Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Evet galiba ihtiyacım olan böyle bir yer motivasyonum için.bende aynısını yapıyorum 4 kilo verdim aman deyip bırakıyorum işten eve giderken hemen bakkala uğrayıp bir şeyler alıveriyorum göbeğim sinir ediyo beni(çok teşekkür ederim destekleriniz için:)))

bakkala uğramayı bırak bence tam bakkalın yanına geldiğinde yaz geldiğini bikini giymen gerektiğini düşün :roflol:

Bu gün bende anneme gidip tartılıcam bakalım ne çıkacak bende tartı olmadığı için bakamamıştım. Fena gitmiyor gibiyim aslında uydum kurallara inatla ve biraz daha iyiyim sanki ilk günlerden. Gözümün önünde su şişesi tuttum ve sürekli içtim. Öğün atlamadım az yedim yediğim ekmekler 1 yada 2 dilimi geçmedi günlük olarak. Bişeylerin değişmesi lazım yani tartı da bakalım.

Günaydın kızlar..
Benim de 1 ay sonra düğünüm var.
Verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum.Burayı takip edeyim artık,siz neler yapıyorsunuz?

inş. değişmiştir
bende sinbonun tartısını aldım digital gramını bile gösteriyor hemde 19 lira

Zaten alırsam bende dijital tartı alıcam taşınırken eskisini attım banyoda buhardan paslanmıştı birde doğru göstermiyordu. Fiyatı da çok iyiymiş sinbonun. Bu hafta bende alıyım.

evet bence de elinin altında olması güzel oluyor birde digital olmayınca pek anlamıyo insan ama digital olunca gram da versen mutlu oluyorsun benim bir arkadaşım teknosa nın internet sitesinden sipaiş vermiş sinbonun oda 20 lira

günaydın kızlar a.s. hepiniz bomba gibisiiniz bakıyorum da...
ben bu aralar size pek katılamıyorum ama grubumuz gün geçtikçe büyüyor bu şahane bişe :)
hepinizi kocaman öpüyorum

çok abartılacak gibi değil ama yine de verirsen çok iyi olur çünkü evlendikten sonra insan daha çok kg alıyor ve hamile kalındığında da ne kadar zayıf olunursa okadar iyi oluyor

Evet işte ben de bu nedenle vermek istiyorum.Hedefim 55 ama 1 ayda bu imkansız tabii..
Yemeğe değil de abur cubura çok düşkünüm.
Evlendikten sonra ise..Nişanlım yemek yemeğe bayılır ama kilo almaz,ben de yemek,pasta yapmayı çok severim..işim daha da zor olacak..

Sizlerin ortak uyguladığı bir şey var mı yoksa herkes kendine göre bir şeyler mi uyguluyor?

ben kendi adıma konuşayım ben bir sürü zayıflama ilaçları içtim ama hiç veremedim bide pasta görünce dayanamazdım şimdi bir tane ilaç aldım cnm hiç yemek istemiyor hatta tatlı görünce bile canım istemiyor ama bunun yanında rejimde yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…