Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

SLM KIZLARR
nasılsınız bakalımm
neler yaptınızz kaçamaksızz birhafta olurinşallah bizler içinn
hihoyyythihoyyyt

inşallah zambakcım kaçamak olmaz bu hafta Bende börek yaptım ama inan hiç yiyesim gelmiyor sadece tadına bakma amaçlı yedim.artık ben kalorili gıdalar görmek istemiyorum başkası yese bile acıyorum resmenkeşke yemese de kilo almasa diyorum (İyice bozdum heralde banane canım kim ne yerse yesin)

Selam kızlar. Bu gün avm de dolaştım yürüyüşe saydım :) birazdan ara öğünümü yapıcam 1 küçük kase çilek
Öğlende semizotu yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim t.buğday ekmek.yiyip çıkmıştım.Akşama daha bişey düşünmedim ne yapıcam da hiiiç bilmiyorum.

Ah haticecim o böreği yapıpda nasıl yemiyorsun. alkisalkisalkis Tebrik ederim iradeni. Ben sevdiğim şeyleri uzun bir süre evde yapmamayı düşünüyorum hem yapıp hem yemeden duramam gibi geliyor.

Ah haticecim o böreği yapıpda nasıl yemiyorsun. alkisalkisalkis Tebrik ederim iradeni. Ben sevdiğim şeyleri uzun bir süre evde yapmamayı düşünüyorum hem yapıp hem yemeden duramam gibi geliyor.

Ya ben kendimi öyle bi şartlandırdım ki sağlıklı beslenmeye nasıl oluyor ben de anlamıyorum yemek istemiyorum. dediğim gibi başkası yerkende üzülüyorum:))

[QUOTE=hatic22;13019651]inşallah zambakcım kaçamak olmaz bu hafta Bende börek yaptım ama inan hiç yiyesim gelmiyor sadece tadına bakma amaçlı yedim.artık ben kalorili gıdalar görmek istemiyorum başkası yese bile acıyorum resmenkeşke yemese de kilo almasa diyorum (ıyice bozdum heralde banane canım kim ne yerse yesin)[/QUOTE]

afferin canımm sanaaa
ya evet heleki yaglı bişey gördümmü bituhaf oluyorumm

gelelim bugün yedikerimee pek karışıktıı-tatlicadiarzu-
sabah
1dilim ekmek
1yumurta az peynir
1çay kaşıgı reçel

arada
4tane ceviz

öglen 1tabak çorba
1dilim ekmek
salata
az bulgur pilavı(yanlış pilav varken ekmek yedim):mymeka:

arada
meyve

akşam
kalan bulgur pilavını yedim
cacık
1küçük ekmek 2yeşil biber(((yemekte eşim olmadıgı için hiç ugraşmadım başka bişey yapmakla
ama bugünn hep yanlış beslendimm bilmiyorumkismile
hatamı biliyorumm :mymeka:

afferin canımm sanaaa
ya evet heleki yaglı bişey gördümmü bituhaf oluyorumm

gelelim bugün yedikerimee pek karışıktıı-tatlicadiarzu-
sabah
1dilim ekmek
1yumurta az peynir
1çay kaşıgı reçel

arada
4tane ceviz

öglen 1tabak çorba
1dilim ekmek
salata
az bulgur pilavı(yanlış pilav varken ekmek yedim):mymeka:

arada
meyve

akşam
kalan bulgur pilavını yedim
cacık
1küçük ekmek 2yeşil biber(((yemekte eşim olmadıgı için hiç ugraşmadım başka bişey yapmakla
ama bugünn hep yanlış beslendimm bilmiyorumkismile
hatamı biliyorumm :mymeka:
[/QUOTE]

Sıkma canını.. ben biliyorum sen yarın telafi edersin güzelim:)opuyorumnanaktan

ınşallah cnm görmediğim sürece sorun yok şimdilik. Gündüz pek yemek aramam da zaten doymuş olmak ve atlamamak için yiyorum amma akşam ciddi bir savaş veriyorum gerçekten.

hatice muhtemelen annesine gitmştir
haftasonları genelde gidiyor ama pazartesiye geliyordu
umarım önemli bişey yoktur
akşama gelirr

zambakçım evet canım olumunekankayizsmile
annemlere gittik :1hug:
güzel bir telaşemiz var onun için gelemedik dünden :hulya:
ama geldim brownsugara kupasını vermemişsin galiba yada ben göremedim bilmiyorum bilmiyorumkismile

canım benim nasılda bilmiyorumkismile veremedim sana çok sositososito inanmıştım akannehiryıkıldım
ama olsun regl bitince tartıl birde sempatiksalakcinni
bu arada nasıl tartılmadan duruyosun ben 2-3 gün dursam dayanamam tartılırım sonradelikafadulden

Ya ben kendimi öyle bi şartlandırdım ki sağlıklı beslenmeye nasıl oluyor ben de anlamıyorum yemek istemiyorum. dediğim gibi başkası yerkende üzülüyorum:))

Böyle bir düşünce doğaldır haticecim. Zamanla oluşuyor.Yöntemimizde yasaklar olmadığından kendiliğinden seçici oluyorsun. Beslenme düzenini kendin oluşturuyorsun kimse karışmıyor. İşin sırrı burdaa.s. insan sağlıklı beslenmeye odaklanıyor ve hayat boyu devam ettirecek şekilde ayarlıyor kendini. Birileri bize şunları asla yemeyeceksin dese onlarda hep gözümüz kalır. İlginç ama gerçek.

HAYIRDIR NEYMİŞ TELAŞENİZZ KIZ İSTEME FALANMIkaydirigubbakcemile3

CANIM TABLO EKSİKTİ GALİBA ARADA KAYNADI GİTTİ KIZIN KUPASI
ZATEN ODA SINAV TELAŞINDAN PEK GİREMEDİ AMA GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASINNN

ESMER ŞEKERİMİZZ BROWNSUGAR KUPA SENİNN:hooray::hooray::hooray:

ahaaa inandıgınn patisssskaydirigubbakcemile3
kız korkudan çıkamamıştır tartıya:mymeka:
şakabiyana regl oldugu için aynı kiloda olabilir
bu hafta sanki kupa patisin olacak gibime geldi:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…