Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım istersen ceza verebilirimmm :jeyyar::jeyyar:
hazır kendini cezaya alıştırmışken:jeyyar:

Merhaba kızlar hafta sonu olunca pek kimse uğramamış burayı ihmal etmeyin yoksa kaçamak yaparsınız benden söölemesi

kızlar ben size birşey soracağım ...ben son zamanlarda yemek yeyince rahatsız oluyorum .patlayacak gibi hissediyorum kendimi .acaba midemmi küçüldü yada ben yemekten önce sirkeli su ve normal su içiyorum ondan dolayı mı hemen tokluk hissi oluyor.sizde durumlar nasıl böyle hisseden var mı:bbo:

canım bende de aynı durum var azıcık bile yesem boğazıma kadar yemek doluymuşum gibi hissediyorum.özellikle ara öğünle ana öğün birbirine yaklaşınca daha çok oluyor. sen sirkeli su içtiğinden miden daha fazla şişiyordur, ondan oluyor muhtemelen.
bir yandan rahatsız edici ama bir yandan da çok güzel, midemiz küçülmüş demek ki kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım.yemek saatlerini hiç istemiyorum canım hep ara öğündeymiş gibi hafif şeyler istiyor aslında böyle daha güzel de.şu mide ağrısı olmasaa....

Kilo veren ve kupa alan arkadaşları çok tebrik ediyorumm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Ama bir kişiyi özellikle tebrik etmek istedim. Eylül! Süpersin! İstediğin kiloya gelmişsin. 200gr vermek artık zor olmaz. Aramızda vermek istediği kiloya ulaşanları görmek, insanı daha fazla motive ediyor. olumunekankayizsmile

Haydi bakalım. Haftaya kim alacak kupa ya da kupaları kaydirigubbakcemile3

Bu arada teşekkür ederim, o yelken. a.s. 2 gündür mil egzersizleri yapıyorum. Bu arada denildiği gibi biraz menülerimizi rapor etmekte ihmal ettik. Hazır aklıma gelmişken yazayım.

Sabah: 2 kk beyaz peynir, 4 siyah zeytin, domates ve salatalıktan oluşan bir salata çeşidi, 1 dilim peynir, 1 fincan şekersiz çay.
Öğlen: mercimek çorbası
Ara: yoğurt ile salatalıkları içine doğrayıp yedim
Akşam: 2 3 kaşıklık kıymalı ıspanak yemeği
Akşamdan sonra kefir içerim ya da yoğurt yerim veya meyve

canım aynı durum bende de söz konusu...doğru dürüst birşey yemediğim halde kendimi çok şiş hissediyorum...ama tartıldığımda kiloda bir oynama yok hatta vermiş olarak görüyorum..bir kaç gün önce regl oldum bu şişlik ondan olabilir mi ??? annem yemekleri çok yağlı yapar, ona gittiğimde o yağlı yemekleri görünce sanki midem ağzıma geliyor gb oluyor..böyle olması iyi mi kötü mü bilmiyorum..

canım çok tşkr ederim Şeniz inşallah hepimiz biran önce istediğimiz kiloya düşeriz çünkü bunu gerçekten hakediyoruz...kilo vermek, insanın nefsine sahip olması, o güzelim yemekleri geri çevirmesi (hemde canı istediği halde ) hiç kolay değil...ama hepimizde çok azimliyiz bu çok güzel olumunekankayizsmile

slm arkadaşlar ben girdim ve çıkıyorum çünkü benim oğlum durmuyor maalesef
haticecim tebrik ederim
zambak inanamıyorum yaaa kilonaaa şoktayımm ama senin adına çok mutluyum

EVET CANIM BAZEN ARA ÖGÜN BİLE YAPMAK İSTEMİYORUMM....
MİDEMİZ KÜÇÜLDÜ yerimsenibenEVET AMA SENİN SİRKELİ SU İÇMENİNDE AYRICA ETKİSİ VARDIR..

EYLÜLÜN DEDİGİ GİBİ BENDE YAGLI YEMEK GÖRMEK İSTEMİYORUM.....akannehir

slm arkadaşlar ben girdim ve çıkıyorum çünkü benim oğlum durmuyor maalesef
haticecim tebrik ederim
zambak inanamıyorum yaaa kilonaaa şoktayımm ama senin adına çok mutluyum

NİYE KUZUCUMMM ŞOKTASINNNkaydirigubbakcemile3
YA NEDENSE KALÇA BASEN GİTMİYORRR
GİDEN GÖBEK VE YANLARDAKİİ CAN SİMİTLERİİkaydirigubbakcemile3

Günaydın Kızlar!.. Bugün moralim çok bozuldu. Tartıldım ve gram verememişim. senağlama Oysa yediklerime çok dikkat ediyorum. Ekmeği kestim. Tatlı yemiyorum. Egzersizlerimi arttırdım. Birkaç kilo vermem gerekirdi. Ama... gram verememişim.
Kilom durdu diyeceğim de bari 3,4 kilo verdikten sonra dursaydı. senağlama Yanlış ne yapıyor olabilirim? Aklıma spor ile yemek saatleri geliyor. Spordan sonra meyve falan yiyordum acaba o mu yanlış? CADIARZU

Canım olur arada böyle durumlar sakın ümitsizliğe kapılıp düzenini bozma. spor yaptığın için sıkılaşıyordur vücudun Birde.kas yağdan daha ağır .ama senin en büyük hatan moral bozman bence sen herşey düzenli sporumu yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum diyorsun merak etme nasılsa vericeksin bu hafta olmasa haftaya fazlasıyla vericeksin .kendini sıkma rahat bırak canım.aynısı benimde başımdan geçti yazmıştım.2 hafta kilo veremedim ama moralimi bozmadım kendimi rahat bıraktım ve bu hafta 2 kiloya yakın verdim Üstüne basa basa söylüyorum moralini bozma opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Çok doğru söylüyorsun ama ümitsizliğe kapılmadan edemedim, sanırım beklentim fazla. Ben 66 65 kg'da kilom durur sanıyordum. Neyse... mafoldumben

Kuzum herseyin bası sabır ve azimmmmmmmmmm

Niye bazı insanlar istediğini yer ve kilo almazken; bazıları da yediğinde hemen kilo alır ve vermek istediğinde zorlanır. Niye bir taraf çok şanslıyken diğer taraf istediğine ulaşmak isterken mücadele etmek zorunda kalır. :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…