Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kaydirigubbakcemile3
bişey sorcam leblebi hani şu beyaz minik olandanmı yoksa sarı küçük küçük siyah benekleri olan leblebimi....bide bunlar tuzlu değilmi

Haaa!... Doğru benim yediklerim sarı leblebiydi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yazıların yarısını okuyorum herhalde. Günlük 1 avuç olan leblebi beyaz leblebi için. Zaten 15-20 dk sonra egzersize başlayacağım da hangisini yapsam? CADIARZU

a) Tuğba Ö.
b) Mil egzersizi (1 saatlik)
c) Spor sağlık serisi
d) Nivea Body
:uhm:

hangisi seni daha fazla yorup terletiyosa onu yap...götürmüşsün avuç avuç leblebileri biraz terle bakim şimdi kaydirigubbakcemile2

hangisi seni daha fazla yorup terletiyosa onu yap...götürmüşsün avuç avuç leblebileri biraz terle bakim şimdi kaydirigubbakcemile2

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Spor sağlık serisi acayip terletiyor. Ancak içinden bir nivea body'i denemedim, deneyeceğim. Deneme zamanı sanırım bugün. kaydirigubbakcemile3

Canım sen sarı tuzlu leblebi yemişsin sporu hakettin şimdi klava:Ben beyaz leblebiden bahsetmiştim .sarı ve üzeri siyah benekli leblebide ise tuz yok.Bi ara bu işi yapmıştım daa:kedi:

spor sağlık serisi ne yaaa kaydirigubbakcemile3
yok uyuklamıyordum kaydirigubbakcemile2

Bir derginin eki niteliğinde işte. Zamanında almışız bir dergi ondan çıkmış. Duruyordu. Elime geçince deneyeyim dedim. 30 günde haftada 2 veya 3 kez yapmak kaydıyla kalçaları ve vücudu sıkılaştıracağını söylüyor hatun. Bazı hareketleri farklı (bana göre) , farklı kasları çalıştırması açısından haftaya farklı birkaç egzersiz yapayım diyorum. Onu yaptığımda sırtım, yüzüm, bağrım vs daha fazla terliyorum. Ama saydığım egzersizler arasında en zoru bence 1 saatlik mil egzersizi. Hoş nivea body'i bugün deneyeceğim.

Canım sen sarı tuzlu leblebi yemişsin sporu hakettin şimdi klava:Ben beyaz leblebiden bahsetmiştim .sarı ve üzeri siyah benekli leblebide ise tuz yok.Bi ara bu işi yapmıştım daa:kedi:

Yediğim sarı üzeri benekli leblebi de zaten bir beyaz leblebi bir de sarı (benekli) leblebi var. Başka leblebi bilmiyorum ben. bilmiyorumkismile

Neyse kızlar!.. Ben yüksek müsadenizle çıkıyorum. Kendinize iyi bakın. Kollayın birbirinizi kaydirigubbakcemile3
Hoşçakalın!..

olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…