- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.421
niye bazı insanlar istediğini yer ve kilo almazken; bazıları da yediğinde hemen kilo alır ve vermek istediğinde zorlanır. Niye bir taraf çok şanslıyken diğer taraf istediğine ulaşmak isterken mücadele etmek zorunda kalır. :sinifsinif:
Ben bu gün evdekilere şam tatlısı yaptım ama ben YEMİYECEĞİM...lmaz: lmaz: lmaz:
canım bunun adı hayat her anlamda bu böyle bazıları rahatken bazıları hep zordaa
BrownSugar sen walk at home 8 inide indirdin mi
Selam bacılarım çoooook uzun zamandır giremiyordum siteye ama geri dönüş yapmış bulunmaktayım.Öncelikler herkese yeniden merhaba demek isterim..
Bende diyetteyim 2 hafta olucak kilo veremedim oldukça az yemeğe çalışıyorum ama ankadım ki hayatıma sporu sokamadan bu işi başaramıcam..
Selam bacılarım çoooook uzun zamandır giremiyordum siteye ama geri dönüş yapmış bulunmaktayım.Öncelikler herkese yeniden merhaba demek isterim..
Bende diyetteyim 2 hafta olucak kilo veremedim oldukça az yemeğe çalışıyorum ama ankadım ki hayatıma sporu sokamadan bu işi başaramıcam..
haticenin gönderdiği sitedekileri de indirmek lazım dimi bilgisayara indirmeden seyredilmiyor galiba
a.s Kullandığım bir program var. İçine linkleri atıyorsun. Sırası geldikçe kendisi ilerliyor. Başta alışamadım ama sonra kolaylık sağladığını fark ettim. Çoklu linkler gözünde büyürse tavsiye ederim.yerimseniben
ya fenalık geldi 8 partın daha anca 2 sini indirebildim CADIARZU
:roflol: Tahmin edebiliyorum.
ya zaten 1 tanesi 40 saatte inmiyo aşırı yavaş bide birini indirdin ikinciyi indirmek için bilmem kaç dk bekliyormuşsun deli oldum ya
bide bişey sorcam 8 ini indirmeden program açılmıyormu 2 sini indirdim açılmadı da
ben kaçtım birazdan girerim
Bu arada kilo çizelgemi düzenlerken hatalı yapmışım sanırım. Benim BMI böyle değildi. kaydirigubbakcemile3
inşallah aklın kalmaz tatlıdaaa:mymeka:
keşke sütlü bişey yapsaydında azıccık yeseydinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?