- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #4.001
ben kendi adıma konuşayım ben bir sürü zayıflama ilaçları içtim ama hiç veremedim bide pasta görünce dayanamazdım şimdi bir tane ilaç aldım cnm hiç yemek istemiyor hatta tatlı görünce bile canım istemiyor ama bunun yanında rejimde yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum
Evet işte ben de bu nedenle vermek istiyorum.Hedefim 55 ama 1 ayda bu imkansız tabii..
Yemeğe değil de abur cubura çok düşkünüm.
Evlendikten sonra ise..Nişanlım yemek yemeğe bayılır ama kilo almaz,ben de yemek,pasta yapmayı çok severim..işim daha da zor olacak..
Sizlerin ortak uyguladığı bir şey var mı yoksa herkes kendine göre bir şeyler mi uyguluyor?
kızlar elma sirkesi ve bal kürünü deneyen varmı ben düşünüyorum da bugünden itibaren başlayacağım acil vermem lazım yaz geliyo buraya katılınca kendime olan güvenim geldi sanki ya çok güzelmiş :)))opuyorumnanaktan
Merhaba cnm verirsin düğüne kadar zaten koşuşturma stres hazırlanma aşamasında ister istemez veriyorsun. Zaten temel yapmamız gereken şeyler ilk sayfada verilmiş. Onun dışında kendi adıma söyleyim ben abur cuburları kestim hamur işi yok ekmeğimi değiştirdim t. buğday yiyorum 1 saate yakında yürüyüş yapıyorum en önemliside benim için öğün atlamıyorum ara öğünleri kattım birde hayatıma.
Gelinlik provasında 1 kilo falan daha düşüktüm.60 falan olsam gelinlikte sorun olmaz sanırım.
Zaten son provam mayıs 15de..
çizelgen çok güzel olmuş
Gelinlik provasında 1 kilo falan daha düşüktüm.60 falan olsam gelinlikte sorun olmaz sanırım.
Zaten son provam mayıs 15de..
Yediklerini biraz kısarsan bol su içersen, abur cuburu da kesersen 4 kiloyu vermemen söz konusu olamaz bence dene Mayısın 15 deymiş provanda nasılsa.
patiska cım dersler nasıl gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?