Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Bende kk daki tüm annelerin anneler gününü kutluyorum:enbuyukkk:
Ve annesinden uzakta geçirenlerede sabır diliyorum. ya ben annemi çok özledimmmm:çok üzgünüm::ecrin_bebek:

opuyorumnanaktan Teşekkür ederim canım, ben bazen kapılıyorum böyle istemeden de olsa boshayallersmile Destekleriniz için teşekkür ederim. Sizler olmasaydınız sanırım çoktan bozmuştum. Aslında bazen ümitsizliğimi paylaşırken tereddüt ediyorum, bıkacaksınız benden diye ama desteğiniz sayesinde toparlıyorum kendimi. opuyorumnanaktan
Ve ayrıca kafama takılan bir şey var. Dediğin gibi ben yemekleri baya kıstım yani miktar bakımından. Böyle olunca neden metabolizmam vermemek için çabalasın ki tam tersi verebilmem gerekmiyor mu? CADIARZU

Annedir yüreği fazla dayanamaz.
Herkes bıksa benden annem bana doymaz.
Öper besler beni, unutur kalbinde.
Annem burda olsun bana bişey olmaz..

Hergün bakar bana kusurumu görmez.
Günler gece olsa o ışığı sönmez.
Ellerim büyüdü avuçlarında.
Bi tek annem olsun bana bişey olmaz..

Bütün annelerimizin anneler gününü kutlarım. opuyorumnanaktan Tarifi mümkün olmayan tek kelime, bence: " ANNE " opuyorumnanaktan

Bu arada sabah ki öğünüm:
2 kk peynir, 1 dilim lifli ekmek, zahter salatası, yeşillik salatası ( ama ablam tuzunu fazla kaçırdığı için pek yiyemedim kaydirigubbakcemile3 ), omlet.

Bu arada Hatice1'in dediği gibi metabozlimam benle savaşıyorsa; kaydirigubbakcemile3 güzel bir diyete başlamam gerektiğini düşünüyorum.

Çiğdem ve Zambak kutluyorum ikinizi de:1hug: aferin size Nazar değmesin her hafta çifte çifte kupa veriliyor Maşallah...a.s.a.s.a.s.

haklısın canım zambakta hakketti kupayı

canım buda senin :hooray: hayırlı olsun

maşallah çooook güzel veriyosunuz alkisalkisalkis ikinizide ayrı ayrı tebrik ederima.s.

canım vücudun kötü durumlar içn ayarlanmış kıtlık modu var sen az yediğinde vücuduna kıtlık sinyali gönderiyor ve her aldığı gıdaya daha az yakıp yağa çeviriyor diye biliyorum
ama uzman değilim tam anlamıyla bilemem çok azalltıysan yemeni bu olabilir dedim kaydirigubbakcemile5

Hımmm!.. Ben bilmiyordum sadece yorum yapmıştım ama dediğin gayet mantıklı. En azından 1 yanlışımı bulmuş oldum. :dance: Teşekkür ederim. kaydirigubbakcemile5

herkese günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan bir haftalık aradan sonra yeniden aranıza katılıyorum.sabah eşimi gönderdim
:çok üzgünüm:umarım herkes iyidir...yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:

Hoşgeldin. opuyorumnanaktan Bu hafta birkaçımız yoğunluğundan dolayı pek girememiş. Yalnız değilmişim, bazen aklım burada kalıyor da kaydirigubbakcemile3

Bayanlar alınmayın ama herşeyi denemek zaten kilo vermemenize sebep benim kanımca, adam akıllı diyetisyene giderseniz sizin vücut değerlerinize, beslenme alışkanlığınıza göre diyet veriyor. Ve ZAYIFLIYORSUNUZ.
Eh haliyle diyetisyene para verince de bari sıkıyım da kendimi para boşa gitmesin deyip kaçamaklar da olmuyor.
Eğer isterseniz İstanbul'da ucuz diyetisyenler var, ve iyiler. Gidebilirsiniz.

Alınmak değil de sana katılmakla birlikte söyleyeceğim bir şey var. boshayallersmile Genelleme yaparsak çoğumuz mutlaka diyetisyenlerin paylaşmış olduğu diyeti mutlaka uygulayıp; sağlıklı olmak adına sporcuların paylaştığı videolardan egzersizlerini yapıp; hatta zayıflama karışımı veren uzmanların karışımlarını deneyip; burada destek adına birbirimize yardım ediyoruz. boshayallersmile Şuna inanıyorum ki herkesin bünyesi, yapısı, kişiliği farklı olması itibariyle diyetisyene para verip kendini yemekten sıkma düşüncesi içine giren çok kişi olmayacaktır; çünkü bu yolda tek başına ilerlemek gerçekten zor ki burada ben şahsım adına konuşmam gerekirse; buradaki arkadaşların desteği ile birkaç kez kendimi toparladım ve devam ettim. kaydirigubbakcemile5
Diyetisyene gitsem de ben buraya gelir yine arkadaşlarımla bu yola devam ederim. kaydirigubbakcemile3 Diyeti bırakma noktasına gelindiğinde para verdim yediklerimi sıkayım düşüncesiyle uzun süre devam edilemez :1no2: herhalde; çünkü an geliyor moraliniz bozulduğunda ne parayı ne çektiğiniz sıkıntıları ne emeğiniz hiçbir şeyi düşünemiyorsunuz. a.s Buradaki arkadaşlar da yol gösteriyor. aklinialirimsmile

Son düzenleme:

Bu arada Ankara'da bildiğiniz diyetisyenler var mı? aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

canım ben yokum facede

yanlış hatırlamıyorsam çigdem başlattı nasıl birşey olduğunu bilmiyorum yani bilmiyorumkismile

Haticeler 2 olunca karıştırdım galibakaydirigubbakcemile3 hatic22 olabilir. Birkaç kişi vardı biliyorum da kimler olduğunu tam bilmiyorum.aklinialirimsmile
Çiğdem pek girmediği için size sormak istedim.

Son düzenleme:
Çiğdemcim kupan hayırlı olsun. Tebrik ediyorum.kaydirigubbakcemile5

hatic22 üzülme canım sağlık olsun. Hem sen yakınsın istediğin zaman annenin yanına 1-2 günlüğüne gidebilirsin. Çok uzakta olanlar yurt dışında olanlar ne yapsın:gitme:

Eylülcüm Allah kavuştursun. Evet sayılı günler çabuk geçiyor. İnşallah hiç ayrılmayacağınız günler de gelecektir.a.s

Hımmm!.. Ben bilmiyordum sadece yorum yapmıştım ama dediğin gayet mantıklı. En azından 1 yanlışımı bulmuş oldum. :dance: Teşekkür ederim. kaydirigubbakcemile5

Evet canım haticenin dediği gibi az yemek de kilo verdirmez:1no2:. Bir de öğünler arasını 4 saatten fazla geçirme. Ara öğünlerine dikkat et. yeşillikleri ve az yağlı salatanı arttır ama diğer yemeklerini eskiden yediğinin yarısına indir. her gün 4 besin türünü almaya, özellikle spor yaptığın günler proteini ihmal etmemeye bakhihoyyyt.
Senin bir yanlışın da bence her yediğinden kilo alır mıyım diye düşünmen. Onu unut ve verdiğini düşün. Artık neleri hangi miktar ve ne zaman yiyeceğimizi, kalorilerini biliyoruz.kaydirigubbakcemile2
Rahat olmaya bak lütfen.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…