- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #4.641
Tebrik ederim brownsugar ve eylül kupa sizin galiba ...
Bu arada dersler nasıl gidiyor bittimi sınavlar
slm kızlar bende kilo bildirimimi yapayım buhafta 63 gördüm nihayet.
Çok mu kilolusun yaw, anlamadım. :uhm: Boyun kaçtı? CADIARZU
Bu arada hoşgeldin aramıza aklinialirimsmile opuyorumnanaktan
Ayyy canım süper ya :dance: :dance: Hedefine çok az kaldı. :teytey: Çok iyisin.
boyum 1.60 cnm.tabii ki boyuma göre normalim hatta zayıfım ama takıntı vazgeçemiyorum..
Canım merhaba 43 de çok az değil mi ki
boyum 1.60 cnm.tabii ki boyuma göre normalim hatta zayıfım ama takıntı vazgeçemiyorum..
Yoook eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile 2 hafta sonra başlıyor. akannehir akannehir Stres artıyor gittikçe. eyvahedigeldismile
Akşam yemeğimi şimdi yedim
(ben çok mu geç yiyorum ya ) ama güne de geç başlıyorum geçde yatıyorum dengeliyorumdur dimi kızlar bilmiyorumkismile
3 kaşık makarna yoğurtlu (Bir ara kendimi kaybediyordum bir tabak daha yesem mi acaba diye)
salata
2 köfte
Lostu seyrederkende yeşil elma yerim artık böylece biter günüm
Bu arada Brownsugar sınavların yaklaşmış başarılar canım
Canım ya o zaman durum kötü. bilmiyorumkismile Bu takıntını başka şeylere yönlendir. Kilon ileride sağlık problemlerine yol açabilir. İdeal kilodasın. kaydirigubbakcemile5 Kİlo vermek güzelleşmek anlamına gelmiyor. İnsanlar sağlıklı olmak adına kilo veriyorlar; çünkü ileride aşırı şişmanlık ve zayıflık başka sorunlara yol açabiliyor. yasakkelime Allah korusun.43 kiloya düşmektense spor yaparak kaydirigubbakcemile2 istediğini ye. cokacimcoook Tabi bu benim görüşüm. yerimseniben Ahh yerinde olsam; nitekim ona çabalıyorum. sengözlerimebaksanab
BrownSugar 2 hafta sonra başlayan finaller galiba ve o stresten bende de var..eyvahedigeldismile yalnız değilsin..bölümün ne ???bilmiyorumkismile
derslerden vakit bulamıyorum spor yapmak için..hedefim 43 evet ama kilo verdikçe karar veririm ideal kiloma 43 olmam şart değil sağlık durumu da var dediğin gibi...inş istediğin kiloya kavuşursn cnm..yerimseniben
Afiyet olsun. a.s Bende bazen akşam yemeğini kaydırıyorum günün yoğunluğuna göre. yerimseniben Erken yatmıyorsan; bence sorun olmaz. Bu aralar benim de canım makarna yemek istiyor ama biraz kilo verip; ödül olarak yemek istiyorum. Keyfini çıkara çıkara sempatiksalakcinni Yalnız ben karbonhidrat tükketiğim öğünlerde protein almıyorum. Proteini genelde öğlen almaya çalışıyorum.
Lostta adanın yeni sahibi bence jack olacak. kaydirigubbakcemile3
Bu arada çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. olumunekankayizsmile
Evet canım finaller eyvahedigeldismile Acayip stres başladı bende :sinifsinif: Zaten yapımda var aklinialirimsmile Birde tarih yaklaştıkça ekleniyor akannehir Benim bölüm, hukuk. Seninki nedir? Bu arada Allah yardımcımız olsun. kaydirigubbakcemile3
aslında bende 2 haftadır ilk defa makarna yedim pilavda ağzıma sürmüyorum aramıyorum da ama makarna çoook seviyorum Ben kilolarımı sırf hamur işleri yemekten aldım zaten
Bu arada son sezon sıkıcı ama dimi bakalım nasıl bitircekler opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?