- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.561
saolun kızlaaarrr. :1hug: ben de sizi çook özledim valla...
İzmir de annemle bir beslenme uzmanına gittik. daha öncekilerden çok farklı geldi bana. bizimle 1,5 saatten fazla konuştu, anlattı..ayrıca durumumu anlatınca benimle, izmire gelemediğim zamanlarda internet üzerinden iletişime geçmeyi kabul etti.
şahane olucak bu kez...
bi de bu arada sınavdan sonra burnumdan ameliyat olmam gerekiyormuş.. ben burnumdan nefes amıyordum, meğerse eğrilik varnış.. şimdiden korkusu sardı
Yıllardır kahvaltılık gevrekler alırdım da içeriğine bakmak hiç aklıma gelmemişti.
Reklamların ne kadar etkisinde kalıyoruz hayret.:umursamaz:
Bugün aklıma geldi baktım sodyum:500mg. şeker:35mg.
Ben yemeklerde tuzu azaltırken, hatta sodyumu azaltılmış tuz kullanırken bakmadan nasıl tüketmişim bunca zaman.alsanaalsanasmile
Kendime çok kızıyorumkötükedihüso
Kızlar içeriğine bakmadan ürün almayın derim.
Pek hazır ürün almam ama bunda yanıldım artık almayacağım.klava:
canım benim beslenme uzmanında tartıldığımda akşam 6ydı ve üstümde kot pantolon vardı... vala kilo verememişsem elim mahkum çekicez dilinizi :dilcikar:
vala doktor bi sürü şey dedi.. mesela sabah 8buçukta kahvaltı işini bitirmiş olmazsan hiç yorulma bana gelmeye dedi... bir de 8 saatten fazla uyursan ya da gündüz uykusuna devam edeceksen vedalaşalım dedi...
tahlillerim çok normalmiş, yazdığım listeden az ya da çok yemezsen vermemen için hiç bi sebep yok dedi.
bir de sirkeymiş, lahanaymış bunlar dedikodu dedi, suyun mucizesini anlattı. yağ yakımını sağlayan en önemli şey suymuş... bunları rakamlarla, bilimsel verilerle söyledi ama nerdeee bende o kafa ???
aklıma geldikçe yazarım canım daha...
evet ye ama sadece 2kaşık yanında sebze yemegi
ama ekmek yokk
gitmeeeeeeeeeemafoldumben
tamam tamam dilimi tutucammmbilmiyorumkismile
gitme tamammı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
geçmiş olsun kayınvaldenede
kırık zordurr yazıka.s.
Akşamüstü falan çok uykum gelir uyurum hep... aklinialirimsmile O da mı olmayacak artık? akannehir
canım benim bu kadar özleişken sizi gidemem zaten vala... ama sen yine de diline hakim ol :jeyyar:
saol canım, kemik erimesi olunca bunlar kaçınılmaz oluyor işte... neyse ki kızı yanında... babam da emekli artık ve çok ilgilenir eşiyle
Geçmiş olsun canım a.s Ablamda burundan ameliyat olmuştu; nefes alışverişi zor oluyor diye. Ameliyattan bir süre sonra yine eskisi gibi tabi o kadar kötü olmasada zorlanıyor. Ne iş anlamadım. CADIARZU Belki doktorun niteliğinden kaynaklanıyordur. a.s
Hiç tedirgin olma. Sonuçta tedavisi mümkün bir şey. Eğriliğin yanında promosyonu varmıymış? aklinialirimsmile Hafif de kaldırsınlar yukarı yerimseniben
Hangi ders? :uhm: Derslerden bahseden biri çıktı sonunda yaşasın. :dance: Kendimi zaman zaman ayrı boyuttan hissediyorum evli ve çocuklu olmadığım için. kaydirigubbakcemile3
[/B]
aa normaldende uzun zaman alır ozaman iyileşmmesi
neyse allah şifa versin daha büyük dert vermesin yeterkii
ya bu dilimi tutmak işi zor olacak lülülülülülü
ama senin gitmemen için katlanıcamm:çok üzgünüm:
canım zambakım benim :1hug:
vala izmirdeyken psikolojik olarak yıprandım biraz, bi süre bana iyi davranın nolur :Saruboceq:
anladım zatenn canımm
inanmazsın belki ama sen böyle neşeli olunca hoplayıp zıplayıp gelirdin topigeehihoyyythihoyyythihoyyyt
durgunsun belliolumunekankayizsmile
kendine iyibak canım sen bize lazımsınnŞeniz
işte bu yaa. inanılmazsın canımm benim. :1hug: insanlar yanıbaşındakinin derdini bile anlamazken, işlerine gelmezken sen benim durgun olduğumu farketmişsin...
Bitanesin vala :1hug:
merak etme ama geçer bi kaç güne normale dönerim umarım
kızlarrrrrrrrrrr 3-4 gündür uğraşıp indirdiğim walk at home açılmıyorrrrrrrrrrrrrrr mafoldumben
sanada günaydın oyelken zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?