- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.821
Stres yapma bilmiyorumkismile Herkes bir şekilde kilo vermeye başladı. İrademiz var, her istediğimizde verebiliriz. Artık buna inanıyorum. Önce bebişi sonra göbişi düşün. aklinialirimsmile
canımm benim olsada öpsem yerine
ama yookkk:sm_confused:
Geleyim kilo bildirimine kaydirigubbakcemile3 Bugün tartıldım 66.700 kaydirigubbakcemile2
Allah söyletti demek opuyorumnanaktan
1kilo vermişsinn süperr canım yaa bakk oluyorr iştee kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
belkide kupa seninn olurrr:hooray::hooray:
agzından bal damlıyorr esmer şekerimm benimmm:kedi:
kaydirigubbakcemile5 Evet, ben de sevindim. En azından kilom durmuştu şimdi yavaş yavaş gidiyor. zemuszemus
oğlum grip gibi çok öksürüyor boğazları kulakları kızarmış iltihap olmuş antibiyotik verdi doktor
ben annemde kaldım oyüzden tartılamadım
oğlum grip gibi çok öksürüyor boğazları kulakları kızarmış iltihap olmuş antibiyotik verdi doktor
canım bence bihafta kilo vernce diger hafta genelde veremiyoruzz
nedendir anlamadımm :sm_confused:
ama o haftada incelme toparlanma oluyor v ucuttahihoyyyt
durmuyor yinede ...ama başaranlardan neyimiz eksik hep bunu söylüyorumm
yeterki kararlı bişekilde başlayalımmkaydirigubbakcemile5
Çok doğru söylüyorsun. a.s Vücut toparlanıyor. Önceden kendimde bu kadar azim ve kararlılık yoktu. Ama şimdi var çünkü sizler varsınız. opuyorumnanaktan Burası gerçekten yememdeki değişikliğin sebeplerinden biri. Aklıma siz geliyorsunuz. Bozduğumda vereceğiniz cevaplar geliyor. Mahçup olmak geliyor. bilmiyorumkismile Birde kilo çizelgem geliyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet ya şu mahcubiyet yokmu sorma bu hafta kilo aldımm kızdım kendimee
ama buraya yazmak zorundayımdaa
acaba patiskaya bidolu laf ediyordumm
döndü dolaştı kilolar bana geldiii:dilcikar:
neyse kızlar ben yavaştan iş yapıyım daha yatagımı bile toparlamadımm-tatlicadiarzu-
pc açık ara ara gelir yazarımm
cezamıı merak ediyorummm:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3 Kızma kızma... Benim sözüm meclisten dışarı. a.s Hadi sizler bir amaç uğruna beslenmenizi yapıyorsunuz, kilo alıyorsunuz. buyrunnnnnnnnn Benim ne çocuğum var ne de buna benzer sorumluluğum. Sorumluluklarımız farklı olduğu için ancak benim durumumda olup da kilo alana kızarım.lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?