Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Tebrik eden arkadaşların hepsine teşekkür ederim. olumunekankayizsmile Ayrıca kilo veren arkadaşları ben de tebrik ederim. a.s.
Yeni geldim dışarıdan ve arkadaşla sadece türk kahvesi ve nestea içtim. Akşam yemeği ise haşlanmış ve baharatlı karnabahar salatası ve şehriye çorbası.

Ben de artık yeşil çaylara başlayacağım. yerimseniben Şimdi hazırlayıp içeyim. Yalnız yemekten sonra içmiş olacağım. Bir fark olur mu ki? :uhm:

Yeşil çay içtim bende bu gün yürüyüşden sonra biraz midem bulandı boş kaldı diye midem sanırım 5'i bir yerde metabolizma çayının bir yan etkisi yoktur değil mi?

Ben de artık yeşil çaylara başlayacağım. yerimseniben Şimdi hazırlayıp içeyim. Yalnız yemekten sonra içmiş olacağım. Bir fark olur mu ki? :uhm:
yeşil çayı bende yemeklerin hemen arkasına içiyorum .fark olacağını düşünmedim hiç bak bende şüpheye düştüm şimdi :uhm:

Yeşil çay içtim bende bu gün yürüyüşden sonra biraz midem bulandı boş kaldı diye midem sanırım 5'i bir yerde metabolizma çayının bir yan etkisi yoktur değil mi?
Boş mideyle içince bende de mide bulantısı yapıyor canım.yan etkisi olduğunu düşünmüyorum.yürüyüşten gelince 1 elma ile içiyorum ben bazen o zaman bulantı yapmıyor

Boş mideyle içince bende de mide bulantısı yapıyor canım.yan etkisi olduğunu düşünmüyorum.yürüyüşten gelince 1 elma ile içiyorum ben bazen o zaman bulantı yapmıyor

Evt zaten normal çay da içsem ben boş mideye o da yapardı bana bende yemeklerden yarım saat sonra falan içerim.

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım.umarım şiddetli değildir

Sağolun olumunekankayizsmile 3,5 şiddeti yazıyor ama daha fazlaymış gibi geldi bize. Evdekiler biraz panikledi ama geçti. Ankara'da depremi hisseden diğer arkadaşlara da geçmiş olsun. Tam da yeşil çay hazırlayacaktım. kaydirigubbakcemile3 Bunun üstüne şimdi bir yeşil çay gider. :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…