Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ay allah razı olsun valla bu seçenekler çok iyi bıkmaya başlamıştım hergün peynir domates salatalık kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Eylülcüm kupan hayırlı olsun. Tebrik ediyorum.kaydirigubbakcemile5
Bir de bu grubun ilk mezunusun. Onun için de ayrıca kutluyorumalkisalkisalkis.
Tabii ki mezun oldun kupanı al git yok öyle.aklinialirimsmile
Burada yüksek lisans mecburi. Bir süre daha kalman gerekiyor.hihoyyyt
Darısı bütün arkadaşların başına.buyrunnnnnnnnn

canım binbirrenkcim çok tşkr ederim, ayrıca bana destek olan tüm arkadaşlarıma da çok tşkr ederim sizlerin desteğiyle herşey çok kolaydı Şeniz umarım herkes benim gb bir an önce istediği kiloya düşer :Saruboceq:

tabi ki sizi bırakmıycam artık bu topiğin müdavimiyim hihoyyyt

merhaba kızlar benim de misafirim var tarsus tan.pek giremiyorum ama sanmayın dikkat etmiyorum.herşey yolunda.sağlıklı yaşama devammmzemuszemuszemuszemus

merhaba kızlar benim de misafirim var tarsus tan.pek giremiyorum ama sanmayın dikkat etmiyorum.herşey yolunda.sağlıklı yaşama devammmzemuszemuszemuszemus

ohh ne güzell keşke benimde biyerlerden misafirim gelse
yemekleri fazla kaçırma hoşş sen dikkat edersinn söylemem hata zatennkaydirigubbakcemile5

ayyy çokk sıkıldımm daralll geldiiiii
vakit geçmiyorrrrr puffffffffff-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
oooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffoooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffoooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffoooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

hayırdır kuşum ne oldu?niye böyle sıkıldın sennnn

evde oturmaktan sıkıldım herkes biyerlere gidiyorr
ben evdeyimmm eşim çalışıyorr
boguluyorum resmennn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Tek başına çıkmıyormusun.Bulunduğun yere yabancı mısın yoksa.çevren varsa çık gez havalar sıcak evde otur otur insan bunalır gerçekten

Tek başına çıkmıyormusun.Bulunduğun yere yabancı mısın yoksa.çevren varsa çık gez havalar sıcak evde otur otur insan bunalır gerçekten

bulundugum yer memleketim ama çokkkk küçük biyer
tanıdıklarım var ama kimseyede gitmek istemiyorumm
ama çookk sıkıldımm yaaa
ugraşacak bişey arıyorum kendimee ama bulamadımm :1no2::1no2:

Anladım canım.Ama sıkma canını .bence sen eşini özledin ondan sıkıldın di mi:)

ııııı ıııııhhhhh özlemedimm :dilcikar::dilcikar:
dur sana bişey önereyim CADIARZU
mesela takı yap çok eğlenceli

biliorum eglencelii
yaptım biaraa butarz hobileri severimmm...

ama sagoll canım fikrin içinn
geçerrr heraldee-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

evet canım 64 tü doğru yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…