Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

merhaba kızlar bu gün burası pek bi boş kalmış.bende giremedim misafirim vardı .
Bu gün yediklerimi yazaym:
Sabah Uyanınca 1 elma
Kahvaltıda 1 domates ,,1 salatalık 1 kk peynir ,maydanoz ve 3 zeytinle yapılmış salata, azcık da ekmek yedim
öğlen 1 kase yoğurtlu makarna yedim
misafire yaptığım kektende 1 lokma aldım
Akşam ne yesem daha düşünmedimCADIARZU

eylülcüm gözünaydın eşin geliyormuş ve sen hedefine ulaştın o gelmeden umarım kilo almadan dönersin aramıza...

hatic22 cim çok sağol
ya arkadaşlar şu eylül artık kilosundan bahsetmesin mümkünse yaaaa
ağlayacağım valla kaydirigubbakcemile3

eylülcüm gözünaydın eşin geliyormuş ve sen hedefine ulaştın o gelmeden umarım kilo almadan dönersin aramıza...

tşkr ederim canım opuyorumnanaktan ama kilo almadan döneceğimi hiç ama hiç sanmıyorum gün gün menülerimi hazırladım börekler sarmalar kaydirigubbakcemile3
zaten bir hafta durup gidicek yine, o yüzden yemek yerken eşimi yalnız bırakmam canım dikkat etmeye çalışırım ama yinede çok dikkat etmiycem delikafadulden

CANIMM FISTIK GİBİSİNNN
EŞİN GELDİGİNDE TABİKİ ONUNLA YE BİRLİKTE
ONA ÇAKTIRMADANDA DİKKAT ETT
GÜZEL 1HAFTA SENİ BEKLİYORR
:kedi:

eylüll eşin gidince yine gell
öyllee istedigin kiloya indin diye gelmemezlik yapma tamammııı:mymeka:
gider ayak bitokat atıyım dedimmkaydirigubbakcemile3

canım benim gelmezmiyim hiç, sizlere öyle çok alıştım ki opuyorumnanaktan işten gelince ilk işim kk açıp topiğe bakmak oluyor, istediğim kiloya insemde inmesemde artık her zaman burdayım sizi bırakmaya hiç niyetim yok Şeniz
iyi yaptın canım eli merdaneli zambağım benim Şeniz:1hug:

eylül tebrik ederim canım 49 olmak istiyordun ondan bile aşağı indin
gözün aydın güzel bir hafta dilerim şimdiden kaydirigubbakcemile5
haftaya kilo almış bile olsan olsun çok güzel kilolar verdin sen. yine verirsinopuyorumnanaktan

tşkr ederim haticecim...
bunu tüm kalbimle söylüyorum sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…