Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Uzmana gitmeyi çok iyi düşünmüşsün canım. Bilgileri burada da paylaşırsın.a.s

çok üzüldüm canım geçmiş olsun..

Yıllardır kahvaltılık gevrekler alırdım da içeriğine bakmak hiç aklıma gelmemişti.
Reklamların ne kadar etkisinde kalıyoruz hayret.:umursamaz:
Bugün aklıma geldi baktım sodyum:500mg. şeker:35mg.
Ben yemeklerde tuzu azaltırken, hatta sodyumu azaltılmış tuz kullanırken bakmadan nasıl tüketmişim bunca zaman.alsanaalsanasmile
Kendime çok kızıyorumkötükedihüso
Kızlar içeriğine bakmadan ürün almayın derim.
Pek hazır ürün almam ama bunda yanıldım artık almayacağım.klava:

canımm benimm geçmiş olsun inşallah yakın zaman da ve kolaylıkla olur ameliyatınnŞeniz

ayrıca kilonu yazmamışsınn ne o aldındamı geldinn:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:

Uzmana gitmeyi çok iyi düşünmüşsün canım. Bilgileri burada da paylaşırsın.a.s

binbirrenk saol canım iyi oldu gerçekten...
bu arada diyetisyenim tuzu azaltmaya gerek olmadığını söyledi, tuz sadece su tutar, ama bol su içtiğin zaman zaten vücuta ödem olmaz hepsini atarsın dedi.... yani öyle tatsız tuzsuz şeyler yeme, kalanı hurafe dedi :))))
yeri gelmişken söyliyim dedim :))))

canımm benimm geçmiş olsun inşallah yakın zaman da ve kolaylıkla olur ameliyatınnŞeniz

ayrıca kilonu yazmamışsınn ne o aldındamı geldinn:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:

canım kilomu yazmadım zaten tartılmadım da.. cumaya kısmetse -tatlicadiarzu-
ama aldığımı sanmıyorum.

çok üzüldüm canım geçmiş olsun..

saol Eylülcüm :1hug: , bunlar küçük dertler çok şükür, Allah çaresi olmayan hastalık vermesin... inşallah yaptırınca kurtulacağım, özellikle kışın çok zorluk çekiyordum ağzımdan nefes aldığım için

canım başka neler dedi
söylesene:mymeka:

beslenme uzmanında tartılmadınmı:jeyyar::jeyyar:
neyse canımm benimm cumaya artıkk
sana güvenenler hüsana ugramasınn bari:roflol:
annen nasıl buarada

canım benim beslenme uzmanında tartıldığımda akşam 6ydı ve üstümde kot pantolon vardı... vala kilo verememişsem elim mahkum çekicez dilinizi :dilcikar:

vala doktor bi sürü şey dedi.. mesela sabah 8buçukta kahvaltı işini bitirmiş olmazsan hiç yorulma bana gelmeye dedi... bir de 8 saatten fazla uyursan ya da gündüz uykusuna devam edeceksen vedalaşalım dedi...
tahlillerim çok normalmiş, yazdığım listeden az ya da çok yemezsen vermemen için hiç bi sebep yok dedi.
bir de sirkeymiş, lahanaymış bunlar dedikodu dedi, suyun mucizesini anlattı. yağ yakımını sağlayan en önemli şey suymuş... bunları rakamlarla, bilimsel verilerle söyledi ama nerdeee bende o kafa ???
aklıma geldikçe yazarım canım daha...

hıı anladımm neyse canımm seni kızdırmayı özlemiştimdeeyerimseniben
kiloda almış olsan sen bizim biricik patisimizsinnolumunekankayizsmile
hiçç düşermisin dilimizee aşkolsunnn:umursamaz:
cumayı sabırsızlıkla bekliyorum ama:jeyyar:lülülülülülü

kaçarım bak :1shok: şimdi de kayınvalidem ayağını kırmış, oraya giderim bak...

Hoşgeldin Eşsiz Grubumuza :1hug: Ne ararsan var burda full destek ve bir okadar da ceza aklinialirimsmile Aramızda istediği kilolara yaklaşan çok var, ben hariç. kaydirigubbakcemile3 Umarım hepimiz mutlu sona ulaşırız. Tekrar hoşgeldin olumunekankayizsmile

Aynı hatayı bende yapmaktaydım. eyvahedigeldismile O zaman yarın makarna yiyim. :teytey:

Hangi ders? :uhm: Derslerden bahseden biri çıktı sonunda yaşasın. :dance: Kendimi zaman zaman ayrı boyuttan hissediyorum evli ve çocuklu olmadığım için. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…