Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bu arada haftasonu opuyorumnanaktan akraba va arkadaşlardan çok inceldiğime kaydirigubbakcemile2 dair sözler duydum
heleki ablam benden kilo olarak zayıftır hep öyle oldu hihoyyyt ondan ince göründüğümü delikafadulden söyleyen bir arkadaş oldu sırnaşık şey
çoooooooooook sevindim :sm_cool:

tabiki sporun etkisini bir daha gördümmm

70 kiloyum ve kilo verme konusunda bütün güvenim sarsıldı yardım istiyorum kızlar acillllll 59 olsam yeter daha verilecek 11 kilom var((((((

selam canım abur cubur çok yedim stresten hep kendimi yemeğe verdim 1 yıl önce bu zamanlar 61 kiloydum şuanda 70.rejim yapıyorum fakat en fazla 2 hafta sürüyo 74 tüm 70 e düşmeyi başardım ama güvenimde gitmeye başladı (((((

hoşgeldin cnm :1hug:
bence üzülme karamsarlığa da kapılma 70 kg çok aşırı bir kg da değil bunu unutma
strese girmeden yavaş yavaş kg vermeye çalış spor yapmaya çalış bolbol (ben yapamıyorum ama )

canım ben mutlaka burası yada burası gibi motivasyonu yüksek biyeri tavsiye ederimyerimseniben
ben 3 kilo verir sonra aman der bırakırdım :hulya:
ama buradaki arkadaşlık ve samimiyet alışkanlık yapıyor sorumluluk veriyor insana
yemek yerken aklına geliyor:lepi:
ben abur cubur işini artık eve sokmamakla buldum evde olursa dayanamazsın cokacimcoook yersin yada 1 tane diyet bisküvi en fazla evde olması gereken
akşamları aranıyorsan eğer sütü tavsiye ederim çok iştah kesiyor
mesela sütlü türk kahvesi yada tarçınlı süt çok güzel oluyor
ve mutlaka aralarda yeşil çayı öneririm :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…