- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.661
Çerezlerin kalori tablosu
(Alıntı)
Ceviz: 651 kalori
Fındık: 634 kalori
Badem: 598 kalori
Şamfıstığı: 594 kalori
Kabak çekirdeği: 588 kalori
Yer fıstığı: 582 kalori
Patlamış mısır: 368 kalori
Kestane: 210 kalori
1 kase cips: 175 kalori
Amerikan fıstığı: 90 kalori
Kaloriler 100 grama göredir.
İçinde leblebi yok ama kaydirigubbakcemile3
Ablam diyetisyene giderken kuruyemiş olarak aralarda beyaz leblebi yiyebilecegini söylemişti doktoru..1 avuç kadar fazla abartmadan yani .bende bi sakınca görmüyorum.aralarda yiyorum.
merhaba kızlaar ben geldim opuyorumnanaktan bugün çok yorucu birgündü acayip yoruldum spor yapamıycam senağlama bugün yediklerim:
sabah:bir dilim kepekli ekmek
1 tane domates, 2 zeytin, bir bardak şekersiz çay
ara:bir fincan kuşburnu çayı, mavi yeşilin 2 tane tarçınlı bisküvisini yedim..
öğle:bir kaşık kuru fasülye (çok yağlıydı yiyemedim)
3-4 kaşık pilav, cacık
ara:bir tane yeşil elma
akşam:bir parça teflonda yapılmış yağsız kırmızı et
bir tabak patatesli bezelye yemeği
bir tabak salata gamyoncuiremsu
Ooooh!... afiyet olsun kaydirigubbakcemile3
Dün ve bugün 1 küçük kase dolusu yedim valla :kedi: Şimdi vicdan azabıyla bol bol su içiyorum. Ben 4 5 taneyle durduramıyorum :1no2: o yüzden hiç ellemiyim :çok üzgünüm:
kızlar ben en geç 5 gb akşam yemeğimi yiyorum, sonra 7 gb bir porsiyon meyve yada bir bardak süt içiyorum..akşam 8 gb de yeşil çay içiyorum...sonrada başka birşey yemiyorum....sizce yaptığım doğru mu :hulya: forumda gördüm bazıları akşam 7 gb akşam yemeği yemekten bahsetmiş bu ne kadar doğru sizce ???
Kızlar bu arada bugün buralarda son hoplayıp zıplayışım. 1 ay kadar pek sık giremeyeceğim; çünkü 1 ay sonra sınavlar var. Cuma günleri gelirim bildirime inşallah yerimseniben
Bir küçük kase de 1 avuç gelmezmi acaba dahamı fazlaydı yediğin.Bende yiyorum o kadar.. Her zaman değilde bazı günler hani bazen kıtlıktan çıkmış gibi olur ya o zaman yiyorum canım atıştırmayı çok istediğinde.o zaman kendimi doymuş hissediyorum.
Ne sınavına gireceksin? şimdiden başarılar...zemuszemusAma sen dayanamaz gelirsin günlük:))
kızlar ben en geç 5 gb akşam yemeğimi yiyorum, sonra 7 gb bir porsiyon meyve yada bir bardak süt içiyorum..akşam 8 gb de yeşil çay içiyorum...sonrada başka birşey yemiyorum....sizce yaptığım doğru mu :hulya: forumda gördüm bazıları akşam 7 gb akşam yemeği yemekten bahsetmiş bu ne kadar doğru sizce ???
ya ben burda olduğum halde kaçırmışım muhabbetleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?