Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlaaaarrrr ben geldimmm uzun zamandır aksattım burayı kızlar afedersiniz...işlerimin yoğunluğundan dolayı uğrayamıyorum eskisi gibi ama artık biraz rahatladım....
gelelim kilo bildirimine..
dün sabah tartıldığımda 70.9 geldim
bu sabahta daha eksik geldim ama söylemem laelaelaelaelae
zambakçım senide tebrik ediyorum eskisi gibi kilo vermeye başlamışsın :lepi:

teşekküe ederim canım az kaldı bakalım inşallah 1 aya kadar 60 kiloyu görürüm sırnaşık şey

Nasılsınız arkadaşlar
Ben bu gün biraz daha alıştığımı hissediyorum yorgunluk bitti galiba. Bu sabah aç bile uyandım kahvaltımı zevkle hazırladım ve yedim doğruymuş arkadaşlar zamanla düzene alışılıyormuş birde şöyle gittiğini görsem kiloların benim için iyice eğlenceli hale gelecek...

TEBRİKLER ÇİGDEM KUPA SENİN BU HAFTA
2.100GRAM VERDİN HA BİHAFTADA
SÜPER VALLAvereliniortak

çiğdemcim hem hoşgeldin hemde tebrik ederim seni
haticecim ben bugün annemde tartıldım (eski tarz tartıda) 72 çıktım ama bu mümkün değil tabii kaydirigubbakcemile3
yarın kendi evimde tartılıcam yine söylerim ama tabloyu etkilemeyeyim çünkü 2 gün geçmiş olacak arkadaşlara haksızlık olmasın ( tabii kg verdiysem)

Her gün tartılmadan duramıyorum ki kaydirigubbakcemile3 Tartının pilini değiştirmek için çıkarmıştım. Takmayacağım pili. kaydirigubbakcemile3 1 hafta tartılmamaya çalışacağım; çünkü dile kolay 3 haftada sadece 1.900 kilo vermişim. Eminim diyete ya da sağlıklı beslenmeyle birlikte kaydirigubbakcemile3 spora başlayan kişiler ya da başladığınızda daha fazla kilo vermişsinizdir. Motivem düşmedi değil ama şu da bir gerçek kilo verme idealim en azından sağlıklı beslenme alışkanlığı ya da az yeme alışkanlığı haa bir de sizleri tanımış olma şansını vermiş oldu bana. opuyorumnanaktan 1 2 hafta sonra bu şekilde devam ederse; bırakmayı düşünüyorum. Derslerin stresini geçti, kilo stresi.

Hoşgeldin opuyorumnanaktan Sefalar getirdin. opuyorumnanaktan Çok iyi gidiyorsun. Tebrik ederim. olumunekankayizsmile

vereliniortak

Hatice1 face de yaptığınız motivasyon diyeti, puanlı weight watchers diyeti mi?
Merak ettimfisfisfis

canım tebrik ederim alkisalkisalkis

bu haftanın birincisi sensin veeeeee :hooray: kupan hayırlı olsun

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84...........................75.5............................75.5............................68... ........verememiş

zambak3......................86.3.........................79.7............................78.7............................70... ........1 kilo vermiş

hatic22........................65.8.........................60................................60.............................57...............verememiş

bendisay......................69............................61.8.............................................................58...............

eyllull...........................51.6.........................48.7.............................................................49...............

cgdm85........................77...........................72..............................70.9............................60...............1.100 gr vermiş

inci0781........................67...........................64.3.............................64..............................60..............300 gr vermiş

brownsugar..................68.8..........................66.7.............................67..............................52..............verememiş

oyelken........................79.9.........................75.7..............................................................60..............

tinkerbell 2...................61.2.........................61.2..............................................................54.............

tablonun son hali

tamam canım merak ettim tartıldığında yazvereliniortak

teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile5
ben hazirana kadar planlamıştım umarım planladığım zamanda istediğim kiloyu veririm
ondan sonrada biraz devam etmeyi düşünüyorum ama ilk önce önümdeki 7.5 kilo vermek amacım guclubacismile
spora bir kaç gün ara verdim ama başladım tekrar kaydirigubbakcemile2

sakın ümitsizliğe kapılma bu stres verdirmez insana kiloyu eyvahedigeldismile
ben ilk 3 kiloyu verdikten sonra 3 hafta değişmedi kilom ki burası olmasaydı kesinlikle devam etmezdim ama şimdi bakıyorumda hiç zor bişey değilmiş kilo vermek
ben kilo verirsem herkes verir derdim hala aynı kanaatteyim çünkü tatlımıda yiyorum yeri geliyor hamurda yani miktarı önemli olan :lepi:
normalden çok az yiyorsundur belki onun için metabolizman vermemek için çabalıyordur
değişiklik yap yediklerinde bence ondan sonra verirsin kaydirigubbakcemile5

Çiğdem ve Zambak kutluyorum ikinizi de:1hug: aferin size Nazar değmesin her hafta çifte çifte kupa veriliyor Maşallah...a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…