- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.401
teşekkür ederim olumunekankayizsmile
alsaydımda bilmiyorumkismile olurdu kendimi cezaya alacağıma alıştırmıştım ama tabi sevindim :sm_cool:
23 nisan kutlu olsunnnnn hihoyyythihoyyyt
:mymeka: sade enseme yediğim tokatla kurtuldum desene alkisalkisalkis
kızlar ben size birşey soracağım ...ben son zamanlarda yemek yeyince rahatsız oluyorum .patlayacak gibi hissediyorum kendimi .acaba midemmi küçüldü yada ben yemekten önce sirkeli su ve normal su içiyorum ondan dolayı mı hemen tokluk hissi oluyor.sizde durumlar nasıl böyle hisseden var mı:bbo:
canım bende de aynı durum var azıcık bile yesem boğazıma kadar yemek doluymuşum gibi hissediyorum.özellikle ara öğünle ana öğün birbirine yaklaşınca daha çok oluyor. sen sirkeli su içtiğinden miden daha fazla şişiyordur, ondan oluyor muhtemelen.
bir yandan rahatsız edici ama bir yandan da çok güzel, midemiz küçülmüş demek ki kaydirigubbakcemile5
kızlar ben size birşey soracağım ...ben son zamanlarda yemek yeyince rahatsız oluyorum .patlayacak gibi hissediyorum kendimi .acaba midemmi küçüldü yada ben yemekten önce sirkeli su ve normal su içiyorum ondan dolayı mı hemen tokluk hissi oluyor.sizde durumlar nasıl böyle hisseden var mı:bbo:
Kilo veren ve kupa alan arkadaşları çok tebrik ediyorumm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Ama bir kişiyi özellikle tebrik etmek istedim. Eylül! Süpersin! İstediğin kiloya gelmişsin. 200gr vermek artık zor olmaz.Aramızda vermek istediği kiloya ulaşanları görmek, insanı daha fazla motive ediyor. olumunekankayizsmile
Haydi bakalım. Haftaya kim alacak kupa ya da kupaları kaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar ben girdim ve çıkıyorum çünkü benim oğlum durmuyor maalesef
haticecim tebrik ederim
zambak inanamıyorum yaaa kilonaaa şoktayımm ama senin adına çok mutluyum
Günaydın Kızlar!.. Bugün moralim çok bozuldu. Tartıldım ve gram verememişim. senağlama Oysa yediklerime çok dikkat ediyorum. Ekmeği kestim. Tatlı yemiyorum. Egzersizlerimi arttırdım. Birkaç kilo vermem gerekirdi. Ama... gram verememişim.
Kilom durdu diyeceğim de bari 3,4 kilo verdikten sonra dursaydı. senağlama Yanlış ne yapıyor olabilirim? Aklıma spor ile yemek saatleri geliyor. Spordan sonra meyve falan yiyordum acaba o mu yanlış? CADIARZU
Kuzum herseyin bası sabır ve azimmmmmmmmmm
Canım olur arada böyle durumlar sakın ümitsizliğe kapılıp düzenini bozma. spor yaptığın için sıkılaşıyordur vücudun Birde.kas yağdan daha ağır .ama senin en büyük hatan moral bozman bence sen herşey düzenli sporumu yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum diyorsun merak etme nasılsa vericeksin bu hafta olmasa haftaya fazlasıyla vericeksin .kendini sıkma rahat bırak canım.aynısı benimde başımdan geçti yazmıştım.2 hafta kilo veremedim ama moralimi bozmadım kendimi rahat bıraktım ve bu hafta 2 kiloya yakın verdim Üstüne basa basa söylüyorum moralini bozma opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kuzum herseyin bası sabır ve azimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?