- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.681
Yine gözlerin kapanıyor, uykun geldi dimi? a.s
kaydirigubbakcemile3
bişey sorcam leblebi hani şu beyaz minik olandanmı yoksa sarı küçük küçük siyah benekleri olan leblebimi....bide bunlar tuzlu değilmi
Haaa!... Doğru benim yediklerim sarı leblebiydi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yazıların yarısını okuyorum herhalde. Günlük 1 avuç olan leblebi beyaz leblebi için. Zaten 15-20 dk sonra egzersize başlayacağım da hangisini yapsam? CADIARZU
a) Tuğba Ö.
b) Mil egzersizi (1 saatlik)
c) Spor sağlık serisi
d) Nivea Body
:uhm:
hangisi seni daha fazla yorup terletiyosa onu yap...götürmüşsün avuç avuç leblebileri biraz terle bakim şimdi kaydirigubbakcemile2
Haaa!... Doğru benim yediklerim sarı leblebiydi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yazıların yarısını okuyorum herhalde. Günlük 1 avuç olan leblebi beyaz leblebi için. Zaten 15-20 dk sonra egzersize başlayacağım da hangisini yapsam? CADIARZU
a) Tuğba Ö.
b) Mil egzersizi (1 saatlik)
c) Spor sağlık serisi
d) Nivea Body
:uhm:
spor sağlık serisi ne yaaa kaydirigubbakcemile3
yok uyuklamıyordum kaydirigubbakcemile2
Canım sen sarı tuzlu leblebi yemişsin sporu hakettin şimdiklava:Ben beyaz leblebiden bahsetmiştim .sarı ve üzeri siyah benekli leblebide ise tuz yok.Bi ara bu işi yapmıştım daa:kedi:
bendeeeeeeeeeee :roflol:
bu arada akşam bilgisayara codec indiricem inşallah açılır yaa program:Saruboceq:
Açılır. Sendeki videonun uzantısını göstericek program yokmuş sende. Bahsettiğin codec o uzantıyı okur diye tahin ediyorum.a.s
ama bir ay yokum diyorsun yaa ohaoldumsmile
inş.açılır bilgisayarı bozmadan beceririm kaydirigubbakcemile3
Yediğim sarı üzeri benekli leblebi de zaten bir beyaz leblebi bir de sarı (benekli) leblebi var. Başka leblebi bilmiyorum ben. bilmiyorumkismile
bide sadece sarı olan bi leblebi var evet baya tuzlu bi leblebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?