Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar

ben ne yapıpta kilo veremeyenlerden değilde bir türlü diyet yapamayanlardanımlmaz:
hamile kaldığımda 53 kg dım doğuma 72 ile girdim doğumdan sonra 64 e düştüm...doğum yapalı 1,5 yıl oldu 60 kiloyum ve bir türlü zayıflamıyorum...inşallah bu hafta içinde diyetisyene gidicem sporada başlamayı düşünüyorum...hedefim 10 kg vermek...bu halimi hiç beğenmiyorum yüzüm bile o kadar çirkin gelmeye başladıki kendime...diyete başlayınca bende buraya sık sık uğrarım artıkopuyorumnanaktan

Ben de bi ara bi ilaç kulanmıştım ve vermiştim de ama bırakınca gene aynı.
Her şey dikkat etmeye bakıyor bence.

Eğer kilo almaya müsait bi bünyemiz varsa mecburen her zaman dikkat edeceğiz,başka yolu yok..

Ben de bugün yeniden diyete daha doğrusu " sağlıklı beslenmeye" başladım.
En önemlisi de su içmeye başladım,günde 2 lt içeceğim.

Hadi bakalım hayırlısı..

kızlar elma sirkesi ve bal kürünü deneyen varmı ben düşünüyorum da bugünden itibaren başlayacağım acil vermem lazım yaz geliyo buraya katılınca kendime olan güvenim geldi sanki ya çok güzelmiş :)))opuyorumnanaktan

Merhaba cnm verirsin düğüne kadar zaten koşuşturma stres hazırlanma aşamasında ister istemez veriyorsun. Zaten temel yapmamız gereken şeyler ilk sayfada verilmiş. Onun dışında kendi adıma söyleyim ben abur cuburları kestim hamur işi yok ekmeğimi değiştirdim t. buğday yiyorum 1 saate yakında yürüyüş yapıyorum en önemliside benim için öğün atlamıyorum ara öğünleri kattım birde hayatıma.

elma sirkesini içen arkadaşlar var burda ama bal kürü ne anlamadım :uhm:

Canım herkes aynı şeyi söylüyor ama düğüne 1 ay kaldı,gene de kilo falan veremedimbilmiyorumkismileZaten yorgun oluyorum yürüyüşe de çıkamıyorum.Ama bunun dışındakileri yapacağım artık.

Gelinlik provasında 1 kilo falan daha düşüktüm.60 falan olsam gelinlikte sorun olmaz sanırım.
Zaten son provam mayıs 15de..

teşekkür ederim arkadaşlar

elma sirkesi su bal karışımını diyor sanırım arkadaş...ben bir hafta içmiştim 2 kg verdim ama hassas bir midem olduğu için sonra içemedim...midemi çok ağrıttı sirke..tadı limonata gibi oluyor çok kötü değil ama...

Son düzenleme:
Gelinlik provasında 1 kilo falan daha düşüktüm.60 falan olsam gelinlikte sorun olmaz sanırım.
Zaten son provam mayıs 15de..

Yediklerini biraz kısarsan bol su içersen, abur cuburu da kesersen 4 kiloyu vermemen söz konusu olamaz bence dene Mayısın 15 deymiş provanda nasılsa.

Yediklerini biraz kısarsan bol su içersen, abur cuburu da kesersen 4 kiloyu vermemen söz konusu olamaz bence dene Mayısın 15 deymiş provanda nasılsa.

Ayy inşallah canım ya..
Dediğim gibi bugün başladım bakalım..İnşallah verebilirim de içim rahat eder.
Sonrasında balayı var çünkü:kedi:

patiska cım dersler nasıl gidiyor :)

valla canımıniçi, gidiyor bi şekilde ama nasıl olduğunu temmuzda görücez artık.. eşim, annem falan sürekli oo sen 90ı patlatırsın dedikleri için olsa gerek bu ara çok stresliyim... az önce snooker dünya şampiyonası son maçını izliyodum, 2. olan için ağladım!!
hafiften kayışlar gevşiyo ya hayırlısı -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…