Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ya benim de gözüme ilişti kk da öyle söylüyorlar belki öğüterek çekilmiş olabilir çekirdek ama bunu mide nasıl tam zeytin çekirdeğini öğütecek. Ben biraz korkuyorum böyle şeylerden zarar vericem diye

Evet öğütülmüş olabilir ama öğütmeden de mide çekirdeği eritiyormuş Çekirdeğin içinde bi sıvı varmış ve çok faydalıymış ayrıca evde nasıl öğütülür ki hazır almak lazım bulursak tabii

ya kızlar bnm göbeğimi eritmem lazım 68 kilodan 62 kiloya indim ama göbek duruo((((

merhaba canım.göbek en zor eriyen yerdir.sen kilo vermişsin ama bölgesel sporlara ağırlık ver istersen bende 5 kilo verdim göbeğim öncekine nazaran indi ama dümdüz olması için çok çalışmam gerek sanırım ha birde yürüyüş yaparken karnını içine çek oda çok faydalı oluyor kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Aktarlarda çekilmiş varmış bir çok kişi bu şekilde kullanıyormuş.Bayağıda yaygınmış bunu kullanan ben ilk defa burda duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…