- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.521
ya hem yapıyorum hem yazıyorum marifetli kızım ben dermişim
amann canımm benim hesabı falan karıştırırsınn dikkatt
buraya yazacaklarını oralara yazmdaakaydirigubbakcemile3
ee buhafta cumaya hedefin ne canımaklinialirimsmile
ya benim hedefim 1 günde 55 kg ya düşmek ama imkansız :roflol:
merhaba kızlar ben geldim :))
patiska, birnbirrenk hoşgeldiniz kızlar özletmiştiniz kendinizi opuyorumnanaktan
bende hafta sonu kaçamak yapanlardanım ondan foruma girmeye yüzüm olmadı ama biraz spor yaptım ve bugün tekrar yediklerime dikkat etmeye başladım :hulya: c.tesi günü eşim gelecek Şeniz o gelene kadar birazcık daha veririm inşallah yerimseniben
şimdi bugün yediklerimi yazayım yazmazsam ipin ucunu kaçırıyorum çünkü :kedi:
sabah:1 dilim kepekli ekmek
peynir, 3 zeytin şekersiz çay
ara:bir fincan kuşburnu çayı
öğle: bir iki kaşık sebze yemeği
3-4 kaşık bulgur pilavı, yarım dilim ekmek yedim
ara:bir tane yeşil elma
akşam'da patatesli bezelye yemeği ve salata yiycem :lepi:
ayrıca bugün 30 dk hızlı tempoda yürüdüm hihoyyyt
canım hedefine 200gram kalmıştı dimii
onu vermek nekiii pehhhh
demek eşin geliyorr :jeyyar::jeyyar:hadi gözün aydınn
:kedi::sm_cool: :sm_cool: zammbaakkk, tşkr ederim canım kaydirigubbakcemile3 evet canım 200 gr kalmıştı ama buraya yazmazsam inan bu hafta 2 kilo olarak geri alcam verdiklerimi :icecream:
eylüll sen kaç kiloydun 49 mu ne değillmiydin yaaaaaaaaaaa
bak kızıyorum heeeeeeeeeklava:
sen benim oklavamın tadını unuttun galibaaklava: klava:
kıtlıktanmı çıktınnn :mymeka:
evet canım boshayallersmile ama oyelkencim benim kemik yapım çok ince yani minyonum...49 kilo olsam bile öyle aman aman çok zayıf değilim, yüzük ölçümü söyliyim ne kadar ince kemikli olduğumu anlıycaksın, 9 numara hatta o bile biraz büyük geliyor arada alyans düşüyor :hulya: eşim alyans almaya gittiğinde bunu çocuk mu takcak demişti kuyumcu :kedi:
boyun kısa degildi yanlış hatırlamıyorsam
ya seni çok merak ettimm eminim üflesem uçarsınn:roflol:
bifoto koyarmısın profiline
yüzünü kapat kaldırırsın hemen olmazmı
istemezsen tabiki koymaa
evet canım boshayallersmile ama oyelkencim benim kemik yapım çok ince yani minyonum...49 kilo olsam bile öyle aman aman çok zayıf değilim, yüzük ölçümü söyliyim ne kadar ince kemikli olduğumu anlıycaksın, 9 numara hatta o bile biraz büyük geliyor arada alyans düşüyor :hulya: eşim alyans almaya gittiğinde bunu çocuk mu takcak demişti kuyumcu :kedi:
merhaba
konu başlığını okudum. tüm sayfaları okuyamadım ancak kendimi tanıtıp bu kilo verme grubuna katılmak istiyorum.
bende yıllardır bir kac kilomu veremeyip ağlayıp duranlardanım. 18 aylık bir bebeğim var. hamilelikte 18 kilo aldım. 62.5 kilo ile basladım 1,5 sene icinde hepsini verdim. simdi 62 kiloyum. ancak ben 55 kilo olmak istiyorum. 7 yıldır bu kiloma inemedim.
iş yerinde iken cok düzenli besleniyorum. ancak hafta sonları ucu kacıyor.
merak ettiğim binbirrenk bu sürede kac kilo verdin ideal kilona ulaştın mı
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim....
ama uzun uzun okuyamayacağım şimdi yazdıklarınızı... derslerden çok geri kaldım ve yarınki derse kadar kapatmam gerek arayı...
hepinizi çok özledim ve iyi olduğunuzu umuyorum...
merhaba kızlar ben geldim :))
patiska, birnbirrenk hoşgeldiniz kızlar özletmiştiniz kendinizi opuyorumnanaktan
bende hafta sonu kaçamak yapanlardanım ondan foruma girmeye yüzüm olmadı ama biraz spor yaptım ve bugün tekrar yediklerime dikkat etmeye başladım :hulya: c.tesi günü eşim gelecek Şeniz o gelene kadar birazcık daha veririm inşallah yerimseniben
şimdi bugün yediklerimi yazayım yazmazsam ipin ucunu kaçırıyorum çünkü :kedi:
sabah:1 dilim kepekli ekmek
peynir, 3 zeytin şekersiz çay
ara:bir fincan kuşburnu çayı
öğle: bir iki kaşık sebze yemeği
3-4 kaşık bulgur pilavı, yarım dilim ekmek yedim
ara:bir tane yeşil elma
akşam'da patatesli bezelye yemeği ve salata yiycem :lepi:
ayrıca bugün 30 dk hızlı tempoda yürüdüm hihoyyyt
Hoş bulduk canım. Umarım sen de en güzel halinle eşini karşılarsın.a.s
İdealine birkaç gr. kalmış artık. Gelmişken eleştirimi de yapayımsempatiksalakcinni. Öğle yemeğini beğenmedim. Sebzeni arttırıp pilavı azaltmalısın. Ekmekle pilavı aynı öğünde yememelisin.:1no2:
menünde protein göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?