Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

--------------başladığı k-------------geçen haftaki--------------şuanki kilo-------------hedef kilo
hatice1..........84................75.5..............75....................68... .......500 gr vermiş

zambak3..........86.3............78.7...........78.5.................70... .......200 gr vermiş

hatic22.............65.8..............60...............59.4.............57...........600 gr vermiş

eyllull.............51.6................48.7.....................................49..............1.200grvermiş

inci078...........67..................64...............63...................60................1kg vermiş

brownsugar............68.8..............66.7...........66................52..............1kilovermişş

oyelken..........79.9.................75.7............60..............tartılmadıı

tinkerbell 2...........61.2...................59.5............59............54...............500 gr vermiş

bildirim yapanlarıı listeledim kızlar daha sonra yapan olursa eklerimm
inci geçen haftaki kilon 64mü yoksa 64.3müydü
listede 64.3yazıyordu ama çizelgende 64

Son düzenleme:

Durumu zorlaştıran evdekiler zaten bizde de öyle. Canım verilemiycek bir kilon yok pek bişey değilmiş. Yalnız gerçekten ağır bir bölümdeymişsin allah kolaylık versin canım Herkeze iyi akşamlar (başlıyor lost bu arada )ben kaçıyorum opuyorumnanaktan

brownsugar allah kolaylık versinn sana
çalışş canım sennn bakma buralaraa
kızlarr buhaftaki kupa eylülünn muhtemelennnn

:hooray::hooray::hooray:

inci ve brownsugarr sizleride çok tebrik ederimmm
(inci geçen haftaki kilon hakkında bilgi verr)

arkadaşlarım çoookk tşkr ederim zemuszemus bu arada kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum a.s. umarım bol kilo verdiğimiz, sağlıklı haftalar geçiririz :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…