadar hiç bir sorun yok bence ama kilo vermek istediğimiz için kalori alışımızı azaltmamız lazım 1000 1100 kalori bence ideal kilo vermek isteyenler için. 1 hafta içinde çok hızlı kilo verdiren diyetler oluyor ki bunların kalorisi oldukça düşük ve dolayısıyla sağlıklı diyemiyorum.

ya bişi sölicem
habire su içiyorum direk tuvalete koşuyorum kaydirigubbakcemile3
diyorum ki acaba yağ atma falan yokta
ben bu kadar su içip kendime hamallık mı yapıyorum sırnaşık şey

Yağlarımızı ya sindirim yoluyla ya da ter yoluyla atıyoruz diye biliyorum. Çok sık gidiyorsan bence iyi bir şey. yerimseniben

Hehehe güya temizlik yapıcam. zemuszemus
Neyse en iyisi biran önce başlayıp bitirmek. :lepi:
Akşama doğru görüşürüz. :a015:

bende öyle biliyorum ama yağlarım hala yerinde duruyo kaydirigubbakcemile3

Son olarak demeden gidemeyeceğim. kaydirigubbakcemile3 SPOR YAPARSAN gözle görülür şekilde toparlanma görüceksin tartıda kilo kaybı görmesen de guclubacismile Ne yap et kendine spor zamanı ayırmalısın. a.s Ayrıca kilonun durma süreci de azalacaktır. yerimseniben
Hadi kaçtım ben zemuszemus zemuszemus

canım ne demek istediğini anlamadım sana verdiğim adreste olanları indirdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…