Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kaydirigubbakcemile5 Evet, ben de sevindim. En azından kilom durmuştu şimdi yavaş yavaş gidiyor. zemuszemus

canım bence bihafta kilo vernce diger hafta genelde veremiyoruzz
nedendir anlamadımm :sm_confused:
ama o haftada incelme toparlanma oluyor v ucuttahihoyyyt
durmuyor yinede ...ama başaranlardan neyimiz eksik hep bunu söylüyorumm
yeterki kararlı bişekilde başlayalımmkaydirigubbakcemile5

Çok doğru söylüyorsun. a.s Vücut toparlanıyor. Önceden kendimde bu kadar azim ve kararlılık yoktu. Ama şimdi var çünkü sizler varsınız. opuyorumnanaktan Burası gerçekten yememdeki değişikliğin sebeplerinden biri. Aklıma siz geliyorsunuz. Bozduğumda vereceğiniz cevaplar geliyor. Mahçup olmak geliyor. bilmiyorumkismile Birde kilo çizelgem geliyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet ya şu mahcubiyet yokmu sorma bu hafta kilo aldımm kızdım kendimee
ama buraya yazmak zorundayımdaa
acaba patiskaya bidolu laf ediyordumm
döndü dolaştı kilolar bana geldiii:dilcikar:

neyse kızlar ben yavaştan iş yapıyım daha yatagımı bile toparlamadımm-tatlicadiarzu-
pc açık ara ara gelir yazarımm
cezamıı merak ediyorummm:çok üzgünüm:

evet ya şu mahcubiyet yokmu sorma bu hafta kilo aldımm kızdım kendimee
ama buraya yazmak zorundayımdaa
acaba patiskaya bidolu laf ediyordumm
döndü dolaştı kilolar bana geldiii:dilcikar:

kaydirigubbakcemile3 Kızma kızma... Benim sözüm meclisten dışarı. a.s Hadi sizler bir amaç uğruna beslenmenizi yapıyorsunuz, kilo alıyorsunuz. buyrunnnnnnnnn Benim ne çocuğum var ne de buna benzer sorumluluğum. Sorumluluklarımız farklı olduğu için ancak benim durumumda olup da kilo alana kızarım. lmaz:

neyse kızlar ben yavaştan iş yapıyım daha yatagımı bile toparlamadımm-tatlicadiarzu-
pc açık ara ara gelir yazarımm
cezamıı merak ediyorummm:çok üzgünüm:

Heheh ben topladım bile. aklinialirimsmile Ben de çıkayım. Öğleden sonra dışarı çıkıcam. Çıkmadan biraz ders yapayım. kaydirigubbakcemile3
Öpüldünüz opuyorumnanaktan

Zambakcım,
inşallah çok sağlıklı bir bebişin olur, önemli olan o bence. :ecrin_bebek:
bir de ilaç kullanıyorum diyordun o yüzden de kilo almış olabilirsin.

ben de kilo bildirimimi yapıyım.
geçen hafta 62,7 çıkmıştım tartıda bu gün 61,8 çıktım. 900 gr. vermişim. gerçi kupayı almak bir türlü kısmet olmadı bu sefer de kaptırdım.

brownsugar seni de tebrik ederim. güzel kilo vermişsin.

oyelkencim sana da çok çok geçmiş olsun canım.

canım ya valla ne güzell ne rahattsınn
kilo verki yarın öbür günn evlendiginde ister istemez kilo alıyorsunn
bugünlerinin kıymetini billl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…