- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #4.301
Hatice1 face de yaptığınız motivasyon diyeti, puanlı weight watchers diyeti mi?
Merak ettimfisfisfis
sakın ümitsizliğe kapılma bu stres verdirmez insana kiloyu eyvahedigeldismile
ben ilk 3 kiloyu verdikten sonra 3 hafta değişmedi kilom ki burası olmasaydı kesinlikle devam etmezdim ama şimdi bakıyorumda hiç zor bişey değilmiş kilo vermek
ben kilo verirsem herkes verir derdim hala aynı kanaatteyim çünkü tatlımıda yiyorum yeri geliyor hamurda yani miktarı önemli olan :lepi:
normalden çok az yiyorsundur belki onun için metabolizman vermemek için çabalıyordur
değişiklik yap yediklerinde bence ondan sonra verirsin kaydirigubbakcemile5
Çiğdem ve Zambak kutluyorum ikinizi de:1hug: aferin sizeNazar değmesin her hafta çifte çifte kupa veriliyor Maşallah...a.s.a.s.a.s.
Günaydınlar!.. zemuszemus Face'imiz mi var? :uhm:
opuyorumnanaktan Teşekkür ederim canım, ben bazen kapılıyorum böyle istemeden de olsa boshayallersmile Destekleriniz için teşekkür ederim. Sizler olmasaydınız sanırım çoktan bozmuştum. Aslında bazen ümitsizliğimi paylaşırken tereddüt ediyorum, bıkacaksınız benden diye ama desteğiniz sayesinde toparlıyorum kendimi. opuyorumnanaktan
Ve ayrıca kafama takılan bir şey var. Dediğin gibi ben yemekleri baya kıstım yani miktar bakımından. Böyle olunca neden metabolizmam vermemek için çabalasın ki tam tersi verebilmem gerekmiyor mu? CADIARZU
canım vücudun kötü durumlar içn ayarlanmış kıtlık modu var sen az yediğinde vücuduna kıtlık sinyali gönderiyor ve her aldığı gıdaya daha az yakıp yağa çeviriyor diye biliyorum
ama uzman değilim tam anlamıyla bilemem çok azalltıysan yemeni bu olabilir dedim kaydirigubbakcemile5
evet canım çiğdem kurdu ve davet etti buradakileri sende katılmak istersen eğer motivasyon diyeti diye ara face de çıkar karşına
herkese günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan bir haftalık aradan sonra yeniden aranıza katılıyorum.sabah eşimi gönderdim
:çok üzgünüm:umarım herkes iyidir...yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz..
Bayanlar alınmayın ama herşeyi denemek zaten kilo vermemenize sebep benim kanımca, adam akıllı diyetisyene giderseniz sizin vücut değerlerinize, beslenme alışkanlığınıza göre diyet veriyor. Ve ZAYIFLIYORSUNUZ.
Eh haliyle diyetisyene para verince de bari sıkıyım da kendimi para boşa gitmesin deyip kaçamaklar da olmuyor.
Eğer isterseniz ıstanbul'da ucuz diyetisyenler var, ve iyiler. Gidebilirsiniz.
Bayanlar alınmayın ama herşeyi denemek zaten kilo vermemenize sebep benim kanımca, adam akıllı diyetisyene giderseniz sizin vücut değerlerinize, beslenme alışkanlığınıza göre diyet veriyor. Ve ZAYIFLIYORSUNUZ.
Eh haliyle diyetisyene para verince de bari sıkıyım da kendimi para boşa gitmesin deyip kaçamaklar da olmuyor.
Eğer isterseniz İstanbul'da ucuz diyetisyenler var, ve iyiler. Gidebilirsiniz.
canım ben yokum facede
yanlış hatırlamıyorsam çigdem başlattı nasıl birşey olduğunu bilmiyorum yani bilmiyorumkismile
Hımmm!.. Ben bilmiyordum sadece yorum yapmıştım ama dediğin gayet mantıklı. En azından 1 yanlışımı bulmuş oldum. :dance: Teşekkür ederim. kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?