Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

eee buhafta kupa esmer şekerimizinmii
hatice patisi çoookk beklersinn çoookkkk:mymeka::mymeka:

yaaaaa gerçekten :1shok: nerde bu kız akşam üzeri girdi ama bildirim yapmadı bilmiyorumkismile
ben kesin verdi diyodum :dilcikar:
ne desen alsanaalsanasmile haklısın zambak:tomato: :mymeka:

inci gelmedi patiska dışında bide oyelken var yarın sabah bildirecek herhalde:içelim:

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84...........................76..............................75.5...........................68... ........500 gr vermiş

zambak3......................86.3.........................78.9...........................79.7...........................70... ..........verememiş

patiska........................85............................82.8............................................................70.............verememiş

hatic22........................65.8.........................60................................60...........................57..............verememiş

bendisay......................69............................62.7...........................61.8.........................58...............900 gr vermiş

eyllull...........................51.6.........................49.2...........................48.7.........................49...............500 gr vermiş

cgdm85........................77...........................72.4.............................72............................60...............400 gr vermiş

inci0781........................67...........................64.3...........................................................60...............

brownsugar..................68.8..........................67.8..........................66.7...........................52..............1.1 kg vermiş

oyelken........................79.9.........................76.4..........................75.7...........................60...............700 gr vermiş

tinkerbell......................61.2..........................61.2..........................................................54...............

Son düzenleme:
merhaba kızlar. kulaklarımı baya çınlatmışsınız bakıyorum da :))) bi türlü giremedim bugün, eşim de evdeydi... kızlar ben kilo vermemişim de almamışım da bilmiyorumkismile reglim ama onun da etkisi vardır vermemiş olmamda..

kilo vermiş olanları çook tebrik ediyorum

Merhaba arkadaşlar :) Bütün sayfaları okuyamadım ilk sayfalarda 20 syf falan okuyabildim.
Belirli kişilermi katılabiliyo yoksa isteyen herkes gelebiliyomu? =)
Bu arada tebrik ederim hepinizi.. inşaallah dur durak bilmeden sağlıklı kilo vermeye devam edersiniz :)

hoşgeldin canım aramızaa.s.burdaki gurubumuz yeni sayılır istersen sende katılabilirsin aramıza listeyi hatice1 arkadaşımız düzenliyor.belirli bi diyet llistesine bağlı kalmadan 'yediklerimizin yarısı yaptıklarımızın iki katı'bir beslenme düzeni oturtuyoruz ve birbirimizi motivve ederek kilo veriyoruz.her cumakilo bildirimi yapıp birinciye kupa:hooray: veriyoruz sende başlangıç ve hedef kilonu yaz listeye eklenebilirsin canım umarım istediğin kiloya ulaşırsın canım

Hoşbuldumm canımmm :) Çok isterim katılmayı.. :) Başlangıç kilom şuanda 3 kilo verdim şuan bulunduğum kiloyumu yazıyım yoksa kilo vermeden önceki kiloyumu? hedef kilom 55.. İnşaallah hepimiz ulaşırız canım çok teşekkür ederim içten yanıtın için..

Bence kilo vermeye başladığın kilonu yaz Çünkü ne kadar verdiğini görmek seni motive eder .hatice1 gelince seni bu hafta içine ekler .sende haftaya bildirim yaparsın belki kupayı sen alırsın...ama hafta içinde de neler yaptığını ne yediğini paylaş ,çok iyi oluyor birbirimizin yanlışını doğrusunu görmemizi sağlıyor.

Herkese günaydın arkadaşlar.
Kahvaltımı ettim canım pek bişey istemiyordu erken kahvaltı etmeye alışık olmadığım için çünkü normalde kahveyle güne başlarım ama alışacaktır sanırım bünyem.Neyse ne yediğime geçiyim...
1 kk peyaz peynir domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmek. 2,5 saat sonrada bir yeşil elma yerim diye düşünüyorum. .Ama şimdi sizinle yazışırken sütlü kahve içiyorum bunu birden kesemem gibi geliyor sadece boyutunu küçülttüm.Bu yaptığım ne kadar doğru tartışılır tabi. bilmiyorumkismile

Tamam canım :) şuan 87.3 kiloyum... Paylaşırım mutlaka..=))) Hepinizi tanımak istiyorum mümkünse :) ben Ayşenur :)
9da kalkıyorum 12de yatmaya özen gösteriyorum.. kardeşim olduğu için bazen 1e kaydığı oluyo.. Şu sıralar 8.30da kalkıyorum :) Herşeyin miktarına dikkat etmeye çalışıyorum.. yeme şeklimi her hafta değiştiriyorum.. :) Gün içinde 1 saat yada daha fazla dans ediyorum.. Tuz,un ve şekeri hayatımdan çıkardım =).. Hiçbişeye tuz atmıyorum ve bu eksiklik olarak gelmiyo çok mutlu oluyorum.. 2.5-3 yıldır çayı şekersiz içiyorum.. İçemem diyodum ama oluyomuş alıştım bi şekilde :).. Sormak istediğiniz bişey olursa mutlaka sorun :)

Merhaba arkadaşlar. Çok az yiyerek ve bol sporla 9 kilomu bu sabah verdiğimi gördüm. Mayısa kadar hedefim 10 kiloydu ve kendimi kebap yiyerek ödüllendirecektim ama bir dahaki haftaya kaldı sanırsam. Ben onu bunu bilmem bu işin sırrı çok az yemekten geçiyor. Ayrıca beyni şartlandırmak lazım yani inanmalıyız. Bir de insan ilk hafta gerçekten çok veriyor (4 kg vermiştim) sonra duruyor zayıflaması. Atılan su miktarından olsa gerek. Kendimi mahvettim kilo vereceğim diye. 1 ay oluyor ben bunu başardım. Aman haftasonu diye kendimizi salmayalım. Aynen devam :) Öpüyorum hepinizi..

kızlar günaydın evdeyim bugün temizlik günümsenağlama kilo bildirimi yapmaya geldim 75,700 haticecim tabloya eklersen sevinirim bayanssulusmile
öpüyorum hepiniziiiii opuyorumnanaktan
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.

PATİSS HOŞGELDİNNN :mymeka:
KULAKLARINI ÇINLATANLARDAN BİRİDE BENİMMkaydirigubbakcemile3
REGL OLDUGUN İÇİN AYNISINDIR MUHAKKAK KİLO VERMİŞSİNDİR
AFFERİNN SANA KIZZ:1hug:
KİLO VERECEGİNE SANKİ İNANIR GİBİMİ OLDUMM NEEElaelaelaelaelae

vericem tabi yaa. yavaş hatta çok yavaş olucak ama sonunda zafer benim olacak... yavaş olacak çünkü sınava 2 ay kaldı, spor yapamıyorum. ama olsun, beslenmeme dikkat ederek te bi miktar yol katedebilirim sanırım, sınavdan sonra da çok sıkı spor yaparım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…