- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #4.281
Patiskacım başarılar diliyorum. Umarım emeğinin karşılığını en iyi şekilde alırsın.kaydirigubbakcemile5
İncicim yazını şimdi gördüm tebrik ediyorum hedefine yaklaşmışsın çok güzel gidiyorsun.kaydirigubbakcemile5
kızlaaaarrrr ben geldimmm uzun zamandır aksattım burayı kızlar afedersiniz...işlerimin yoğunluğundan dolayı uğrayamıyorum eskisi gibi ama artık biraz rahatladım....
gelelim kilo bildirimine..
dün sabah tartıldığımda 70.9 geldim
bu sabahta daha eksik geldim ama söylemem laelaelaelaelae
zambakçım senide tebrik ediyorum eskisi gibi kilo vermeye başlamışsın :lepi:
İşte bu olmadılmaz: Bu kadar ümitsizlik yakışmıyor. Kendin de söylemişsin regl gecikti diye. Vücudun su toplamıştır kesin. Şimdi anlamazsın bu dönemde tartılma bir bekle bakalım. Olup bitsin ondan sonra sonucu alırsın. Sanki bahane arar gibi gördüm senikaydirigubbakcemile3
kızlaaaarrrr ben geldimmm uzun zamandır aksattım burayı kızlar afedersiniz...işlerimin yoğunluğundan dolayı uğrayamıyorum eskisi gibi ama artık biraz rahatladım....
Teşekkür ederim canım...evet sitem etmekde haklısın. zaten sporu boşladım ben suçumu biliyorum.o yüzden kilo vermem durdu. Zaten ben 5 kiioyu da çok yavaş verdim nerdeyse 3 ayda yani... ama her hafta gram gram verdim.Yediğime de dikkat ediyorum gerçekten yavaş bi bünyem var .mafoldumben Sana söz 1 ay sonra 57 olacam hedef belirlersem daha iyi olacak sanırımmmm.tekrar teşekkür ederimmma.s.a.s.:enbuyukkk:
TEBRİKLER ÇİGDEM KUPA SENİN BU HAFTA
2.100GRAM VERDİN HA BİHAFTADA
SÜPER VALLAvereliniortak
çiğdemcim hem hoşgeldin hemde tebrik ederim seni
haticecim ben bugün annemde tartıldım (eski tarz tartıda) 72 çıktım ama bu mümkün değil tabii kaydirigubbakcemile3
yarın kendi evimde tartılıcam yine söylerim ama tabloyu etkilemeyeyim çünkü 2 gün geçmiş olacak arkadaşlara haksızlık olmasın ( tabii kg verdiysem)
Yok canım sitem edersem ayıp olur artıkkaydirigubbakcemile3 10 kiloya yakın vermişsin ayrıca sporunu da yapıyorsun. Bundan sonra da aynı disiplinle devam edeceğine inanıyorum opuyorumnanaktan
Sağol canım inşallah kolay geçer.hihoyyyt
Hatice1 face de yaptığınız motivasyon diyeti, puanlı weight watchers diyeti mi?
Merak ettimfisfisfis
Teşekkür ederim, öyle olmasını umarım ama dediğim gibi pek ümidim kalmadı çünkü 3 hafta önce başladım ve anca 1,9oo kilo verebildim. mafoldumben Nerde yanlış yapıyorum anlamadım. kafamçokkarıştı En geç haziranın sonuna kadar bu işi halletmeyi umuyordum ama görülen o ki sandığımdan daha zor olacak bunu başarmak. :1no2:
Bütün annelerin anneler gününü kutluyoruma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?