Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

merhaba kızlar ben geldim :))
patiska, birnbirrenk hoşgeldiniz kızlar özletmiştiniz kendinizi opuyorumnanaktan
bende hafta sonu kaçamak yapanlardanım ondan foruma girmeye yüzüm olmadı ama biraz spor yaptım ve bugün tekrar yediklerime dikkat etmeye başladım :hulya: c.tesi günü eşim gelecek Şeniz o gelene kadar birazcık daha veririm inşallah yerimseniben
şimdi bugün yediklerimi yazayım yazmazsam ipin ucunu kaçırıyorum çünkü :kedi:

sabah:1 dilim kepekli ekmek
peynir, 3 zeytin şekersiz çay

ara:bir fincan kuşburnu çayı

öğle: bir iki kaşık sebze yemeği
3-4 kaşık bulgur pilavı, yarım dilim ekmek yedim

ara:bir tane yeşil elma

akşam'da patatesli bezelye yemeği ve salata yiycem :lepi:

ayrıca bugün 30 dk hızlı tempoda yürüdüm hihoyyyt

canım hedefine 200gram kalmıştı dimii
onu vermek nekiii pehhhh
demek eşin geliyorr :jeyyar::jeyyar:hadi gözün aydınn

canım hedefine 200gram kalmıştı dimii
onu vermek nekiii pehhhh
demek eşin geliyorr :jeyyar::jeyyar:hadi gözün aydınn

:kedi::sm_cool: :sm_cool: zammbaakkk, tşkr ederim canım kaydirigubbakcemile3 evet canım 200 gr kalmıştı ama buraya yazmazsam inan bu hafta 2 kilo olarak geri alcam verdiklerimi :icecream:

:kedi::sm_cool: :sm_cool: zammbaakkk, tşkr ederim canım kaydirigubbakcemile3 evet canım 200 gr kalmıştı ama buraya yazmazsam inan bu hafta 2 kilo olarak geri alcam verdiklerimi :icecream:

sen benim oklavamın tadını unuttun galibaaklava:klava:
kıtlıktanmı çıktınnn :mymeka:

eylüll sen kaç kiloydun 49 mu ne değillmiydin yaaaaaaaaaaa
bak kızıyorum heeeeeeeee klava:

evet canım boshayallersmile ama oyelkencim benim kemik yapım çok ince yani minyonum...49 kilo olsam bile öyle aman aman çok zayıf değilim, yüzük ölçümü söyliyim ne kadar ince kemikli olduğumu anlıycaksın, 9 numara hatta o bile biraz büyük geliyor arada alyans düşüyor :hulya: eşim alyans almaya gittiğinde bunu çocuk mu takcak demişti kuyumcu :kedi:

boyun kısa degildi yanlış hatırlamıyorsam
ya seni çok merak ettimm eminim üflesem uçarsınn:roflol:
bifoto koyarmısın profiline
yüzünü kapat kaldırırsın hemen olmazmı
istemezsen tabiki koymaa

boyun kısa degildi yanlış hatırlamıyorsam
ya seni çok merak ettimm eminim üflesem uçarsınn:roflol:
bifoto koyarmısın profiline
yüzünü kapat kaldırırsın hemen olmazmı
istemezsen tabiki koymaa

tabi canım koyarım önemli değil, ama nasıl koyucam bilmiyorum :1no2:

yok cnm zayıf duruyorsundur 49 kg la kg lu durcak halin yok ya sana öyle geliyordur

aramıza hoşgeldin a.s.
zamanında çok güzel kilolar vermişsin 7 kilon kalmış 18 kilonun yanında ne ki onlarıda verirsin merak etme buradaki motivasyon çok güzel kaydirigubbakcemile5
binbirrenk te kısaca neler yaptığımızıdan bahsetmiş :içelim:
tekrar hoşgeldin vereliniortak

Hoş bulduk canım. Umarım sen de en güzel halinle eşini karşılarsın.a.s
İdealine birkaç gr. kalmış artık. Gelmişken eleştirimi de yapayımsempatiksalakcinni. Öğle yemeğini beğenmedim. Sebzeni arttırıp pilavı azaltmalısın. Ekmekle pilavı aynı öğünde yememelisin.:1no2:
menünde protein göremedim.

haklısın canım ama sebze yemeği hiç güzel değildi, bende doymadım doymayınca pilavı arttırdım yanında da ekmek yedim :sinifsinif: yarından itibaren daha dikkatli ve sıkı bir diyet yapıcam canım

saolun kızlaaarrr. :1hug: ben de sizi çook özledim valla...
ızmir de annemle bir beslenme uzmanına gittik. daha öncekilerden çok farklı geldi bana. bizimle 1,5 saatten fazla konuştu, anlattı..ayrıca durumumu anlatınca benimle, izmire gelemediğim zamanlarda internet üzerinden iletişime geçmeyi kabul etti.
şahane olucak bu kez...
bi de bu arada sınavdan sonra burnumdan ameliyat olmam gerekiyormuş.. ben burnumdan nefes amıyordum, meğerse eğrilik varnış.. şimdiden korkusu sardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…