Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Heheh ben topladım bile. aklinialirimsmile Ben de çıkayım. Öğleden sonra dışarı çıkıcam. Çıkmadan biraz ders yapayım. kaydirigubbakcemile3
Öpüldünüz opuyorumnanaktan

afferinn kızsana marifetliinin hali başka tabiiikaydirigubbakcemile3

bendisayy canımm benim çok sagoll
hapı 10gün oldu bırakalı ama 2gün sonra tekrar başlıycamm ondan olmamıştır heraldefisfisfis
tebrikklerr yaaa 900gramm hiçde az degill tebriklerrr
kaydirigubbakcemile5

canım olsun bu hafta olmasa haftaya verirsinolumunekankayizsmile
ben sana ceza:jeyyar: olarak tatlı yiyorsan 1 hafta onu yasaklıyorum ama hiç yemiyorum diyosan bilemem kaydirigubbakcemile5

tebrik ederim alkisalkisalkis bendisay bence kupayı hakedenlerden birisin
çünkü hedefine az kalmış olmasına ragmen her hafta güzel kilo veriyorsun :sm_cool:

Buranın bende de bağımlılık yapacağından eminim. Akşamdan beri bunalıma sokmaya çalışıyorum onu benimle başlasın en azından abur cubur sokmasın eve diye kaydirigubbakcemile3

şimdi ben kilo bildirimi yapayım
bu hafta iyi bir hafta geçirdiğimi söyleyemeyeceğim
hani yaptımda veremedim :kedi: değil yani ama olsun azda olsa 500 gr vermişim

Herkeze merhaba arkadaşlar. Kendime bir plan çıkardım dün akşam. Burda yazılanlarla ve diğer doğru olduğunu düşündüğüm bilgilerle. Öğün saatlerimi atlamamak için ki benim için büyük sorun teşkil edicek durumu bu görüyorum saatlerimi not alıp astım dolabıma benim için uyarı olacaktır. Bismillah deyip başladım bu gün büyük bir hevesle.

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84...........................76..............................75.5...........................68... ........500 gr vermiş

zambak3......................86.3.........................78.9...........................79.7...........................70... ..........verememiş

patiska........................85............................82.8............................................................70.............

hatic22........................65.8.........................60................................60...........................57..............verememiş

bendisay......................69............................62.7...........................61.8.........................58...............900 gr vermiş

eyllull...........................51.6.........................49.2...........................48.7.........................49...............500 gr vermiş

cgdm85........................77...........................72.4.............................72............................60...............400 gr vermiş

inci0781........................67...........................64.3...........................................................60...............

brownsugar..................68.8..........................67.8..........................66.7...........................52..............1.1 kg vermiş

oyelken........................79.9.........................76.4...........................................................60...............

tinkerbell......................61.2..........................61.2..........................................................54...............

Son düzenleme:
Günaydın herkese ...Gerçi öğlen olmuş daha ben kahvaltı yapmadım.
Brovnsugar ve bendisay Sizide tebrik ererim kızlar bak ne güzel vermişsiniz geçen hafta üzülüyordunuz :lepi:
Zambakçım geçmiş olsun sanada :CüvCüv:inşallah haftaya kupa alırsın bebek sırası sen ve bende sanırım ama ben biraz daha verip öyle düşünüyorum eşime söz verdim 57 kiloda hamile kalıcam diye bakalım nolucak
bir hafta verip bir hafta vermeyenler kategorisine bende giriyorum bu hafta bende veremedim çünkü
Haticem olsun yarım kiloyu küçümseme az olsun temiz olsun
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramızaa.s.
Neyse ben geldim gidiyorum kocacıma kahvaltı hazırlamaya...cokacimcoook

herkese merhaba a.s.
dün giremedim kızlar işimin yoğunluğu dolasıyla
brownsugar bendisay arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı başıma
oyelkencim çocugun hastalanmış çok çok geçmiş olsun cnm dikkat edin havalar bu ara saçmaladı :uhm:
zambakcım sende kilo almışsın olsun cnm telafi edeceğini biliyoruz..çocuk düşünüyomuşsun bence biraz kilo verip çocuğu ondan sonra düşünsen daha ii olur tabi sen daha ii bilirsin
gelelim kilo bildirimine
bende bu hafta fazla bişey veremedim geçen hafta 72,4 bu hafta 72
yaptığım sporla yediklerimi düşünüyorum da hiç de fena değil gibi geldi bana bilmiyorum fisfisfis

canım olsun bu hafta olmasa haftaya verirsinolumunekankayizsmile
ben sana ceza:jeyyar: olarak tatlı yiyorsan 1 hafta onu yasaklıyorum ama hiç yemiyorum diyosan bilemem kaydirigubbakcemile5

canım tatlı yedigim söylenemez bisküvi falan kaçırıyordum arasıra
süperr bicea tamam sözz yemiycem buhafta tatlıya dair bişeyyyŞeniz

yaa öyle deme yarım kilo agırlıgı elinde düşünsene kafamçokkarıştı
bence gayet iyii haftaya daha çok vereceksinn eminimmm
sana güveniyorumm kaçamaksızz güzell bir hafta olurrrhihoyyyt

olsun canımm almamandan iyidirr aynı kiloda kalmak
canım ya inşallah ssen hemen istedigin anda hamile kalırsınn
57ye ne kaldıkii

canım önemli olan az da olsa verebilmek zaman geçtikçe vermek zorlaşıyor. 500 gr. gayet iyi bence

benim 2 haftadır 1 kg civarı kilo verebilmemi verdiğim araya bağlıyorum ben. 3 hafta dikkat etmediğim ve hatta 1 kg aldığım için geçtiğimiz 2 hafta biraz hızlandı. önümüzdeki hafta böyle olmaz sanırım.

merhaba kızlar ben geldim kilo veren arkadaşlarım sizleri tebrik ederim kaydirigubbakcemile5 oyelkencim sana da geçmiş olsun....zambakcım sende üzülme sakın bu hafta kullandığın ilaçlardan dolayı verememişsindir umatım bu hafta herşey istediğin gb olacak Şeniz

ayrıca resmime yaptığın yorumu gördüm canım, çok teşkr ederim evet artık o son halim sayılır ama orda 50 kiloydum yerimseniben

kızlar gelelim benim kilo bildirimine 48.7 kiloya düşmüşüm yani 500 gr vermişim hihoyyyt burda bana destek olan tüm arkadaşlarıma çok tşkr ederim eminim herkes biran önce istediği kiloya inecek Şeniz

ben bir hafta falan nete çok fazla takılamam sanırım yarın eşim geliyor hihoyyyt ona bir sürü güzel yemek yapıcam tabi onunla birlikte bende yiycem, bir hafta sonra kilo almış olarak tekrar katılırım aranıza
-tatlicadiarzu-

herkes kendine çok ii baksın kaçamaksız bir hafta geçirmenizi diliyorum, bu arada hepinizi çok seviyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…