Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Eylüll ve brownsugar tebrikler kızlarrr
kızlar geçen haftaki kilolarınızı tam yazında tabloyu degiştiriyimm
çünküü yanlış galibaa geçen haftakiler

oyelkencim ben yemek yemeye gittim, geldim. bu defada sen çıkmışsın hiç karşılaşamıyoruz :1no2:
tamam canım diyet yapmıycam sadece sağlıklı beslenicem ve spor yapcam..yoksa ruh gb kalcam yakında-tatlicadiarzu-
canım pazar günü eşim gitti ya, tam o geliyor alışıyorum yine gidiyor çok zor geliyor artık...ama az kaldı biticek bu günler..

tşkler zambakcım.ben kilomu yazmıyım yoksa bana deli diycekler :roflol:

canım ozaman buhafta senden başkası daha fazla veremediyse buhafta kupa senin olsunnn
ama listeden çıkaralım seni ozamannn
çünküü düşününceee ssenn bizim yarımız kadarsınnn
nasılsana deli kız demiyelimm haaaklava:klava:

kaydirigubbakcemile3 tamam canım çıkarın beni listeden. ama ben yinede sizin aranızda kalıcam, çünkü burda sizinle birlikte yediklerime dikkat ediyorum, diğer türlü pasta, pizza, hamburger ne bulsam götürüyorum -tatlicadiarzu-

Mrb ben de aranıza katılmak istiyorum. Şu an 50 kiloyum :tomato:ama hedef kilom 43 bilmiyorumkismile geçen yaz yine 50 kilodan 43 e inmiştim ama abur cuburu bırakamadığım için geri aldım. şimdi yine o kiloda olmak istiyorum bi türlü konsantrasyon olamıyorum.inş hedef kilolarımıza en yakın zamanda ulaşırız..

Wuhuuuu!.. Naptın? kaydirigubbakcemile3 Buradan kilo alma grubuna geçiceksin yakında kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Eylüll ve brownsugar tebrikler kızlarrr
kızlar geçen haftaki kilolarınızı tam yazında tabloyu degiştiriyimm
çünküü yanlış galibaa geçen haftakiler

Çok teşekkür ederim. Ben de sizleri tebrik ederim. a.s. Eylüll'ü de ayrıca tebrik etmek isterim Şeniz Süper kilo vermişsin yalnız üzüntüsüz ve sağlıklı olman dileklerimle opuyorumnanaktan

Çok mu kilolusun yaw, anlamadım. :uhm: Boyun kaçtı? CADIARZU

Bu arada hoşgeldin aramıza aklinialirimsmile opuyorumnanaktan

Kimse yok mu? mafoldumben Biraz eski sayfaları karıştırayım bari. Bu arada facebooktan gruba katıl dedim ama katılamadım herhalde kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…