Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

yaa sorma codec yükledim bilgisayarıma bir sitede 3-4 saat oldu yüklenmedi bende başka siteden yükledim 30 saniyede yüklendi 8 partlık ya birinci video açıldı diğer 7 tanesi açılmadı deli oldum ya 1 haftadır bununla uğraşıyorum

sahi ben sana bişey soracağım vın var dedin yanlış hatırlamıyorsam nasıl memnunmusun
bağlantısı yavaşmı
yani hızı faturası nasıl ?

sahi ben sana bişey soracağım vın var dedin yanlış hatırlamıyorsam nasıl memnunmusun
bağlantısı yavaşmı
yani hızı faturası nasıl ?

canım ben genelde annemde olduğum için orda adsl var hep ordan giriyorum vın ı alalı 2 ay oldu ama çok girmedim nadir giriyorum ama yavaş değil hızı normal yani ilk 3 ay kampanyalı zaten geçen gün 25 lira ödedim

ya biz bi zaman onu düşündük pek iç açıcı yorumlar duymadık
yavaş ve 4gb olan hemen kotası doluyor faturan 2 katına çıkıyor falan dediler
bizde vazgeçtik
şimdi sen kullanınca merak ettim

günaydın cicilerrrrrr :)
bu sabah 7de kalktım eşim saolsun, işe gitmeden kahvaltıyı hazırlamış, kaldırdı beni.. malum sınva 2 ay kaldı ya, hiç zaman kaybetme lüksüm yok ((((
2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir domates salatalık falan yedim... aslında 2 dilim fazla geliyor ama doktor verdiğimden az yemeyin dedi...
bi de ben sınava kadar yalnızca haftada 1-2 gün spor yapmaya karar verdim galiba... çünkü ne kadar olsa insanın zamanını alıyor, spor duş, saç kurutma vs... bu sınav çok çok önemli, kafamda sürekli bu var... bi de ne yapmak istediğime karar versem, tam olacak... mafoldumben

sizin de başınızı ağrıtıyorum vala... mutlu günler canlarım benim...

sabah uyandığım zaman ilk yürüdüğümde acı oluyo ondan sonra bazen geçiyo bazen gün boyu sürüyor ama bu aralar iyi allaha şükür

canım kullanıyo musun bilmiyorum ama mutlaka silikon tabanlık kullanmalısın.. annem onunla kurtardı kendini, yoksa inanılmaz ağrılar çekiyordu ve resmen yürümemeye başlamıştı ağrımasın diye

yok cnm kullanmıyorum
sana sınavında başarılar dilerim şimdiden bence de sınavına ağırlık ver sporunu sonrada yaparsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…