Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hoşgeldin sinem öncelikle bebeğini, allah bağışlasın tabi ki önce onu emzirmeyi düşünmen gerekir buna çok önem ver ama tabii yediklerine dikkat ederek spor yaparak burdaki arkadaşlar çok bilgili seni yönlendireceklerdir mutlaka
aramıza hoşgeldina.s.

canım bende bir kaç gün evvel bu konuyla ilgili haber proğramı izledim aklinialirimsmile
doktorların telefonla katıldığı falan :1ninca:
yemeklerinizdeki tuzu 3 gr azaltmak yeterliymiş sağlık için ohaoldumsmile
ama hazır gıdalarda çok fazla :1no2: sodyum olduğundan bahsetmişti
sizin söylemelerinizle k flakes aldım onun sodyum oranına baktım
sodyum oranı 0.35 diyor 100 grmında pek anlamam ama az gibi geldi ama sence çokmu kaydirigubbakcemile
ben normalde çok fazla hazır gıda tüketen biri değilim hele hele sabah kahvaltılıkları pek almam sengözlerimebaksanab
onun için pek bilgim yok bilmiyorumkismile

saol canım tabiki öncelikle bebğim öenmli ama artık ek gıdalara geçiyoruz ve ben haftaya işe başlıyorum ve yaza kadar kilo vermem lazım, yardımcı olanlar için şimdiden teşekkürler...

hoşgeldin a.s.
hamilelikte çok az kilo almışsın seni bunun için tebrik ederim alkisalkisalkis
öncelik tabiki bebeğin allah bağışlasın
ama sağlıklı beslenerek sütünü azaltmadan ara ögünlerle destekleyerek güzel bir beslenme oluşturabilirsin kendine
yediklerini ve yaptıklarını buraya yazarsan bende arkadaşlarda yardımcı olmaya çalışırız kaydirigubbakcemile5

işe başlamak çok zor gelecek sana işten çıkmayı düşüneceksin yaklaşık 8 ay falan bu böyle gidecek ama zamanla alışacaksın

yeşil çayımıda içtim 1 tane hurmayla :içelim:
eskiden çok zorla içerdim yeşil çayı şimdi her sabah demliyorum aralarda ılık ılık içiyorum yerimseniben
bir seferinde binbirrenk demişti sıcak içildiğinde boğazda kanser riskini arttırıyormuş diye
onu duyduğumdan beri ılık olarak içiyorum

Günaydın kıslar, opuyorumnanaktan

Patiscim hoş gelmişsin ve çok çok geçmiş olsun.
bu arada binbirrenkcim seni de epeydir görmüyordum sen de hoş geldin.

haftasonu yazlık kıyafetlerimi çıkardım hiçbirşeyim artık bana olmuyor, belimden düşüyorlar.
geçen yaz giydiğim pantolon ve elbiselerin hiçbiri olmuyor, giyecek kıyafetim kalmadı ama acayip sevindim kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…