Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım bence bundan sonra arada tartıldığında yazma buraya her cuma tartıl ve bizimle kilo bildrimine katılvereliniortak

canım teşekkür ederim bu hafta yine sitem edersin diye üzülüyordum opuyorumnanaktan

sanada çook kolay gelsin canım

Son düzenleme:

Güle güle kullan saçını. opuyorumnanaktan Nasıl kestirdin? Eminim yakışmıştır. a.s Bende kesitiricem saçımı ama yazın düğün falan olacak akrabaların. Onlar bitince kestirmeyi düşünüyorum. kaydirigubbakcemile3

olsun canım üzme kendini sakın senin çok az bi kilon kaldığı için zorlaştı kaydirigubbakcemile5 ama eminim sen bunun üstesinden gelirsin

olsun canım üzme kendini sakın senin çok az bi kilon kaldığı için zorlaştı kaydirigubbakcemile5 ama eminim sen bunun üstesinden gelirsin

Ya inşallah öyledir evet 57 ye az kaldı ama ben daha 50 li rakamları göremedim ama gerçekten bu 1 ayda olmasada 3 aydada olsa ben vereceğim çünkü sağlıklı beslenmeyi öğrendim

brownsugar :teselli: bence senin sorunun kesinlikle regldendir canım bak onu atlat ondan sonra tartıya yansır gör bak
bu kadar spor ve kendinden emin bi şekilde yaptığına göre haftaya çok güzel sonuç alırsın opuyorumnanaktan

Sağol tatlım ,çok kestirmedim sadece ucundan aldırdım zaten kıvırcık saçlıyım röflede güzel oldu

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84...........................75.5............................75.5............................68... ........verememiş

zambak3......................86.3.........................79.7............................78.7............................70... ........1 kilo vermiş

hatic22........................65.8.........................60................................60.............................57...............verememiş

bendisay......................69............................61.8.............................................................58...............

eyllull...........................51.6.........................48.7.............................................................49...............

cgdm85........................77...........................72..............................70.9............................60...............1.100 gr vermiş

inci0781........................67...........................64.3.............................64..............................60..............300 gr vermiş

brownsugar..................68.8..........................66.7.............................67..............................52..............verememiş

oyelken........................79.9.........................75.7..............................................................60..............

tinkerbell 2...................61.2.........................61.2..............................................................54.............

Son düzenleme:

Teşekkür ederim, öyle olmasını umarım ama dediğim gibi pek ümidim kalmadı çünkü 3 hafta önce başladım ve anca 1,9oo kilo verebildim. mafoldumben Nerde yanlış yapıyorum anlamadım. kafamçokkarıştı En geç haziranın sonuna kadar bu işi halletmeyi umuyordum ama görülen o ki sandığımdan daha zor olacak bunu başarmak. :1no2:

Akşam yemeğini erken yedim 17.00 civarında. Saat 22.00 gibi içine salatalık doğranmış yoğurt yedim. Acaba geç mi yemiş oldum. CADIARZU Kafayı yiyeceğim artık. Yarın gram kilo almış olursam yoğurttan bilicem. kaydirigubbakcemile3 Neyse doğadan formumu da içeyim. Bari rahat uyuyayım. boshayallersmile

canım benim bitanecik Zambakım, veda etme yahu, arada foruma giriyorum zaten , kopmayacağız ki.

helebii kop bakalımm bizdennnn:mymeka::mymeka:
anladınn sennkaydirigubbakcemile3

ya canım seninki psikolojik bence
ayy bunu yedimm aman kilomu aldım grammı aldım demekten nasıl besslenecegini şaşırıyosunn
bence bu durumdan kurtull
rahat oll kaydirigubbakcemile5

şimdilik zambak haftanın birincisi olarak görünüyorbuyrunnnnnnnnn

haticemm alsaydım kupamıı
digerlerinden sesde çıkmadıııkaydirigubbakcemile3
:teytey: Tam olarak belli olmasa da 1 kilo vermiş olmak, SüpeR ve süpersin ZAMBAK opuyorumnanaktan Tebrik ederim. a.s. :dance:

sagol canım benimm Şeniz

oyyyyy oyyyy bişey olmazz merak etme kasma kendiniii
araya meyvede ekleyebilirdin hattayerimseniben

Sağol canım iyiyim.opuyorumnanaktan Sizleri de iyi gördüm. Bu arada kupayı henüz almamışsın ama alacaksın gibi görünüyor. Tebrik ederim canıma.s.

canım teşekkür ederim bu hafta yine sitem edersin diye üzülüyordum opuyorumnanaktan

sanada çook kolay gelsin canım

Yok canım sitem edersem ayıp olur artıkkaydirigubbakcemile3 10 kiloya yakın vermişsin ayrıca sporunu da yapıyorsun. Bundan sonra da aynı disiplinle devam edeceğine inanıyorum opuyorumnanaktan

Sağol canım inşallah kolay geçer.hihoyyyt

İşte bu olmadılmaz: Bu kadar ümitsizlik yakışmıyor. Kendin de söylemişsin regl gecikti diye. Vücudun su toplamıştır kesin. Şimdi anlamazsın bu dönemde tartılma bir bekle bakalım. Olup bitsin ondan sonra sonucu alırsın. Sanki bahane arar gibi gördüm senikaydirigubbakcemile3

Ya inşallah öyledir evet 57 ye az kaldı ama ben daha 50 li rakamları göremedim ama gerçekten bu 1 ayda olmasada 3 aydada olsa ben vereceğim çünkü sağlıklı beslenmeyi öğrendim

Haticecim saçlarını güle güle kullan. Eminim çok yakışmıştır.
Bu seferki sitemim sana. Nasılsa veririm olmaz:1no2:. Net bir zaman belirlersen daha iyi olur.
Kolay kilo veren bir bünyen yoksa son kilolarda daha çok gayret göstermen lazımkaydirigubbakcemile2.
Ben son üç kiloyu 3 haftada vermek için sabah akşam birer saat spor yaptım. Yiyeceklerime hiç olmadığı kadar dikkat ettim de öyle verebildim:hulya:.

Teşekkür ederim canım...evet sitem etmekde haklısın. zaten sporu boşladım ben suçumu biliyorum.o yüzden kilo vermem durdu. Zaten ben 5 kiioyu da çok yavaş verdim nerdeyse 3 ayda yani... ama her hafta gram gram verdim.Yediğime de dikkat ediyorum gerçekten yavaş bi bünyem var .mafoldumben Sana söz 1 ay sonra 57 olacam hedef belirlersem daha iyi olacak sanırımmmm.tekrar teşekkür ederimmma.s.a.s.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…