- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.941
ya bugün bu kızlara ne oldu böyle ohaoldumsmile
SLM KIZLARR
nasılsınız bakalımm
neler yaptınızz kaçamaksızz birhafta olurinşallah bizler içinn
hihoyyythihoyyyt
neyse kızlar iyi akşamlar kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
merhaba kızlar bugün çok yoğundum giremedim nete.misafirim vardı
Ve akşama da var bende kol böreği felan yaptım öğlen 1 dilim yedim ama akşam yemiyeceğim sadece yayla çorbası ve salata yemeyi düşünüyorum Sabahta 1 dilim ekmek 4 zeytin domates salatalık ve 1 kk peynir yedim (bu günki listem karışık oldu farkındayım:))
Ah haticecim o böreği yapıpda nasıl yemiyorsun. alkisalkisalkis Tebrik ederim iradeni. Ben sevdiğim şeyleri uzun bir süre evde yapmamayı düşünüyorum hem yapıp hem yemeden duramam gibi geliyor.
Ah haticecim o böreği yapıpda nasıl yemiyorsun. alkisalkisalkis Tebrik ederim iradeni. Ben sevdiğim şeyleri uzun bir süre evde yapmamayı düşünüyorum hem yapıp hem yemeden duramam gibi geliyor.
[QUOTE=hatic22;13019651]inşallah zambakcım kaçamak olmaz bu hafta Bende börek yaptım ama inan hiç yiyesim gelmiyor sadece tadına bakma amaçlı yedim.artık ben kalorili gıdalar görmek istemiyorum başkası yese bile acıyorum resmenkeşke yemese de kilo almasa diyorum (İyice bozdum heralde banane canım kim ne yerse yesin)
Evet kimse uğramamış hatice1 de yok kaç gündürbilmiyorumkismile
hatic22 Sıkma canını.. ben biliyorum sen yarın telafi edersin güzelim:)opuyorumnanaktan[/QUOTE .!.:sagol canım Şeniz
ya patiste ugramadıı
galiba ders çalışıyor yineee-tatlicadiarzu-
hatice muhtemelen annesine gitmştir
haftasonları genelde gidiyor ama pazartesiye geliyordu
umarım önemli bişey yoktur
akşama gelirr
merhaba kızlar. kulaklarımı baya çınlatmışsınız bakıyorum da :))) bi türlü giremedim bugün, eşim de evdeydi... kızlar ben kilo vermemişim de almamışım da bilmiyorumkismile reglim ama onun da etkisi vardır vermemiş olmamda..
kilo vermiş olanları çook tebrik ediyorum
Ya ben kendimi öyle bi şartlandırdım ki sağlıklı beslenmeye nasıl oluyor ben de anlamıyorum yemek istemiyorum. dediğim gibi başkası yerkende üzülüyorum:))
zambakçım evet canım olumunekankayizsmile
annemlere gittik :1hug:
güzel bir telaşemiz var onun için gelemedik dünden :hulya:
ama geldim brownsugara kupasını vermemişsin galiba yada ben göremedim bilmiyorum bilmiyorumkismile
canım benim nasılda bilmiyorumkismile veremedim sana çok sositososito inanmıştım akannehiryıkıldım
ama olsun regl bitince tartıl birde sempatiksalakcinni
bu arada nasıl tartılmadan duruyosun ben 2-3 gün dursam dayanamam tartılırım sonradelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?