Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

tşkr ederim binbirrenkcim, umarım biran önce geçer artık şu zamanlar çok zor geliyor ayrı kalmak..
kilo almış olarak yeniden aranıza döndüm herşey sil baştan :kedi:
bu arada bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum..

Önerin için sağol canım.vereliniortak Alınacak bir şey yok. Her şey dediğimizin içinde diyetisyen de var. Brownsugar amacımızı çok güzel anlatmışalkisalkisalkis
Sen de alınma ama konu başlığını okuyup direkt yorum yapmasan, birkaç satır okuyup öyle yazsan daha iyi olur sanırım.yerimseniben
Burası zaten diyet yapamayan, sağlıklı beslenme ve sporla kilo vermeyi amaçlayan arkadaşların birbirine destek olduğu bir paylaşım.hihoyyyt

Kiloyu merak etme canım olur o kadar. zaten sen çok rahat kilo veren arkadaşlardan birisin.:teselli:

Eylülcüm Allah kavuştursun güzelim sayılı gün çabuk geçer tez vakitte kavuşursun inşallah...Kilonu dert etme yeni alınan kilo çabuk verilirvereliniortak

Evet canım haklısın beterin beteri var.ben dediğin gibi yakın sayılırım ama istediğim zaman da gidemiyorum...böyle özel günde de insan görmek istiyor yanii.mafoldumben

Valla evet biraz balıklama atladım Aman ne alınması, burada biz bizeyiz.. Eğer uygun diyetisyen istiyorsanız, Üsküdar Mihrima Sultan Tıp Merkezi'nde diyetisyen var hem çok ucuz hem de zayıflatıyor. Ben tavsiye ederim yani kaydirigubbakcemile2

Çiğdem ve Zambak kutluyorum ikinizi de:1hug: aferin size Nazar değmesin her hafta çifte çifte kupa veriliyor Maşallah...a.s.a.s.a.s.
SAGOL CANIM BENİMMM HAFTAYA HEPİMİZİN OLUR İNŞALLAH KUPALARRkaydirigubbakcemile5

haklısın canım zambakta hakketti kupayı

canım buda senin :hooray: hayırlı olsun

maşallah çooook güzel veriyosunuz alkisalkisalkis ikinizide ayrı ayrı tebrik ederima.s.

SAGOL HATİCEMM BENİMM DEMEK BANADA KUPAYI LAYIK GÖRDÜNN:kedi:

bende bütün annelerin anneler gününü kutluyorum ve anne olmak isteyenlerinde a.s.

CANIM ARKADAŞIMMM DEMEK ANNE OLMAK İSTEYENLERİNDE KUTLUYORSUNNNŞeniz

EYLÜLÜM ALLAH KAVUŞTURSUNN:Saruboceq:

REKLEMMI NE KOKUYORRR:sinifsinif::sinifsinif:
ya ben ne zaman girsem kimse olmuyor burda ((

CANIMM BENİMM NASILSINN BAKALIMMM

ANNELER GÜNÜNÜZZ KUTLU OLSUNNN a.s.a.s.
ÇOK GÜZELL DUYGU OLSA GEREKK:çok üzgünüm:

tşkr ederim canım..geçmiş sayfaları okumadım sanırım kupayı sen ve çiğdem aldı, sizleri çookk tebrik ediyorum a.s. umarım bu hafta hepimiz kupa alırız bana da moral olur gamyoncuiremsu

Anne hakkı ödenmez, sevmeye ömür yetmez, bütün dünya benim olsa, birtane ANNEM etmez..♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥Annelerimizin anneneler gününü Kutlu olsun ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥

merhaba arkadaslar

Merhaba papatya. Haklısın annelerin hakkı ödenmez.

ıyi akşamlar ama kimse yok galiba bu gün tartıldım tekrar 59,5 olmuşum ne sevindim ne sevindim hihoyyyt anlatamam Uzun zamandır tartıda ellili rakamları görmüyordum gözlerime inanamadım. Benim için bu hafta geç başladığım için öğrenme, öğün atlama problemim olduğu için bir düzene sokma haftasıydı yarından itibaren gerçek anlamda başlıyorum. Birde her gün yediklerimi not defterine yazıyım diyorum hani sonra ki haftalarda nerde yanlış yaptım neyi fazla kaçırdım görebilmek için.

allah kavuştursun :teselli: canım tekrar aramıza hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
kaç kilo aldın :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…