- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #4.321
Bayanlar alınmayın ama herşeyi denemek zaten kilo vermemenize sebep benim kanımca, adam akıllı diyetisyene giderseniz sizin vücut değerlerinize, beslenme alışkanlığınıza göre diyet veriyor. Ve ZAYIFLIYORSUNUZ.
Eh haliyle diyetisyene para verince de bari sıkıyım da kendimi para boşa gitmesin deyip kaçamaklar da olmuyor.
Eğer isterseniz İstanbul'da ucuz diyetisyenler var, ve iyiler. Gidebilirsiniz.
tşkr ederim binbirrenkcim, umarım biran önce geçer artık şu zamanlar çok zor geliyor ayrı kalmak..
kilo almış olarak yeniden aranıza döndüm herşey sil baştan :kedi:
bu arada bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum..
Kiloyu merak etme canım olur o kadar. zaten sen çok rahat kilo veren arkadaşlardan birisin.:teselli:
Çiğdemcim kupan hayırlı olsun. Tebrik ediyorum.kaydirigubbakcemile5
hatic22 üzülme canım sağlık olsun. Hem sen yakınsın istediğin zaman annenin yanına 1-2 günlüğüne gidebilirsin. Çok uzakta olanlar yurt dışında olanlar ne yapsın:gitme:
Eylülcüm Allah kavuştursun. Evet sayılı günler çabuk geçiyor. İnşallah hiç ayrılmayacağınız günler de gelecektir.a.s
Önerin için sağol canım.vereliniortak Alınacak bir şey yok. Her şey dediğimizin içinde diyetisyen de var. Brownsugar amacımızı çok güzel anlatmışalkisalkisalkis
Sen de alınma ama konu başlığını okuyup direkt yorum yapmasan, birkaç satır okuyup öyle yazsan daha iyi olur sanırım.yerimseniben
Burası zaten diyet yapamayan, sağlıklı beslenme ve sporla kilo vermeyi amaçlayan arkadaşların birbirine destek olduğu bir paylaşım.hihoyyyt
ya ben ne zaman girsem kimse olmuyor burda((
SAGOL CANIM BENİMMM HAFTAYA HEPİMİZİN OLUR İNŞALLAH KUPALARRkaydirigubbakcemile5Çiğdem ve Zambak kutluyorum ikinizi de:1hug: aferin sizeNazar değmesin her hafta çifte çifte kupa veriliyor Maşallah...a.s.a.s.a.s.
haklısın canım zambakta hakketti kupayı
canım buda senin :hooray: hayırlı olsun
maşallah çooook güzel veriyosunuz alkisalkisalkis ikinizide ayrı ayrı tebrik ederima.s.
bende bütün annelerin anneler gününü kutluyorum ve anne olmak isteyenlerinde a.s.
herkese günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan bir haftalık aradan sonra yeniden aranıza katılıyorum.sabah eşimi gönderdim
:çok üzgünüm:umarım herkes iyidir...yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz..
Bayanlar alınmayın ama herşeyi denemek zaten kilo vermemenize sebep benim kanımca, adam akıllı diyetisyene giderseniz sizin vücut değerlerinize, beslenme alışkanlığınıza göre diyet veriyor. Ve ZAYIFLIYORSUNUZ.
Eh haliyle diyetisyene para verince de bari sıkıyım da kendimi para boşa gitmesin deyip kaçamaklar da olmuyor.
Eğer isterseniz İstanbul'da ucuz diyetisyenler var, ve iyiler. Gidebilirsiniz.
Eylülcüm Allah kavuştursun güzelim sayılı gün çabuk geçer tez vakitte kavuşursun inşallah...Kilonu dert etme yeni alınan kilo çabuk verilirvereliniortak
SAGOL CANIM BENİMMM HAFTAYA HEPİMİZİN OLUR İNŞALLAH KUPALARRkaydirigubbakcemile5
SAGOL HATİCEMM BENİMM DEMEK BANADA KUPAYI LAYIK GÖRDÜNN:kedi:
CANIM ARKADAŞIMMM DEMEK ANNE OLMAK İSTEYENLERİNDE KUTLUYORSUNNNŞeniz
EYLÜLÜM ALLAH KAVUŞTURSUNN:Saruboceq:
REKLEMMI NE KOKUYORRR:sinifsinif::sinifsinif:
CANIMM BENİMM NASILSINN BAKALIMMM
ANNELER GÜNÜNÜZZ KUTLU OLSUNNN a.s.a.s.
ÇOK GÜZELL DUYGU OLSA GEREKK:çok üzgünüm:
Anne hakkı ödenmez, sevmeye ömür yetmez, bütün dünya benim olsa, birtane ANNEM etmez..♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥Annelerimizin anneneler gününü Kutlu olsun ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥
merhaba arkadaslar
günaydın arkadaşlar
herkese günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan bir haftalık aradan sonra yeniden aranıza katılıyorum.sabah eşimi gönderdim
:çok üzgünüm:umarım herkes iyidir...yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz..
Haticeler 2 olunca karıştırdım galibakaydirigubbakcemile3 hatic22 olabilir. Birkaç kişi vardı biliyorum da kimler olduğunu tam bilmiyorum.aklinialirimsmile
Çiğdem pek girmediği için size sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?