Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Geçmiş olsun canım a.s Ablamda burundan ameliyat olmuştu; nefes alışverişi zor oluyor diye. Ameliyattan bir süre sonra yine eskisi gibi tabi o kadar kötü olmasada zorlanıyor. Ne iş anlamadım. CADIARZU Belki doktorun niteliğinden kaynaklanıyordur. a.s
Hiç tedirgin olma. Sonuçta tedavisi mümkün bir şey. Eğriliğin yanında promosyonu varmıymış? aklinialirimsmile Hafif de kaldırsınlar yukarı yerimseniben

Nesfitler mi? Daha yeni almıştım. boshayallersmile Diyet üzerindeki tüm tabularımı yıktın. kaydirigubbakcemile3

Akşamüstü falan çok uykum gelir uyurum hep... aklinialirimsmile O da mı olmayacak artık? akannehir

gitmeeeeeeeeeemafoldumben
tamam tamam dilimi tutucammmbilmiyorumkismile

gitme tamammı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

geçmiş olsun kayınvaldenede
kırık zordurr yazıka.s.

canım benim bu kadar özleişken sizi gidemem zaten vala... ama sen yine de diline hakim ol :jeyyar:

saol canım, kemik erimesi olunca bunlar kaçınılmaz oluyor işte... neyse ki kızı yanında... babam da emekli artık ve çok ilgilenir eşiyle

[/B]
aa normaldende uzun zaman alır ozaman iyileşmmesi
neyse allah şifa versin daha büyük dert vermesin yeterkii

ya bu dilimi tutmak işi zor olacak lülülülülülü
ama senin gitmemen için katlanıcamm:çok üzgünüm:

vala kaldırma değilde senelerdir ben burnumu törpületeceğim derdim, bizimkiler dalga geçerdi, hakikaten çok minik bi yer ama açılmışken yapılsın di mi :))) onun dışında doktorum burnuma yapılması gereken pek bişe yok dedi. istersen ucunu küçültürüz dedi ama bence pek gerek yok

Hangi ders? :uhm: Derslerden bahseden biri çıktı sonunda yaşasın. :dance: Kendimi zaman zaman ayrı boyuttan hissediyorum evli ve çocuklu olmadığım için. kaydirigubbakcemile3

ben sizin boyuta daha yakınım sanırım canım. evli ama çocuksuz olarak sengözlerimebaksanab
mayısta alese giricem, temmuzda da kpss , bakalım ,Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım zambakım benim :1hug:
vala izmirdeyken psikolojik olarak yıprandım biraz, bi süre bana iyi davranın nolur :Saruboceq:

canım zambakım benim :1hug:
vala izmirdeyken psikolojik olarak yıprandım biraz, bi süre bana iyi davranın nolur :Saruboceq:

anladım zatenn canımm
inanmazsın belki ama sen böyle neşeli olunca hoplayıp zıplayıp gelirdin topigeehihoyyythihoyyythihoyyyt
durgunsun belliolumunekankayizsmile
kendine iyibak canım sen bize lazımsınnŞeniz

anladım zatenn canımm
inanmazsın belki ama sen böyle neşeli olunca hoplayıp zıplayıp gelirdin topigeehihoyyythihoyyythihoyyyt
durgunsun belliolumunekankayizsmile
kendine iyibak canım sen bize lazımsınnŞeniz

işte bu yaa. inanılmazsın canımm benim. :1hug: insanlar yanıbaşındakinin derdini bile anlamazken, işlerine gelmezken sen benim durgun olduğumu farketmişsin...
Bitanesin vala :1hug:
merak etme ama geçer bi kaç güne normale dönerim umarım

inşallah geçer canımm:teselli:
hayat okadar kısası inan dakikası bile önemli:teselli:
herneyse üzüldügün şey yarın bugünün için "aa ben onamı üzülmüş yıpratmışım kendimi"dersinn...

sen neşeli ol canımm sana yakışann ooŞeniz

günaydın kızlarrrrrrrrrr
patiska hoşgeldin sanada kayınvalidene de çok geçmiş olsun
morelinde bozuk olmasın hemen hemen gülmeye başlamalısın opuyorumnanaktan

patiska tekrar hoşgeldin a.s
geçmiş olsun şimdiden ameliyetın için :teselli:
uzmana gitmen iyi olmuş bu arada bizide bilgilendiriyorsun yerimseniben
kayınvalidenede geçmişler olsun canım olumunekankayizsmile

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım sinem ben bende yeni doğum yaptım bebeğim altı aylık 57 kilo ile hamile kaldım 64 kilo ile doğuma girdim sezeran oldu kızım ve ben doğumdan sonra 59 ile hastaneden çıktım ama malum emzirirken kilo aldım 60 kiloyum ama en kısa zamanda 50 kiloya düşmem lazım bana yardımcı olursanız sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…