- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.801
Brownsugar sana sınavlarında başarılar canım, yeni mezun biri olarak söylüyorum ki, okul bitince finalleri bile özleyeceksin....
kızlar az önce akşam yemeğimi yedim ben de.
yarım kase çorba
1 tabak taze fasulye
2-3 kaşık kadar pilav...
günaydın cicilerrrrrr :)
bu sabah 7de kalktım eşim saolsun, işe gitmeden kahvaltıyı hazırlamış, kaldırdı beni.. malum sınva 2 ay kaldı ya, hiç zaman kaybetme lüksüm yok((((
2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir domates salatalık falan yedim... aslında 2 dilim fazla geliyor ama doktor verdiğimden az yemeyin dedi...
bi de ben sınava kadar yalnızca haftada 1-2 gün spor yapmaya karar verdim galiba... çünkü ne kadar olsa insanın zamanını alıyor, spor duş, saç kurutma vs... bu sınav çok çok önemli, kafamda sürekli bu var... bi de ne yapmak istediğime karar versem, tam olacak... mafoldumben
sizin de başınızı ağrıtıyorum vala... mutlu günler canlarım benim...
5 günde 5 kilo diyetine başladım kızlarrrrr eyvahedigeldismile
İnş.veririm yaaa duba gibi oldum:kedi:
ben bir türlü kilo veremiyorum yha....az yememe ragmn bi türlü istedigm kiloya ve bedene ulasamıorm :sinifsinif:bu haziranda dügünm var duydugm bütün rejmleri denedm bi sonuca varamadm yardmlarnzı bekliyorm hanmlar mirmirmirmir
yok canım rahatsızım bugün 6 da kalktım başımın ağrısından ilaç içtim dedim işe gidiyim geçer erken çıktım temiz hava alıyım diye geldim şimdide acayip boynum ağrıyor (kaza geçirmiştim ya ondan herhalde o başıma da ağrı yapıyo) izin alıp gitmeyi düşünüyordum ki annem aradı çocuk hastaymış 11 de falan izin alıp gidicem
slm kızlarr..günaydııınnn...a.s. bende zayıflayamıyorum.. 55 kiloyum ve 1.60 boyundayım. 5 kilo fazlam var. öğrenciyim ikinci öğretim okuyorum aksam okukdan gec geliyorum yemek de yeme ihtiyacı hissediyorum. saat 10-11 de yemek yedgimi bilirim. bu aralar en gec 8 de yemeye calışıyorum. ama zayıflamakla ilgili cok sey var hangisi daha etkili ne yapmam gerek? yardımcı olursanız coookk mutlu olurum.hihoyyyt
Merhaba arkadaşlar benimde kilo vermem gerekiyor ama bunu tek başıma yapabileceğimi sanmıyorum. sizlerle konuşarak doğrulrımızı yanlışlarımızı paylaşarak motive olabilirim diye düşünüyorum. 8 kilo kadar vermek istiyorum hiç bu kadar kilo almamıştım. Birlikte yaparsak can sıkıcı halden çıkarabilirim bu durumu. Ben aslında nerde yanlış yaptığımı biliyorum bütün gün doğru düzgün bişeyler yemeyip akşam saatlerinde coşuyorum. Sağolsun eşimde bana hiç destek olmuyorbu konuda ben rejim yapıcam dedikçe daha çok hamur işi daha çok abur cubur giriyor evin içine. Bunların eve girişini engellemekle başlamam gerekiyor.
merhaba kızlar. başımı dersten kaldıramıyorum bu ara, yazamıyorum da size , kızmayın nolur :1no2:
spor falan da yapmıyorum zaten, açıkçası şu aralar düşündüğüm tek şey sınav... strese girmeye de başladım... diyet listeme uymaya çalışıyorum sadece. şu stresle kilo almıyım o da yeter...
sizi seviyorum
gunaydın sıteye uye olalı 22 ay falan oldu bu sayfaları yenı kesfettım 22 gun önce dogum yaptım su anda hıç fazla kılom yok bır kaç yıl önce bende bır tarıf denedım muthıs zayıfladım yanındada haftada 3 gun yuruyus yapmıstım
Günaydınn kızlarr kimse kilo bildirimi yapmamış dahaa
ayy ilk bildirimi ben yapıyım bari ama malesff çokk üzgünümmm
800gr almışımmakannehirakannehir 79.7 oldum
valla şaşkınım sporu bıraktım son günlerde
malum bebekistedigimiz için bazı takviyelerle bu aya agırlık verdik
onun için spor yapmıyorum ...
acaba onun etkisimi bilemedimm:çok üzgünüm:
neyse cezam neyse çekerimm ama buay uygulayamamm
gecikmelide olsa yapıcammeyvahedigeldismile
kilo veren arkadaşlar çok ama çok tebrikler
:hooray::hooray:
zambak çım umarım güzel haberlerini alırız bir an önce
bebek düşünüyorsan bence diyet yapma ama yediklerine yine de dikkat et
sakın streste yapma çünkü herşeyin başı stres bebek olmasında da stresin çok büyük önemi var
BrownSugar hoşgeldin
Ya bebeklerinizi çok merak ediyorum. boshayallersmile Eminim hepsi bal kaymaktır kaydirigubbakcemile3 Öpün yerime opuyorumnanaktan
amin canım ya ne olur dua edin inanın dualarınıza ihtiyacım varr:Saruboceq:
inşallah bu kez olur
ben zaten stres topuyummkaydirigubbakcemile3
ama kilo aldıgımada üzüldüm:çok üzgünüm:
inşallah önümüzdeki hafta telafi ederim :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?