- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.701
Kızlar bu arada bugün buralarda son hoplayıp zıplayışım. 1 ay kadar pek sık giremeyeceğim; çünkü 1 ay sonra sınavlar var. Cuma günleri gelirim bildirime inşallah yerimseniben
Bir leblebi muhabbetidir gitmiş.kaydirigubbakcemile3 Tuzsuz leblebi sarı beyaz farketmez. İkisinin de kalorisi aynı. .
En az yağlı olan kuruyemiştir. Onun için abartmadan yenilebilir.
Ben akşam çok hafif yediğim zamanlar 9 gibi bir avuç kadar yiyorum. Tok tutması bakımından.
Bir şey soracaktım size. fisfisfis Evde yoğurt yapan var mı? Ben yarım yağlı sütten bazen yapıyorum ama hazırlar gibi katı olmuyor. 1-2 gün sonra da iyice ayran gibi oluyor.
Yapan varsa nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?a.s
İyi geceler kızlar.
Binbirrenkcim bi ara bende kendi yoğurumu yapıyordum.Şimdi uğraşmıyorum(hazıra alıştım galiba:kedi:)
ben sütçüden alıyordum sütü kaynatıp soğumaya bırakıyordum tam soğumadan parmağını yakar yakmaz ılık bi şekilde mayasını atıyordum sonra üstüne ne bılursam kapatıyordum çok güzel oluyordu.Pek hazır sütle denemedim ama deneyen arkadaşlar var bimde satılan dost sütün yoğurdu güzel oluyormuş onu deniyeceğim bende.nede olsa kendimizin yaptığı daha sağlıklı olur diye düşünüyorum canım...
canım ben bazen yapıyorum
tarif ediyim
süt kaynar olmayacak böyle dumanlar tutmayacak yani
2buçuk litreye 1kaşık yogurt koyuyorum
üzerini açınca bikaç saat oldugu yerde bekletiyorum sonra dolapta 1gün açmıyorum
birde tahta kaşık kullan alacagın zaman ..
birde ben hazır sütle yapmam belki ondan ayran gibi olur..
İyi geceler kızlar.
Binbirrenkcim bi ara bende kendi yoğurumu yapıyordum.Şimdi uğraşmıyorum(hazıra alıştım galiba:kedi:)
ben sütçüden alıyordum sütü kaynatıp soğumaya bırakıyordum tam soğumadan parmağını yakar yakmaz ılık bi şekilde mayasını atıyordum sonra üstüne ne bılursam kapatıyordum çok güzel oluyordu.Pek hazır sütle denemedim ama deneyen arkadaşlar var bimde satılan dost sütün yoğurdu güzel oluyormuş onu deniyeceğim bende.nede olsa kendimizin yaptığı daha sağlıklı olur diye düşünüyorum canım...
Bir leblebi muhabbetidir gitmiş.kaydirigubbakcemile3 Tuzsuz leblebi sarı beyaz farketmez. İkisinin de kalorisi aynı. .
En az yağlı olan kuruyemiştir. Onun için abartmadan yenilebilir.
Ben akşam çok hafif yediğim zamanlar 9 gibi bir avuç kadar yiyorum. Tok tutması bakımından.
Bir şey soracaktım size. fisfisfis Evde yoğurt yapan var mı? Ben yarım yağlı sütten bazen yapıyorum ama hazırlar gibi katı olmuyor. 1-2 gün sonra da iyice ayran gibi oluyor.
Yapan varsa nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?a.s
günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?