Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kızlar bu arada bugün buralarda son hoplayıp zıplayışım. 1 ay kadar pek sık giremeyeceğim; çünkü 1 ay sonra sınavlar var. Cuma günleri gelirim bildirime inşallah yerimseniben

canım sınavlar daha önemli arada sıkılınca girersin ama çok takılma yinede nette...sonradan pişman olmanı istemeyiz..hatta keşke şu diyet işine sınavdan sonra başlasaydın, unutma şimdi beslenmene dikkat etmelisin..içinde omega bulunduran besinlerden yemelisin, zihnin zinde durması için, ki bunlarda yağlı besinler...ceviz ve çiğdem gb...şuan sınav daha önemli bunu unutma, çoğumuz o yollardan geçtik..

Brownsugar sana sınavlarında başarılar canım, yeni mezun biri olarak söylüyorum ki, okul bitince finalleri bile özleyeceksin....

kızlar az önce akşam yemeğimi yedim ben de.
yarım kase çorba
1 tabak taze fasulye
2-3 kaşık kadar pilav...

Bir leblebi muhabbetidir gitmiş.kaydirigubbakcemile3 Tuzsuz leblebi sarı beyaz farketmez. ıkisinin de kalorisi aynı. .
En az yağlı olan kuruyemiştir. Onun için abartmadan yenilebilir.
Ben akşam çok hafif yediğim zamanlar 9 gibi bir avuç kadar yiyorum. Tok tutması bakımından.

Bir şey soracaktım size. fisfisfis Evde yoğurt yapan var mı? Ben yarım yağlı sütten bazen yapıyorum ama hazırlar gibi katı olmuyor. 1-2 gün sonra da iyice ayran gibi oluyor.
Yapan varsa nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?a.s

canım ben bazen yapıyorum
tarif ediyim
süt kaynar olmayacak böyle dumanlar tutmayacak yani
2buçuk litreye 1kaşık yogurt koyuyorum
üzerini açınca bikaç saat oldugu yerde bekletiyorum sonra dolapta 1gün açmıyorum
birde tahta kaşık kullan alacagın zaman ..
birde ben hazır sütle yapmam belki ondan ayran gibi olur..

ıyi geceler kızlar.
Binbirrenkcim bi ara bende kendi yoğurumu yapıyordum.Şimdi uğraşmıyorum(hazıra alıştım galiba:kedi:)
ben sütçüden alıyordum sütü kaynatıp soğumaya bırakıyordum tam soğumadan parmağını yakar yakmaz ılık bi şekilde mayasını atıyordum sonra üstüne ne bılursam kapatıyordum çok güzel oluyordu.Pek hazır sütle denemedim ama deneyen arkadaşlar var bimde satılan dost sütün yoğurdu güzel oluyormuş onu deniyeceğim bende.nede olsa kendimizin yaptığı daha sağlıklı olur diye düşünüyorum canım...

bugün yediklerimm
sabah
3yeşil biber
1domates 1dilim ekmek

arada
yeşil erik
öglen
sebzeli türlü 5kaşık kadar
yeşil salata
1dilim ekmek

arada
haşlanmış patates(1orta boy)

akşam
2kaşık kepekli makarna
4kaşık sebze yemegi

arada
maleseff çayın yanında 6-7tane bisküvi:kedi:

bende genellikle hazır alıyorum
ama kendimiz yapsak daha iyi tabikii
bu saate ne işin var uykumu tutmadııkaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim. Ben de aynı dediğin gibi yapıyorum canım. Önceden açık sütle yaparken iyi oluyordu.
Belki de hazır olmasından kaynaklanıyor.

Sağol canım. Dost sütü hiç denemedim. Yarın alıp yapayım iyi olursa burda yazarım.
Evet ben de ev yoğurdunu seviyorum. Bir de sağlıklı olur tabi. Bir ara activya ile yapıyordum. Belki yine yaparım.

ben yoğut makinası almıştım oğluma evde yaparız diye pastorize sütle yapmıştık çok uzun sürüyor sulu oluyor tadı bişeye benzemiyo diye vazgeçtik artık yapmıyoruz ama öğrendiğim bir şey var hazır sütle yapılmıyormuş oyüzden sulu oluyormuş kapıdan geçen sütçüdeki sütlerden almak lazım ama yinede uğraştırıcı bence

merhaba
Binbirrenk ben evde kendim yapıyorum yoğurtumu küçük yerde oturduğum için karşı komşum satıyor güvenilir yani ondan alıyorum sütümü
hazır sütten yaptığın için sulu olur ama mayasıda önemli hazır yoğurt kullanıyorsan normal sütlede yapsan değişik olur
ben yaptığım normal yoğurtların daha koyu olması için temiz bir tülbent ayarladım üstüne onu koyuyorum arada suyunu süzüyorum aklında olsun vereliniortak

ben farklı yaptığımda öğünlerimi yazıyordum bu sabah farklı bir kahvaltı yaptım
yarım gözleme yedim
az yağda koydum aslında hiç koymazdım ama yemem diye yaptım sonra canım istedi yedim :sinifsinif:
bugün sporumu arttırırım artık hihoyyyt

bende bugün 2 dilim kepek ekmeğinin arasına peynir ve zeytin ezmesi sürdüm bir de şekersiz çay içtim kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…