- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.781
günaydın
Evet canım açık sütle iyi oluyor ama bizim buralarda satışı yasak.:umursamaz: Bugün hatic22 nin önerdiği sütle denedim. İyi tuttu ama daha sonra sulanmazsa ondan yapacağım artık.
Yoğurdun suyunu süzme sakın:1no2:. En yararlı besinler suyunda zaten.a.s Özellikle karıştır bence.
yok canım rahatsızım bugün 6 da kalktım başımın ağrısından ilaç içtim dedim işe gidiyim geçer erken çıktım temiz hava alıyım diye geldim şimdide acayip boynum ağrıyor (kaza geçirmiştim ya ondan herhalde o başıma da ağrı yapıyo) izin alıp gitmeyi düşünüyordum ki annem aradı çocuk hastaymış 11 de falan izin alıp gidicem
hatice 1 hoşbulduk a.s. inşallah hepimiz şu kilolardan kurtuluruz kıyafet bakmak istemiyorum artık.
canım sınavlar daha önemli arada sıkılınca girersin ama çok takılma yinede nette...sonradan pişman olmanı istemeyiz..hatta keşke şu diyet işine sınavdan sonra başlasaydın, unutma şimdi beslenmene dikkat etmelisin..içinde omega bulunduran besinlerden yemelisin, zihnin zinde durması için, ki bunlarda yağlı besinler...ceviz ve çiğdem gb...şuan sınav daha önemli bunu unutma, çoğumuz o yollardan geçtik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?