- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #4.261
Canım iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor diyetin
hatice1 ben 2 gün önce annemde tartılmıştım 4 günlük diyetle falan 61 çıktım ama üzerimde kot falan vardı öğleydi bide belirtmiştim ama haftaya geç katıldığım için yarın tartılıcım daha net belli olur benim. Önümüzdeki hafta tam başlamış olucam bu haftaki ısınma turu olsun benim.
Haticem eminim harika görünüyorsundur :1hug:
güle güle kullan tatlım
Herkese merhabaopuyorumnanaktan
Bugün kilo durumunu merak ettim ama pek az bildirim olmuş.
Benim de işlerim yoğun olduğundan pek uğrayamadım. Evi toparladım boya ve duvar kağıdı işleri var. Şu an yazlıktayım orası bitince döneceğim. Ondan sonra burası başlayacak.:1closedeyes:
Off bu aralar bana rahat yok gibi görünüyor ama sağlık olsun artık biter gider inşallah.:hulya:
Zambakcım kilo vermeye başlamışsın yeniden tebrik ederim.kaydirigubbakcemile5 Umarım detokstan da iyi bir sonuç alırsın. Çorba detoksunu ben de iki kez yapmıştım. ılkinde 1.5kg. verdim.
Haticecim sen çok istikrarlı kilo veriyorsun. Bu hafta olmadıysa haftaya olur artık.hihoyyyt
Yavaş yavaş hedefin doğrultusunda gidiyorsun.
Oyelken geçmiş olsun canım. Ben de gastrit var. Dr. herkesin bünyesi farklıdır dedi birine iyi gelen öbürüne gelmeyebilir. Kendin deneyerek yemen ve yememen gerekenleri belirleyeceksin dedi. En önemli etken stresi kendinden uzaklaştıracaksın. Hayatının artılarını düşün ve kendini fazla dinleme.vereliniortak
teşekkür ederim tatlım evet veremedimbu hafta ama olsun haftaya kupa için daha azimliyim...zemuszemus
Beni gören herkes zayıfladığımı söylüyordu birde saçımı değiştireyim tam olsun dedim imaj yaptım yani kokoştum tam kokoş oldum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Merhaba kızlar.sabah kuaföre gittim saçıma röfle yaptırdım:)-tatlicadiarzu-
öyleden sonrada nete giremedim anca bu vakit oldu
neyse ben kilo verememişim kızlar sporu bıraktım ya galiba onun etkisi(ama tekrar başlayacam...
Zambakçım tebrik ederim güzelim iyi vermişsin.
Oyelkencim sende sıkma canını bak stres mideye dokunur tatlım dikkat et kendine geçmiş olsunyerimsenibenyerimseniben
Bu arada baban tarsusa gitmiş yoksa oralı mısınız ?
olsun canım üzme kendini sakın senin çok az bi kilon kaldığı için zorlaştı kaydirigubbakcemile5 ama eminim sen bunun üstesinden gelirsin
Güle güle kullan saçını. opuyorumnanaktan Nasıl kestirdin? Eminim yakışmıştır. a.s Bende kesitiricem saçımı ama yazın düğün falan olacak akrabaların. Onlar bitince kestirmeyi düşünüyorum. kaydirigubbakcemile3
brownsugar :teselli: bence senin sorunun kesinlikle regldendir canım bak onu atlat ondan sonra tartıya yansır gör bak
bu kadar spor ve kendinden emin bi şekilde yaptığına göre haftaya çok güzel sonuç alırsın opuyorumnanaktan
şimdilik zambak haftanın birincisi olarak görünüyorbuyrunnnnnnnnn
Sağol tatlım ,çok kestirmedim sadece ucundan aldırdım zaten kıvırcık saçlıyım röflede güzel oldu
canım benim bitanecik Zambakım, veda etme yahu, arada foruma giriyorum zaten , kopmayacağız ki.
OOOOf Ooooof boshayallersmile keşke diyim ne diyim. Artık umudum azaldı. Yani istatistiklerime bakacak olursak pek ümit vaad eden biri değilim. Ben yine yemeğime dikkat eder; sporumu yaparım sağlıklı olmak adına ama istediğim kiloya 1 sene sonra ulaşacağım gibi mafoldumben mafoldumben mafoldumben
şimdilik zambak haftanın birincisi olarak görünüyorbuyrunnnnnnnnn
:teytey: Tam olarak belli olmasa da 1 kilo vermiş olmak, SüpeR ve süpersin ZAMBAK opuyorumnanaktan Tebrik ederim. a.s. :dance:
Akşam yemeğini erken yedim 17.00 civarında. Saat 22.00 gibi içine salatalık doğranmış yoğurt yedim. Acaba geç mi yemiş oldum. CADIARZU Kafayı yiyeceğim artık. Yarın gram kilo almış olursam yoğurttan bilicem. kaydirigubbakcemile3 Neyse doğadan formumu da içeyim. Bari rahat uyuyayım. boshayallersmile
nasılsınn canım benimmm kolay gelsin sana bahar temizligi deseneee
detoksu 2. uygulamam benimde ilkindede 1.200gr vermiştim ve tekrar geri almadımm
heem hafta sonu kaçamagı yapmamış olurummm
inşallahh haftaya 77 leri görürümmm
canım teşekkür ederim bu hafta yine sitem edersin diye üzülüyordum opuyorumnanaktan
sanada çook kolay gelsin canım
OOOOf Ooooof boshayallersmile keşke diyim ne diyim. Artık umudum azaldı. Yani istatistiklerime bakacak olursak pek ümit vaad eden biri değilim. Ben yine yemeğime dikkat eder; sporumu yaparım sağlıklı olmak adına ama istediğim kiloya 1 sene sonra ulaşacağım gibi mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Ya inşallah öyledir evet 57 ye az kaldı ama ben daha 50 li rakamları göremedim ama gerçekten bu 1 ayda olmasada 3 aydada olsa ben vereceğim çünkü sağlıklı beslenmeyi öğrendim
Haticecim saçlarını güle güle kullan. Eminim çok yakışmıştır.
Bu seferki sitemim sana. Nasılsa veririm olmaz:1no2:. Net bir zaman belirlersen daha iyi olur.
Kolay kilo veren bir bünyen yoksa son kilolarda daha çok gayret göstermen lazımkaydirigubbakcemile2.
Ben son üç kiloyu 3 haftada vermek için sabah akşam birer saat spor yaptım. Yiyeceklerime hiç olmadığı kadar dikkat ettim de öyle verebildim:hulya:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?