Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bu işin uzun sürmesi insanın canını sıkıyor :sinifsinif:

ama kilo almakda insanın uzun bir süresini alıyo 1 günde 10 kilo alınmıyor :1shok:
ben bir sene gibi bir sürede aldım 10 kiloyu ama şurda 3 ay oldu neredeyse 1 senelik kilomu verdim yerimseniben
yaz tatiline kadar geri kalanını vermeyi planlıyorum vee inş. vereceğim hihoyyyt

bu işin uzun sürmesi insanın canını sıkıyor :sinifsinif:

Ya evet ya bir an evvel sonuç almak istiyorsun. Bir de artık milletin kilosuna bakıyorum yürürken yollarda kimin fazlası nerdeymiş diye kaydirigubbakcemile3
Millet beyaz kotlar giymeye başlamış kışın yine kat kat uzun şeyler saklanıyordu ne giyceğimi de şaşırıyorum.

evet canım bencede
kendi evinde olacak en iyisi sabah tuvaletten sonra tartıl en doğru kilo bence o zamankaydirigubbakcemile5

Maşallah hatice güzel vermişsin böylede gider.

Herkez de zayıf geliyor gözüme belki aynı kiloyuzdur çoğuyla ama biçimli mi anlamadım. Benim kilom biçimsiz karnımda ve kalçamda toplanmış. Bir de bir yanak allahım ay mübarek.Üfff

Maşallah hatice güzel vermişsin böylede gider.

oyelken nasıl verdin 3 ayda 10 kg kısss

inşallah gidiyor ...

bende bilmiyorum şaşıyorum nasıl verdiğime
ama buradaki destek ve buraya olan sorumluluk verdirdi bana :1hug:
ara öğünlerim yoktu onu ekledim :içelim: hayatıma hamur işlerini yapmayı çok severim ama misafir haricinde yapmaz oldum sayılır
bakıyorumda aslında çok büyük farklılıklar yok hayatımda bayanssulusmile
ama tabiki en önemlisi sporu yerleştirdim yaşantıma :sm_cool:

Öğle yemeğimi de yedim. Geç başladığım için güne öğün saatlerimde kaydı doğal olarak Bu gün 6. gün bitiyor ama hiçç dışarı çıkıp yürümek gelmiyor içimden Belki akşam üzeri çıkarım iyi olursam

merhaba kızlara.s.
Ben bu günlerde iyice cozuttum:)Ne düzen kaldı ne bişey...senağlamaherşey güzel gidiyordu halbukisi...(
Sabah kahvaltı edemiyorum çünkü eşim öğlen gidiyor kahvaltıya onu bekliyorum bende erken kalkamıyorum10 da falan 1 elma yiyorum ev işlerimi bitiriyorum sora kahvaltı... eee öğlen yok bu sefer.neyse ben akşama kadar meyve ,süt ,yeşil çay, falan filan...yiyorum ama akşama acıkıyorum çok... neyse ki elma sirkeli su yemekten önce tıkıyorda fazla kaçırmıyorum ama akşam az yeyince gece acıkıyoru m bu seferde...birde yaz geldiği için akşamları dondurmacıda buluyorum kendimi:icecream:
artık onu yatmadan önceki ara öğün sayıyorum
ışin iyi tarafı beni gören herkes zayıfladığımı söylüyor.ama ben daha yolun başında bırakıcam kendimi diye korkuyorum...1 haftadırda spor yapamıyorum dışarı çıkmıyorum evde de canım yapmak istemiyor
Allah ım ne olur bu durum çabuk geçsinnnn

işte bende öyleyim dışarı çıkmak istemiyorum iş yerinde bütün gün kolumu kaldırmaya halim yok vaziyetteyim eve gidip uyumak istiyorum sinirlerim bozuk morelim bozuk hep dokunsalar ağlayacak gibiyim neden neşem yok psikolojim mi bozuk diye düşünüyorum hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden

Canım yeşil çay içiyormusum zindelik veriyor

Evet bu bahar yorgunluğu gibi istediğimiz şeyleri yiyemiyoruz da ben en büyük eğlenceyi yemek yapmışım bu güne kadar demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…