- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.441
Ewet yanlış gibi gözüküyor çünkü bmı değerin 18 ise zaten zayıfsın hedefte de14 yazıyor galiba iyice safinaz olucan.delikafadulden bak dikkat et:))
slm kızlar ben bu hafta şehir dışında olucam bir hafta yokum.döndüğümde inşallah herkesi kilo vermiş olarak görürüm ve inşallah kendimde kilo almadan dönmeyi başarırım guclubacismile
Olay da tamda burda bitiyor zaten iradede...na'pıyım evdekiler bunu istedi bende yaptım yememek içinde buraya yazdım ki sizler beni gaza getirin...:))olumunekankayizsmile
Herkese merhaba,
Yazılanların bir kısmını okuyabildim.
Öncelikle hatic22 tebrik ediyorumalkisalkisalkis
Hatice1 giderken beni uğurlamışsın teşekkür ediyorumvereliniortak Geçen hafta kupa bu hafta dinlenme öyle mi?a.s Kilolar şakır şakır geliyor ama giderken öyle değil maalesef biraz zorluyor moralini bozmamak önemli biliyorsun. Haftaya olur inşallah.:içelim:
Brownsugar tartılmak moralini bozuyorsa her gün tartılma. haftalık devam et. daha önce spor yapmadıysan kasların gelişiyor olabilir. Eğer yediklerime dikkat ediyorum, sporumu yapıyorum diyorsan tartıda sonucu görmek için biraz daha beklemen gerek. Ama incelmeyi farkedersin:hulya:
hoşgeldinn a.s.
nasılsın canımm Şeniz
Hoş bulduk canım iyiyim sen nasılsın az önce baktım güzel kilo vermişsin tebrikler.kaydirigubbakcemile5
Herkese merhaba,
Yazılanların bir kısmını okuyabildim.
Öncelikle hatic22 tebrik ediyorumalkisalkisalkis
Hatice1 giderken beni uğurlamışsın teşekkür ediyorumvereliniortak Geçen hafta kupa bu hafta dinlenme öyle mi?a.s Kilolar şakır şakır geliyor ama giderken öyle değil maalesef biraz zorluyor moralini bozmamak önemli biliyorsun. Haftaya olur inşallah.:içelim:
Brownsugar tartılmak moralini bozuyorsa her gün tartılma. haftalık devam et. daha önce spor yapmadıysan kasların gelişiyor olabilir. Eğer yediklerime dikkat ediyorum, sporumu yapıyorum diyorsan tartıda sonucu görmek için biraz daha beklemen gerek. Ama incelmeyi farkedersin:hulya:
günaydınnnnnnnnnn herkeseeeeeeeee umarım bol kilo vereceğimiz bir hafta olur zemuszemus
erkencisin cnm yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?