- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #5.021
hatic22 misafirim gitti dedi ama bugün gene girmedi
iyice boşladı burayılmaz:
merhaba kızlar ben geldim diycem sonra yine çıkcam bana kızıcaksınız :kedi: ama işten gelince çok aç oluyorum pcyi açıp size yazıp sonra yemek yemeye gidiyorum yerimseniben ama bugün burdayım nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan herkes çok güzel spor yapıyor okudum yazılanları çok sevindim kaydirigubbakcemile2
merhaba kızlar ben geldim diycem sonra yine çıkcam bana kızıcaksınız :kedi: ama işten gelince çok aç oluyorum pcyi açıp size yazıp sonra yemek yemeye gidiyorum yerimseniben ama bugün burdayım nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan herkes çok güzel spor yapıyor okudum yazılanları çok sevindim kaydirigubbakcemile2
hatice1 ve zambak çok güzel zayıflamışsınız nasıl zayıfladınızlütfen yazarmısınız çok zor durumdayım
hatice1 ve zambak çok güzel zayıflamışsınız nasıl zayıfladınızlütfen yazarmısınız çok zor durumdayım
canım öbür taraftada yazdığım gibi buradaki arkadaşlık ve destek çok güzel :1hug:
buraya duyduğum sorumlulukla yeme düzenimi değiştirdim
düzenli olarakta sporumu yaptım ve giden kilolar oldu vereliniortak
sen gel katıl aramıza ilk sayfaları oku ve zayıflayacağına inan kaydirigubbakcemile5
canım sıkılıyo yaaaaaaaaaaaa
bikaç yerden dedikodu duydum çok canım sıkıldı
hepsini okudum ben sürekli bu şekilde dikkat ediyorum ama artık veremiyorum acil şok diyetlere ihtiyacım var
yaa kızlar ne yalan söyliyim sizlere çok alıştım ben, istediğim kiloya düştüm ama hala sizden ayrılamıyorum Şeniz
dün 2,5 saat spor yaptım en sonunda bayılıyorum sandım bıraktım artık .
canım sıkılıyo yaaaaaaaaaaaa
bikaç yerden dedikodu duydum çok canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?