Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

slm kızlar ben bu hafta şehir dışında olucam bir hafta yokum.döndüğümde inşallah herkesi kilo vermiş olarak görürüm ve inşallah kendimde kilo almadan dönmeyi başarırım guclubacismile

Ewet yanlış gibi gözüküyor çünkü bmı değerin 18 ise zaten zayıfsın hedefte de14 yazıyor galiba iyice safinaz olucan.delikafadulden bak dikkat et:))

:roflol: :roflol: Burdan kilo alma grubuna geçerim. :roflol: kaydirigubbakcemile3
Bulursam safinaz resmini, profil resmi yapacağım. :roflol:kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben bu hafta şehir dışında olucam bir hafta yokum.döndüğümde inşallah herkesi kilo vermiş olarak görürüm ve inşallah kendimde kilo almadan dönmeyi başarırım guclubacismile

eminim kilo almadan dönersin sennolumunekankayizsmile
güle güle git gell tamammııŞeniz

Herkese merhaba,
Yazılanların bir kısmını okuyabildim.
Öncelikle hatic22 tebrik ediyorumalkisalkisalkis

Hatice1 giderken beni uğurlamışsın teşekkür ediyorumvereliniortak Geçen hafta kupa bu hafta dinlenme öyle mi?a.s Kilolar şakır şakır geliyor ama giderken öyle değil maalesef biraz zorluyor moralini bozmamak önemli biliyorsun. Haftaya olur inşallah.:içelim:

Brownsugar tartılmak moralini bozuyorsa her gün tartılma. haftalık devam et. daha önce spor yapmadıysan kasların gelişiyor olabilir. Eğer yediklerime dikkat ediyorum, sporumu yapıyorum diyorsan tartıda sonucu görmek için biraz daha beklemen gerek. Ama incelmeyi farkedersin:hulya:

hoşgeldinn a.s.
nasılsın canımm Şeniz

bence meksika biber çayını deneyin arkadaşlar. Ben kullanıyorum ve şuanda 3,5 kilo verdim. mükemmel bir ürün sonunda kilo veriyorum. Tabi inşallah bırakınca geri almam.

hoşgeldin canım a.s.
seni tekrar aramızda görmek çok güzel kaydirigubbakcemile5
evet dinlenme oldu bu hafta güzel geçecek inş.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…