Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar aslında benim sorunum boğazıma hakim olamamak iştahımı bir türlü dizginleyemiyorum onun önüne geçebilsem zaten sorun kalmayacak tek sorunum yan yağlar ve göbek onlar gitse yetecek bana hatice ne yediğimi sormuş bütün gün evde olduğum için sürekli mutfakla bağlantılı yaşıyorum habire bir şeyler atıştırıyorum bana iştah kesecek yememi engelleyecek bişey lazım yada yeni br beslenme düzeni :)))

Herese günaydın ...
Patiska cım gelmişşş..hoşgeldin canım geçmiş olsun sana annene kayınvalidene umarım iyilerdir.sende çok merak etme doktorun işinin ehliyse çok çabuk iyileşirsin inşallah...
Sinem onur sende hoşgeldin aramıza...Ya imreniyorum hamileyken az kilo alanlara inşallah bende senin gibi az kilo alırım da hemen kurtulurum bu arada 60 kilo çok değil senin boyun kaçç...?

Bende kilo vermek istiyorummmmmmmm

Dİyetlerde pek akıllıca davranamıyorum galiba.Gün içi herşey normal kendimi koruyorum ama akşam eve gidince akşam yemeğinde evlekilerle buluşunca olan oluyor.Azalttığımı hissediyorum ama yok tartıya ne zaman çıksam hep aynı

Ben senelerdir ekmek yemem kızlar çay veyahut kahvede asla şeker kullanmam :)

Amam gelin görün ki boyum 1;65 kilomda 2 gün önce 75

65 kg olmak istiyorum bennnnnnnnnnnnnnn

Bugün cidden adam akıllı başlasam mı ama eve gidince yine yutacağım bu lafları.Kızlar bana yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnn :sinifsinif:

boyum 1.60 ve 60 kiloyum ama 50 olmam lazım....

Hoşgeldin canım aramıza biz diyetten ziyade dahaçok sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz hayat boyunca.özellikle öğünlere dikkat ediyoruz ve birkaç kuralımız var ilk bi kaç sayfayı oku.zayıflayamıyorum düşüncesini aklımızdan çıkartıp zayıflıyorumu yerleştiriyoruz beynimize.bende senin gibi ekmek kahvaltı harici yemem çayda şeker kullanmamama abur cuburu çok tüketirdim.artuk yeni bir beslenme düzeni oluşturdum kendime ve özellikle spor ...spor yoksa kilo veremiyorsun arkadaşımm

aramıza hoşgeldin a.s. hiç üzülme hepimiz o kilolardayız :roflol:

öncelikle aklından ben yapamam gibi cümleleri çıkarman lazım. çünkü buradaki hemen hemen herkes daha önce defalarca kilo vermeyi denemiş ama bir türlü diyet listelerine uyamadığından bırakmış insanlar. ama bu başlık sayesinde hepimiz lkilo vermeye başladık.

ilk sayfalarda binbirrenk motivasyonun önemini iyice anlatmıştı o kısımları okumanı öneririm.

amacın kısa süreli kilo vermeye yarayacak bir diyet yapmak değil, hayat boyu sağlıklı olmanı ve istediğin kiloyu korumanı sağlıycak bir yaşam tarzına başlamak olmalı.

böyle düşünürsen kaçamak yapma ihtimaln epey düşer. akşam yemekleri için evdekilerden senin de beslenme programına uygun bişeyler yapmalarını rica et. eğer yemekleri sen yapıyorsan kendin evdeki yemek düzenini değiştirmelisin.

bir de buradaki herkesin ortak görüşü spor yapmak. spor yapmadan kilo vermek mümkün değil sanırım. hepimiz kendimize uygun şekilde spor yapıyoruz.

aramıza hoş geldin bu arada. ben istediğin kiloya ineceğine inanıyoruma.s.

Günaydın arkadaşlar,opuyorumnanaktan
Sinem onur ve nur-ilk hoş geldiniz. merak etmeyin ve umutsuzluğa kapılmayın.
Burada paylaşımlarla kilolar gidecektir emin olun, kendinize güvenin.yerimseniben
Zaten çoğumuz iştahlı olduğumuzdan başımıza kiloları sardık.
Beslenme düzenini ayarladıktan sonra sorun yok.
Arka sayfaları okuyup geliyorum.

Haklısın canım. Tuz yağa dönüşmez ama su tutar. Yediğimiz sebzelerde doğal olarak tuz var zaten. Bir de biz üstelik rafine tuz kullanıyoruz. İhtiyacımızdan fazlasını alırsak içtiğimiz suyu da atamayız bence.:1no2:

Ameliyat işini kafana takma. Derslerine yoğunlaş. Nasılsa atlatırsın. Geçmiş olsun sana,annene ve k.validene.

günaydın kızlar bu aralar fazla giremiyorum dünkü listemi yazıyım hemen

sabah
yarım simit
ayran

ara
mate çayı

öğlen
z.yağlı brüksel lahanası
3 kaşık yoğurt
1 dilim t.b. ekmeği

ara
elma

akşam
sabahtan kalan simidimin yarısı
az peynir
2 çeri domates
1 bardak yağsız süt

spor
tempolu 6 km yürüyüş

su 2 lt + elma sirkeli su

Aslında hiçbirini tüketmemek doğrusu ama elimiz mahkum bir bakıma. Neyin doğalı kaldı ki.:umursamaz:
kk sağlıklı beslenme bölümünde sütün zararları diye konu var. Pastörize sütleri anlatıyor. Günlük süt alsak dayanıklı değil, üstelik yağsızı yok.
K.flakes ben pek almadım onun meyvaları ekşi diye. Meyvalı nesfit alıyordum. 0.35 dediği gr.mı mg.mı?fisfisfis mg.sa iyi denebilir.
Tuz ihtiyacımız çay kaşığının 5 te biri olarak biliyorum. Fazlası zararlı. Ben bir de içerikleri okumadığımdan kendime çok kızdım. :sinifsinif:

Hoş bulduk canım. Evet ben de birkaç gündür yoktum.
Kilo vermenin tek zararı giysilerin bollaşması ama onun da zevki ayrı.
Sevdiklerini daraltırsın, gardrobunu cicilerle yenilersin olur biter.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…