- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.601
hoşgeldin a.s.
hamilelikte çok az kilo almışsın seni bunun için tebrik ederim alkisalkisalkis
öncelik tabiki bebeğin allah bağışlasın
ama sağlıklı beslenerek sütünü azaltmadan ara ögünlerle destekleyerek güzel bir beslenme oluşturabilirsin kendine
yediklerini ve yaptıklarını buraya yazarsan bende arkadaşlarda yardımcı olmaya çalışırız kaydirigubbakcemile5
Herese günaydın ...
Patiska cım gelmişşş..hoşgeldin canım geçmiş olsun sana annene kayınvalidene umarım iyilerdir.sende çok merak etme doktorun işinin ehliyse çok çabuk iyileşirsin inşallah...
Sinem onur sende hoşgeldin aramıza...Ya imreniyorum hamileyken az kilo alanlara inşallah bende senin gibi az kilo alırım da hemen kurtulurum bu arada 60 kilo çok değil senin boyun kaçç...?
Hoşgeldin canım aramıza biz diyetten ziyade dahaçok sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz hayat boyunca.özellikle öğünlere dikkat ediyoruz ve birkaç kuralımız var ilk bi kaç sayfayı oku.zayıflayamıyorum düşüncesini aklımızdan çıkartıp zayıflıyorumu yerleştiriyoruz beynimize.bende senin gibi ekmek kahvaltı harici yemem çayda şeker kullanmamama abur cuburu çok tüketirdim.artuk yeni bir beslenme düzeni oluşturdum kendime ve özellikle spor ...spor yoksa kilo veremiyorsun arkadaşımmBende kilo vermek istiyorummmmmmmm
Dİyetlerde pek akıllıca davranamıyorum galiba.Gün içi herşey normal kendimi koruyorum ama akşam eve gidince akşam yemeğinde evlekilerle buluşunca olan oluyor.Azalttığımı hissediyorum ama yok tartıya ne zaman çıksam hep aynı
Ben senelerdir ekmek yemem kızlar çay veyahut kahvede asla şeker kullanmam :)
Amam gelin görün ki boyum 1;65 kilomda 2 gün önce 75
65 kg olmak istiyorum bennnnnnnnnnnnnnn
Bugün cidden adam akıllı başlasam mı ama eve gidince yine yutacağım bu lafları.Kızlar bana yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnn :sinifsinif:
Bende kilo vermek istiyorummmmmmmm
Dİyetlerde pek akıllıca davranamıyorum galiba.Gün içi herşey normal kendimi koruyorum ama akşam eve gidince akşam yemeğinde evlekilerle buluşunca olan oluyor.Azalttığımı hissediyorum ama yok tartıya ne zaman çıksam hep aynı
Bugün cidden adam akıllı başlasam mı ama eve gidince yine yutacağım bu lafları.Kızlar bana yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnn :sinifsinif:
Bende kilo vermek istiyorummmmmmmm
her mutfağa gittiğinde bir bardak su iç geri dön bence :)))
binbirrenk saol canım iyi oldu gerçekten...
bu arada diyetisyenim tuzu azaltmaya gerek olmadığını söyledi, tuz sadece su tutar, ama bol su içtiğin zaman zaten vücuta ödem olmaz hepsini atarsın dedi.... yani öyle tatsız tuzsuz şeyler yeme, kalanı hurafe dedi :))))
yeri gelmişken söyliyim dedim :))))
süpürgen çok yakışmış binbirrenk kaydirigubbakcemile3
BinbirRenk güzel teselli veriyon tatlım :sinifsinif:
canım bende bir kaç gün evvel bu konuyla ilgili haber proğramı izledim aklinialirimsmile
doktorların telefonla katıldığı falan :1ninca:
yemeklerinizdeki tuzu 3 gr azaltmak yeterliymiş sağlık için ohaoldumsmile
ama hazır gıdalarda çok fazla :1no2: sodyum olduğundan bahsetmişti
sizin söylemelerinizle k flakes aldım onun sodyum oranına baktım
sodyum oranı 0.35 diyor 100 grmında pek anlamam ama az gibi geldi ama sence çokmu kaydirigubbakcemile
ben normalde çok fazla hazır gıda tüketen biri değilim hele hele sabah kahvaltılıkları pek almam sengözlerimebaksanab
onun için pek bilgim yok bilmiyorumkismile
Günaydın kıslar, opuyorumnanaktan
Patiscim hoş gelmişsin ve çok çok geçmiş olsun.
bu arada binbirrenkcim seni de epeydir görmüyordum sen de hoş geldin.
haftasonu yazlık kıyafetlerimi çıkardım hiçbirşeyim artık bana olmuyor, belimden düşüyorlar.
geçen yaz giydiğim pantolon ve elbiselerin hiçbiri olmuyor, giyecek kıyafetim kalmadı ama acayip sevindim kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?