Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Günaydınn kızlarr kimse kilo bildirimi yapmamış dahaa
ayy ilk bildirimi ben yapıyım bari ama malesff çokk üzgünümmm
800gr almışımmakannehirakannehir 79.7 oldum
valla şaşkınım sporu bıraktım son günlerde
malum bebek istedigimiz için bazı takviyelerle bu aya agırlık verdik
onun için spor yapmıyorum ...

acaba onun etkisimi bilemedimm:çok üzgünüm:
neyse cezam neyse çekerimm ama buay uygulayamamm
gecikmelide olsa yapıcammeyvahedigeldismile

kilo veren arkadaşlar çok ama çok tebrikler
:hooray::hooray:

Son düzenleme:

Teşekkür ederim. opuyorumnanaktan Ahhh! Bitse üstümden büyük bir yük kalkacak. Kuş gibi olacağım. Özellikle havalar böyle güzelken odamda çalışıyor olmak çok kötü. :sinifsinif:

Sınavda başarılar. İnsana 1, 2 ay az gelse de bir çok şey öğrenilebilir. Bazen 1 ay çok az bir zaman gibi gelse de istemek önemli. Bence sen istediğin kadar azmediyorsun da. Başaracağına eminim. opuyorumnanaktan

zambak çım umarım güzel haberlerini alırız bir an önce
bebek düşünüyorsan bence diyet yapma ama yediklerine yine de dikkat et
sakın streste yapma çünkü herşeyin başı stres bebek olmasında da stresin çok büyük önemi var

Ooo! Hayırlı olsun şimdiden opuyorumnanaktan Öncelikle vakit bulabiliyorsan spor yap. Kilo veremesen de vücudunu toparlıyor. a.s Yiyeceklerinle de desteklersen kesin verirsin.
No panic Much Happy opuyorumnanaktan Tekrar Mutluluklar

Geçmiş olsun. bilmiyorumkismile Ya hepsi üstüste gelmiş. :çok üzgünüm: Umarım çocuğunun rahatsızlığı ciddi değildir. Boynun için de ilaç veya krem kullansan geçer sanırım.

Bence kendine önce sağlıklı bir diyet menüsü edin ama bence kendin yediklerini belirlemen daha doğru. Akşam yemeğini 10-11 den ziyade daha erken yiyip yeşil çaylarla destekleyebilirsin. Spor yapman mümkünse kesinlikle buna vakit ayırmalısın. Birde burdaki arkadaşların desteği zemuszemus

Doğru adres :1hug: Burası zaten bağımlılık yapıyor. zemuszemus Burada kim ne derse desin sen ve yemek saati bir araya geldiğinde en önemli husus iraden olacaktır çünkü o kadar yemek istediğimiz şeyler oluyor en azından bunu şahsım adına diyebilirim o an onu yememeye karar verdiğinde zaten bir adım atmış oluyorsun zemuszemus Bence kocana inat zayıfla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Stresin olacak tabi ama bizler de burada seni destekliyor olacağız. olumunekankayizsmile Önce sınav. boshayallersmile Sağlıklı olduktan sonra zaten her istediğimiz zaman kilo verebiliriz. Arada hava almak adına dışarıda yürüyüş yapmanı öneririm. Bu aralar ben yapıyorum. İyi geliyor. a.s

Hayırlı olsun. a.s. Allah analı babalı büyütsün.

Ya bebeklerinizi çok merak ediyorum. boshayallersmile Eminim hepsi bal kaymaktır kaydirigubbakcemile3 Öpün yerime opuyorumnanaktan

amin canım ya ne olur dua edin inanın dualarınıza ihtiyacım varr:Saruboceq:
inşallah bu kez olur
ben zaten stres topuyummkaydirigubbakcemile3
ama kilo aldıgımada üzüldüm:çok üzgünüm:
inşallah önümüzdeki hafta telafi ederim :mymeka:

Stres yapma bilmiyorumkismile Herkes bir şekilde kilo vermeye başladı. İrademiz var, her istediğimizde verebiliriz. Artık buna inanıyorum. Önce bebişi sonra göbişi düşün. aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…