- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.541
saolun kızlaaarrr. :1hug: ben de sizi çook özledim valla...
İzmir de annemle bir beslenme uzmanına gittik. daha öncekilerden çok farklı geldi bana. bizimle 1,5 saatten fazla konuştu, anlattı..ayrıca durumumu anlatınca benimle, izmire gelemediğim zamanlarda internet üzerinden iletişime geçmeyi kabul etti.
şahane olucak bu kez...
bi de bu arada sınavdan sonra burnumdan ameliyat olmam gerekiyormuş.. ben burnumdan nefes amıyordum, meğerse eğrilik varnış.. şimdiden korkusu sardı
İzmir de annemle bir beslenme uzmanına gittik. daha öncekilerden çok farklı geldi bana. bizimle 1,5 saatten fazla konuştu, anlattı..ayrıca durumumu anlatınca benimle, izmire gelemediğim zamanlarda internet üzerinden iletişime geçmeyi kabul etti.
şahane olucak bu kez...
bi de bu arada sınavdan sonra burnumdan ameliyat olmam gerekiyormuş.. ben burnumdan nefes amıyordum, meğerse eğrilik varnış.. şimdiden korkusu sardı
tabi canım koyarım önemli değil, ama nasıl koyucam bilmiyorum :1no2:
ızmir de annemle bir beslenme uzmanına gittik. daha öncekilerden çok farklı geldi bana. bizimle 1,5 saatten fazla konuştu, anlattı..ayrıca durumumu anlatınca benimle, izmire gelemediğim zamanlarda internet üzerinden iletişime geçmeyi kabul etti.
şahane olucak bu kez...
Uzmana gitmeyi çok iyi düşünmüşsün canım. Bilgileri burada da paylaşırsın.a.s
canımm benimm geçmiş olsun inşallah yakın zaman da ve kolaylıkla olur ameliyatınnŞeniz
ayrıca kilonu yazmamışsınn ne o aldındamı geldinn:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:
çok üzüldüm canım geçmiş olsun..
canım kilomu yazmadım zaten tartılmadım da.. cumaya kısmetse -tatlicadiarzu-
ama aldığımı sanmıyorum.
binbirrenk saol canım iyi oldu gerçekten...
bu arada diyetisyenim tuzu azaltmaya gerek olmadığını söyledi, tuz sadece su tutar, ama bol su içtiğin zaman zaten vücuta ödem olmaz hepsini atarsın dedi.... yani öyle tatsız tuzsuz şeyler yeme, kalanı hurafe dedi :))))
yeri gelmişken söyliyim dedim :))))
beslenme uzmanında tartılmadınmı:jeyyar::jeyyar:
neyse canımm benimm cumaya artıkk
sana güvenenler hüsana ugramasınn bari:roflol:
annen nasıl buarada
canım benim beslenme uzmanında tartıldığımda akşam 6ydı ve üstümde kot pantolon vardı... vala kilo verememişsem elim mahkum çekicez dilinizi :dilcikar:
vala doktor bi sürü şey dedi.. mesela sabah 8buçukta kahvaltı işini bitirmiş olmazsan hiç yorulma bana gelmeye dedi... bir de 8 saatten fazla uyursan ya da gündüz uykusuna devam edeceksen vedalaşalım dedi...
tahlillerim çok normalmiş, yazdığım listeden az ya da çok yemezsen vermemen için hiç bi sebep yok dedi.
bir de sirkeymiş, lahanaymış bunlar dedikodu dedi, suyun mucizesini anlattı. yağ yakımını sağlayan en önemli şey suymuş... bunları rakamlarla, bilimsel verilerle söyledi ama nerdeee bende o kafa ???
aklıma geldikçe yazarım canım daha...
hıı anladımm neyse canımm seni kızdırmayı özlemiştimdeeyerimseniben
kiloda almış olsan sen bizim biricik patisimizsinnolumunekankayizsmile
hiçç düşermisin dilimizee aşkolsunnn:umursamaz:
cumayı sabırsızlıkla bekliyorum ama:jeyyar:lülülülülülü
kaçarım bak :1shok: şimdi de kayınvalidem ayağını kırmış, oraya giderim bak...
bi beceriksiz benim demekki :roflol:
merhaba
konu başlığını okudum. tüm sayfaları okuyamadım ancak kendimi tanıtıp bu kilo verme grubuna katılmak istiyorum.
bende yıllardır bir kac kilomu veremeyip ağlayıp duranlardanım. 18 aylık bir bebeğim var. hamilelikte 18 kilo aldım. 62.5 kilo ile basladım 1,5 sene icinde hepsini verdim. simdi 62 kiloyum. ancak ben 55 kilo olmak istiyorum. 7 yıldır bu kiloma inemedim.
iş yerinde iken cok düzenli besleniyorum. ancak hafta sonları ucu kacıyor.
merak ettiğim binbirrenk bu sürede kac kilo verdin ideal kilona ulaştın mı
- Ekmek, makarna, pilav gibi karbonhidratların diyetten tamamen çıkarılması…
Diyet yapan kişinin yaptığı en önemli hatalardan biri vücuda yeterli miktarda karbonhidrat vermemektir. Diyete başladığı zaman ekmek, pilav, makarna, patates, mısır gibi besinleri kesen kişilerin metabolizması ihtiyacı olan karbonhidratı önce kandan almaya çalışır. Glikoz oranı düştüğünde kan şekeride düşmeye başlar. Sonrasında vücut kas içerisindeki karbonhidratları kullanmaya başlar ve bu durum kas kaybı anlamına gelir. Bu sırada vücut kasla beraberinde su kaybına uğrar.Yani diyette karbonhidratı kesen kimse tartıdaki sonucu görünce kilo verdiği yanılgısına düşer ancak gerçek olan vücudun kaybettiği yağ değil kas ve sudur
(alıntı)
gerçekten öyle insan dost olduğunu hissediyor
şimdi yalancı,ikiyüzlü,dedikoducu,fesatlık yapan,arkadan dolaplar çeviren insanlardan uzak hissediyorsun kendini :roflol:
Aynı hatayı bende yapmaktaydım. eyvahedigeldismile O zaman yarın makarna yiyim. :teytey:
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim....
ama uzun uzun okuyamayacağım şimdi yazdıklarınızı... derslerden çok geri kaldım ve yarınki derse kadar kapatmam gerek arayı...
hepinizi çok özledim ve iyi olduğunuzu umuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?