- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #4.681
Hep aynı tür kahvaltı yapmak istemeyenlere
1. seçenek:
* Light süt (1 bardak (orta)
* yulaf gevreği/müsli (5 çorba/yemek kaşığı)
* meyve karışımı 100 g (1 porsiyon (küçük)
300 kalori
2. seçenek:
* yulaf ezmesi (4 çorba kaşığı (çok tepeleme)
* portakal suyu (1 bardak (küçük)
* light yoğurt (1 kase (orta/normal)
* 250 kalori
3. seçenek:
* Meyve karışımı (kuru) (1 avuç)
* light süt (1 su bardağı
* ceviz (2 adet )
250 kalori
4. seçenek:
* Sucuk (normal) (1 köfte kadar)
* yumurta (1 normal porsiyon)
* kepekli ekmek (2 dilim (orta/normal)
300 kalori
(Alıntıdır)
Benim ekleyeceklerim
5.seçenek
Yarım simit, 1kk. kaşar peyniri, ayran.
6.seçenek:
Yağsız tost, ayran.
arkadaşlarım çoookk tşkr ederim zemuszemus bu arada kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum a.s. umarım bol kilo verdiğimiz, sağlıklı haftalar geçiririz
O ne güzel bir rakam öylesöylemesi ne güzeldir
ay allah razı olsun valla bu seçenekler çok iyi bıkmaya başlamıştım hergün peynir domates salatalık kaydirigubbakcemilr
ay allah razı olsun valla bu seçenekler çok iyi bıkmaya başlamıştım hergün peynir domates salatalık kaydirigubbakcemile2
arkadaşlarım çoookk tşkr ederim zemuszemus bu arada kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum a.s. umarım bol kilo verdiğimiz, sağlıklı haftalar geçiririz
O ne güzel bir rakam öylesöylemesi ne güzeldir
canım azim, spor ve diyet 3'ü bir araya gelince herşey çok kolay oluyor hihoyyyt
merhaba kızlar benim de misafirim var tarsus tan.pek giremiyorum ama sanmayın dikkat etmiyorum.herşey yolunda.sağlıklı yaşama devammmzemuszemuszemuszemus
ohh ne güzell keşke benimde biyerlerden misafirim gelse
yemekleri fazla kaçırma hoşş sen dikkat edersinn söylemem hata zatennkaydirigubbakcemile5
ayyy çokk sıkıldımm daralll geldiiiii
vakit geçmiyorrrrr puffffffffff-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
oooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffoooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffoooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffoooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
hayırdır kuşum ne oldu?niye böyle sıkıldın sennnn
evde oturmaktan sıkıldım herkes biyerlere gidiyorr
ben evdeyimmm eşim çalışıyorr
boguluyorum resmennn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Tek başına çıkmıyormusun.Bulunduğun yere yabancı mısın yoksa.çevren varsa çık gez havalar sıcak evde otur otur insan bunalır gerçekten
Anladım canım.Ama sıkma canını .bence sen eşini özledin ondan sıkıldın di mi:)
dur sana bişey önereyim CADIARZU
mesela takı yap çok eğlenceli
--------------başladığı k-------------geçen haftaki--------------şuanki kilo-------------hedef kilo
hatice1..........84................75.5..............75....................68... .......500 gr vermiş
zambak3..........86.3............78.7...........78.5.................70... .......200 gr vermiş
hatic22.............65.8..............60...............59.4.............57...........600 gr vermiş
eyllull.............51.6................48.7.....................................49..............1.200grvermiş
inci078...........67..................64...............63...................60................1kg vermiş
brownsugar............68.8..............66.7...........66................52..............1kilovermişş
oyelken..........79.9.................75.7............60..............tartılmadıı
tinkerbell 2...........61.2...................59.5............59............54...............500 gr vermiş
bildirim yapanlarıı listeledim kızlar daha sonra yapan olursa eklerimm
inci geçen haftaki kilon 64mü yoksa 64.3müydü
listede 64.3yazıyordu ama çizelgende 64
ooo inci rekor kırmış valla bu arada eylüll le brownsugar da harikasınız üçünüzü de tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?