Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar öğle yemeğini yazmamıştım yarım simit ve 2 zeytin yedim.Merak edip kalorisini baktım ve1 simitte 240ila260 kalori arasıymış.ben bir öğün yerine yediğim için fazla sayılmaz umarım.

kalori ortalama oluyor 1250 kaloriyi gün içinde alman gerekiyor
mesela bir elma ortalama 60 kalori yaş pasta 450 kalori civarı
yediklerine bakarak kaç kalori aldığını ortalama hesaplayabilirsin

ama tatlı ne kadar az kalorilide olsa mesala bir meyvayla aynı kaloride bile olsa meyvayı evde gezinirken bile harcayabilirsin(binbirrenkten alıntıdır) ancak tatlının kalorisini spor yapmadan harcayamazsın

ya kızlar sabahta yazdım ama ben bu kalori işinden hiç anlamıyorum

Canım ne ne kadar diye google ye yazıyorum hepsinin miktarı çıkıyor aklıma takılan olursa bakıp ona göre yiyorum kalori miktarını bilince daha az yememi sağlıyor.ama yemeklerin kalorisini bilemiyorum içine çok malzeme girdiği için.mesela 1 tabak bulgur pilavı 300 kalori hadi kolaysa ye bakalım.40 dk tempolu yürüyerek te250 300 kalori yakarmışız bunları bilirsek ona göre yeriz

ama tatlı ne kadar az kalorilide olsa mesala bir meyvayla aynı kaloride bile olsa meyvayı evde gezinirken bile harcayabilirsin(binbirrenkten alıntıdır) ancak tatlının kalorisini spor yapmadan harcayamazsın

bilgin için teşekkürler canım
binbirrenk gözükmüyor kaç gündür :uhm:

evet anladın cnm
bide diyolar ki bulgur pilavı yenilebiliyo diye iyiki öğrendim bunu :lepi:

evet anladın cnm
bide diyolar ki bulgur pilavı yenilebiliyo diye iyiki öğrendim bunu :lepi:

bende öğrendikten sonra daha dikkatli yiyorun 2 kaşığı geçmiyor.mesela bu gün mantar sote ve bulgur pilavı var ben pilav yemiycem ıspanak salatası yapacam yemeğin yanına

aa ıspanak salatası nasıl daha önce hiç yemedim

Eşim ıspanak yemeğini yemediği için bulduğum birşey belki başka yapanda vardır bilemem ıspanağı marul gibi ince ince doğruyorum domates biber salatalık bezen mor lahana koyuyorum tuz limon azcık ta zeytin yağı koyuyorum beğenerek yiyoruz eşimlecokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…