- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.901
Son dakka haberi girilmiş evet geçmiş olsun
eee buhafta kupa esmer şekerimizinmii
hatice patisi çoookk beklersinn çoookkkk:mymeka::mymeka:
Merhaba arkadaşlar :) Bütün sayfaları okuyamadım ilk sayfalarda 20 syf falan okuyabildim.
Belirli kişilermi katılabiliyo yoksa isteyen herkes gelebiliyomu? =)
Bu arada tebrik ederim hepinizi.. inşaallah dur durak bilmeden sağlıklı kilo vermeye devam edersiniz :)
hoşgeldin canım aramızaa.s.burdaki gurubumuz yeni sayılır istersen sende katılabilirsin aramıza listeyi hatice1 arkadaşımız düzenliyor.belirli bi diyet llistesine bağlı kalmadan 'yediklerimizin yarısı yaptıklarımızın iki katı'bir beslenme düzeni oturtuyoruz ve birbirimizi motivve ederek kilo veriyoruz.her cumakilo bildirimi yapıp birinciye kupa:hooray: veriyoruz sende başlangıç ve hedef kilonu yaz listeye eklenebilirsin canım umarım istediğin kiloya ulaşırsın canım
Hoşbuldumm canımmm :) Çok isterim katılmayı.. :) Başlangıç kilom şuanda 3 kilo verdim şuan bulunduğum kiloyumu yazıyım yoksa kilo vermeden önceki kiloyumu? hedef kilom 55.. İnşaallah hepimiz ulaşırız canım çok teşekkür ederim içten yanıtın için..
herkese günaydınnn zemuszemus
Bence kilo vermeye başladığın kilonu yaz Çünkü ne kadar verdiğini görmek seni motive eder .hatice1 gelince seni bu hafta içine ekler .sende haftaya bildirim yaparsın belki kupayı sen alırsın...ama hafta içinde de neler yaptığını ne yediğini paylaş ,çok iyi oluyor birbirimizin yanlışını doğrusunu görmemizi sağlıyor.
merhaba kızlar. kulaklarımı baya çınlatmışsınız bakıyorum da :))) bi türlü giremedim bugün, eşim de evdeydi... kızlar ben kilo vermemişim de almamışım da bilmiyorumkismile reglim ama onun da etkisi vardır vermemiş olmamda..
kilo vermiş olanları çook tebrik ediyorum
PATİSS HOŞGELDİNNN :mymeka:
KULAKLARINI ÇINLATANLARDAN BİRİDE BENİMMkaydirigubbakcemile3
REGL OLDUGUN İÇİN AYNISINDIR MUHAKKAK KİLO VERMİŞSİNDİR
AFFERİNN SANA KIZZ:1hug:
KİLO VERECEGİNE SANKİ İNANIR GİBİMİ OLDUMM NEEElaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?