- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #4.621
oyelkencim ben yemek yemeye gittim, geldim. bu defada sen çıkmışsın hiç karşılaşamıyoruz :1no2:
tamam canım diyet yapmıycam sadece sağlıklı beslenicem ve spor yapcam..yoksa ruh gb kalcam yakında-tatlicadiarzu-
canım pazar günü eşim gitti ya, tam o geliyor alışıyorum yine gidiyor çok zor geliyor artık...ama az kaldı biticek bu günler..
tşkler zambakcım.ben kilomu yazmıyım yoksa bana deli diycekler :roflol:
canım ozaman buhafta senden başkası daha fazla veremediyse buhafta kupa senin olsunnn
ama listeden çıkaralım seni ozamannn
çünküü düşününceee ssenn bizim yarımız kadarsınnn
nasılsana deli kız demiyelimm haaaklava: klava:
Listeye baktım. Bildirim yapan bütün arkadaşlar kilo vermiş. Tebrik ediyorum.:lepi:
merhaba kızlar geçmiş sayfaları okudum tüm arkadaşlarımız kilo vermiş çok sevindim, herkesi tebrik ederim alkisalkisalkis
bende bu hafta çok iyi kilo verdim uykusuzluk, diyet, üzüntü ve spor 4'ü bir yerde müthiş zayıflatıyor insanı... 1200 gr vermişim :sm_cool:
Eylüll ve brownsugar tebrikler kızlarrr
kızlar geçen haftaki kilolarınızı tam yazında tabloyu degiştiriyimm
çünküü yanlış galibaa geçen haftakiler
Mrb ben de aranıza katılmak istiyorum. Şu an 50 kiloyum :tomato:ama hedef kilom 43 bilmiyorumkismile geçen yaz yine 50 kilodan 43 e inmiştim ama abur cuburu bırakamadığım için geri aldım. şimdi yine o kiloda olmak istiyorum bi türlü konsantrasyon olamıyorum.inş hedef kilolarımıza en yakın zamanda ulaşırız..
Mrb ben de aranıza katılmak istiyorum. Şu an 50 kiloyum :tomato:ama hedef kilom 43 bilmiyorumkismile geçen yaz yine 50 kilodan 43 e inmiştim ama abur cuburu bırakamadığım için geri aldım. şimdi yine o kiloda olmak istiyorum bi türlü konsantrasyon olamıyorum.inş hedef kilolarımıza en yakın zamanda ulaşırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?