Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım bunun adı hayat her anlamda bu böyle bazıları rahatken bazıları hep zordaa

BrownSugar sen walk at home 8 inide indirdin mi

Benim karıştı linkler. sempatiksalakcinni Haticenin gönderdiği sitede Leslie Sansone'nin egzersizi vardı hepsini aldım. kaydirigubbakcemile3 1 saatlik olan egzersizi yaptım. Basit hareketler var ama aynı hareketleri 1 saat boyunca yapmak yoruyor ama olsun. kaydirigubbakcemile2 Senin gönderdiğin linkte aynı kadını görünce aynısı ellemedim, sonra o siteyi açmaya çalıştığımda sayfa görüntülenemedi. CADIARZU

Haftalık egzersizimi planladım. Her gün aynı hareketi yapmaktansa bir kaç farklı video ile farklı kasları çalıştırmayı tercih etmek istedim. 3 gündür mil egzersizine bakıyorum. Bir de daha önceden bir derginin verdiği spor sağlık serisi diye bir cd'den 40 dk'lık egzersiz yaptım ki bunu haftada 2 veya 3 kez yapacağım. Bir de kalan günlerde T.Özay yapacağım. Yani gönül böyle olmasını ister. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bakalım bu hafta yapabilirsem; sonuçları söylerim.
Yalnız vücudun toplanması adına kesinlikle yapılması gerektiğini anlıyorum. :lepi:

Selam bacılarım çoooook uzun zamandır giremiyordum siteye ama geri dönüş yapmış bulunmaktayım.Öncelikler herkese yeniden merhaba demek isterim..
Bende diyetteyim 2 hafta olucak kilo veremedim oldukça az yemeğe çalışıyorum ama ankadım ki hayatıma sporu sokamadan bu işi başaramıcam..

Hoşgeldin!.. :1hug:
Bende başlayalı 2 hafta olmuştur. Sporu düzenli yapmaya karar verdim. Tavsiye ederim. kaydirigubbakcemile2 Pek kilo veremedim kaydirigubbakcemile3 ama bekliyoruz bakalım ne zaman görücem. boshayallersmile

slm hoşgeldin :)

haticenin gönderdiği sitedekileri de indirmek lazım dimi bilgisayara indirmeden seyredilmiyor galiba

a.s Kullandığım bir program var. İçine linkleri atıyorsun. Sırası geldikçe kendisi ilerliyor. Başta alışamadım ama sonra kolaylık sağladığını fark ettim. Çoklu linkler gözünde büyürse tavsiye ederim.yerimseniben

ya fenalık geldi 8 partın daha anca 2 sini indirebildim CADIARZU

Hımmm... CADIARZU O partların tamamı mı bir video gösteriyor? :uhm: Eğer öyleyse tekini indirdiğinde açılmaz. Bence bir de Hatice'ninkini dene. Ya da "sabır ve azim" diyorum. kaydirigubbakcemile3

Bu arada kilo çizelgemi düzenlerken hatalı yapmışım sanırım. Benim BMI böyle değildi. kaydirigubbakcemile3

Ewet yanlış gibi gözüküyor çünkü bmı değerin 18 ise zaten zayıfsın hedefte de14 yazıyor galiba iyice safinaz olucan.delikafadulden bak dikkat et:))

inşallah aklın kalmaz tatlıdaaa:mymeka:
keşke sütlü bişey yapsaydında azıccık yeseydinn

Olay da tamda burda bitiyor zaten iradede...na'pıyım evdekiler bunu istedi bende yaptım yememek içinde buraya yazdım ki sizler beni gaza getirin...:))olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…