- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.921
Eylüll daha eşin gelmedimiii
akşamamı gelcekk
Günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor sizlerin bu kahvaltı işine çözüm bulmalıyım ne yapabilirim acaba çok zorlanıyorum ben hiç bişey yemek istemiyorum. Midem almıyor sabah sabah. Öyle çok erkende kalkmıyorum 9:00 da falan.
Sanada günaydın canım...Sabahları canın istemiyorsa 1 elma yeyip metabolizmanı canlandırabilirsin ama aç kalma mutlaka bişeyler yemeye çalış yoksa daha sonraki öğünde fazla yemek yersin...
Günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor sizlerin bu kahvaltı işine çözüm bulmalıyım ne yapabilirim acaba çok zorlanıyorum ben hiç bişey yemek istemiyorum. Midem almıyor sabah sabah. Öyle çok erkende kalkmıyorum 9:00 da falan.
Canım, bence meyveyi ara öğünde yersen metabolizman hızlanır.
Direk meyve yersen daha çok acıkabilirsin..ki sen ztn yemediğin için canın hiçbişey yemek istemeyebilir..Bende 9da kalkıyorum..
Kalktığında 1 bardak ılık su iç.. sonra fazla yiyemesen bile biraz domates-salatalık-biber yemeye çalış.. Gerçekten çok doyuyo insan :) ben 1 dilim ya çavdarlı ya çok tahıllı ekmek yiyorum.. Doyurucu ve sağlıklı ekmek unonun :).. Ara 1 de de meyve yersin :)
Merhaba cnm benim 2 gün oldu başladım zamanla alışacaktır bünyem erken kahvaltı etmeye inşallah. Normalde ara öğünde yiyordum meyveyi sabahda 1 dilim t.buğday beyaz peynir, domates, salatalık ama zorlanıyorum kahvaltı geç etmeye alışık olduğum için midem almıyor. Sonradan açılıyorum anlıyacağın :)) Kötü olduğum günlerde 1 meyve yiyip 2 saat sonra kahvaltı edeyim diyorum bakalım.
Mrb cnm :)
Heee anladım yenisin yani bende ilk zamanlarda öylydim zmnla alışırsın..:)
sen bilirsin benimki bi öneriydi :) inş. bi an önce alışırsın da fzla zorlanmazsın.
Herkese merhabaopuyorumnanaktan
Tinkerbell ve eminn hoş geldinizvereliniortak.
Umarım hedefinize istediğiniz sürede ulaşırsınız.
Tinkerbell sabah kahvaltısı en önemli öğün biliyorsun. Diğer öğünlerde daha az yemek için ve metabolizma sabah daha hızlı çalıştığı için onu ihmal etmememiz gerekir.
Başta zorla yaparsan sonra bünye alışır zaten.a.s
her hafta olduğu gibi bu hafta da kilolar yavaş yavaş terkediyor görünüyor.
Yaza herkes fit girecek inşallah.kaydirigubbakcemile5
Herkese merhabaopuyorumnanaktan
Tinkerbell ve eminn hoş geldinizvereliniortak.
Umarım hedefinize istediğiniz sürede ulaşırsınız.
Tinkerbell sabah kahvaltısı en önemli öğün biliyorsun. Diğer öğünlerde daha az yemek için ve metabolizma sabah daha hızlı çalıştığı için onu ihmal etmememiz gerekir.
Başta zorla yaparsan sonra bünye alışır zaten.a.s
her hafta olduğu gibi bu hafta da kilolar yavaş yavaş terkediyor görünüyor.
Yaza herkes fit girecek inşallah.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?