- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.761
Neyse ben geldim gidiyorum birazdan yürüyüşe çıkacağım sonra görüşürüz
yürüyüşe çıkamadım hava bozdu yine...evde spordanda çok sıkılıyorum ne yapsam kiiCADIARZU
zaten yediklerine bayağı dikkat ediyorsun aşırıya kaçtığın yok 1-2 günden birşey olmaz bence vicdan azabı çekme yarın acısını çıkarırsın kaydirigubbakcemile5
ya canım ben 1 haftadır bilgisayara walk at home yüklicem diye 12 lere kadar uğraşıyorum en sonunda yüklemeyi becerdim ama açılmadı onunla uğraştım hep napçam bilmiyorum çok canım sıkıldı ya günlerdir uğraşıyorum
dışarda mı yürüdün koşu bandında falan mı CADIARZU
merhaba
Binbirrenk ben evde kendim yapıyorum yoğurtumu küçük yerde oturduğum için karşı komşum satıyor güvenilir yani ondan alıyorum sütümü
hazır sütten yaptığın için sulu olur ama mayasıda önemli hazır yoğurt kullanıyorsan normal sütlede yapsan değişik olur
ben yaptığım normal yoğurtların daha koyu olması için temiz bir tülbent ayarladım üstüne onu koyuyorum arada suyunu süzüyorum aklında olsun vereliniortak
ben bir türlü kilo veremiyorum yha....az yememe ragmn bi türlü istedigm kiloya ve bedene ulasamıorm :sinifsinif:bu haziranda dügünm var duydugm bütün rejmleri denedm bi sonuca varamadm yardmlarnzı bekliyorm hanmlar mirmirmirmir
ben bir türlü kilo veremiyorum yha....az yememe ragmn bi türlü istedigm kiloya ve bedene ulasamıorm :sinifsinif:bu haziranda dügünm var duydugm bütün rejmleri denedm bi sonuca varamadm yardmlarnzı bekliyorm hanmlar mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?