Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ben şimdi ondan yapmıyorum
onu ilk başladığımda ondan yaptım daha hafif hem
bir sefer izledim sonra internet seçeneklerinden kopyaladım bilgisayara

zaten yediklerine bayağı dikkat ediyorsun aşırıya kaçtığın yok 1-2 günden birşey olmaz bence vicdan azabı çekme yarın acısını çıkarırsın kaydirigubbakcemile5

ya canım ben 1 haftadır bilgisayara walk at home yüklicem diye 12 lere kadar uğraşıyorum en sonunda yüklemeyi becerdim ama açılmadı onunla uğraştım hep napçam bilmiyorum çok canım sıkıldı ya günlerdir uğraşıyorum

Hakikaten çok uğraştırdı seni bu wolk at home.keşke başka videolar bulsaydın googleye yazınca çıkıyor t özay la fitnıs falan deneseydin.yada kk nın spor görsel paylaşım bölümünde videolar var ben bi ara onuda yaptım ama artık sıkılıyorum bahar geldi ya kendimi dışarı atmak istiyorum öyle daha zevkli oluyor...

slm kızlar
bugün giremedim koçiş evde ondan fırsat olup alamıyorum pcyi
bugün yediklerim
sabah canım bişey istemedi
4tane bisküvi yedim:mymeka:

öglen :
4kaşık sebze yemegi
az biber kızartması:mymeka:
salata

arada yeşil elma

akşam
1kase çorba
balık
salata
2dilim ekmek

bugün pek düzensiz yedim
:mymeka:

ben bir türlü kilo veremiyorum yha....az yememe ragmn bi türlü istedigm kiloya ve bedene ulasamıorm :sinifsinif:bu haziranda dügünm var duydugm bütün rejmleri denedm bi sonuca varamadm yardmlarnzı bekliyorm hanmlar mirmirmirmir

Evet canım açık sütle iyi oluyor ama bizim buralarda satışı yasak.:umursamaz: Bugün hatic22 nin önerdiği sütle denedim. İyi tuttu ama daha sonra sulanmazsa ondan yapacağım artık.
Yoğurdun suyunu süzme sakın:1no2:. En yararlı besinler suyunda zaten.a.s Özellikle karıştır bence.

Yarın yatılı misafirlerim geliyor. Birkaç gün giremem sanırım.
Herkese kolaylıklar diliyorum.
Şimdiden kupa alan arkadaş(lar)ı tebrik ediyorum.vereliniortak
Bol kilo vermeli, sağlıklı bir hafta diliyorum hepinizea.s..

Canım çok az yiyorsan metabolizmayı yavaşlatmış olabilirsin.
Burada arkadaşlarla paylaşım yaparak vermeyi deneyebilirsin ama acil kilo vermem gerekir diyorsan bilemiyorum.

canım istediğin bedene ulaşmak için bence spordan başka bir çaren yok kaydirigubbakcemile2
bide binbirrenkin dediği gibi metabolizmanı yavaşlatmış olabilirsin
onu hızlandırmalısın
sağlıklı kilo verebilmek için düzenli beslenme ve düzenli spor şart
buraya katılırsan destekle vereceğine inanıyorumkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…