Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım sen yakında kuş kadar kalacaksın 2 buçuk saat spor he maşallahın var alkisalkisalkis

:roflol::roflol:

canım vücudum aslında spora alıştı artık ama bugün tüm vücudum et kesmiş merdiven bile zor çıkıyorum -tatlicadiarzu-ayaklatımı uzatıp yatıcam biraz sonra :sm_cool:

ben diyetle 90 kilodan 74 de düştüm
ama daha sonra 4 lilo aldım şimdi veremiyorum kaldım 78 de

önce 16 kilo verdin ve bize nasıl verdin diye soruyosun
asıl sen söyle sen nasıl verdin
çok güzel vermişsin
bence bişeyleri değiştirmiş yada bırakmış olman lazım bu kadar kilo verdiğine göre
devamı gelmeli

mesela spor yapıyormusun yapıyorsan biraz arttır
akşam yemeklerini 1 saat öne çek
yemeklerinin yağını biraz azalt
daha çok yoğurt(kalsiyum) tüket
ve buraya yada buna benzer bir gruba katıl
benden şimdilik bukadar
soracakların varsa yanıtlamaya çalışırımvereliniortak

evet karışı valla hoşuna gitmiyo açıkcası benimde hoşuma gitmiyo ama neyapacağımı bilemiyorum evlendiğimde 52 kiloydum zamanla ara ara kilo aldım en çokda sigayı bıraktığımda aldım

kızlar yanımda arkadaşım vardı kayınvalidesinden baya dertliymiş, o anlattı ben anlattım zamanın nasıl geçtiğini anlamadık sempatiksalakcinni

16 kiloyu diyetisyenle verdim hatice diyetisyene gidince birebir uydum açıkcası verdim aradan 1 yıl geçti dediğim gibi aldım tekrar veremiyorum diyeti yapıyorum ama eskisi gibi herşeye uymuyorum tabi ondan olsa gerek nefret ettim tartı taşımaktaktan yemeğimi sürekli ölçmekten
katıydı diyet bira kurallarıç çoktu

beğenmiyosan git başkasını al de bence
senin yüzünden kg aldım de
mutluluktan değil stresten de onun üstüne at bence :roflol:

canım sakın ümitsizliğe kapılma, vereceğine inan..stres yaptığın an, ben kilo veremiyorum dediğin an kilo verme duruyor.

ay burası uygun değil aslında yazmak için ama ben kaynanadan dertli olan gelinler topiğine gitsem daha uygun olucak, benimki gb kimsenin ki cadı değildir kötükedihüso kızlar çok merak ediyorum var mı kaynanasından memnun olup onu çok seven :1no2: ama streste etkiliyor kilo alımını, belki bizde kaynanalarımızdan çekerken kilo almışızdır -tatlicadiarzu-(topikle bağladım konuyu :sm_cool: )

boyum 1.60 kilom 78 ve artık veremiyorum eşimle hergün papaz oluyoruz kilo yüzünden oda aksilik çok zayıf yaza en azından 4 kiloyu vermem lazım

canım başkası için değil öncelikle kilo vermeyi kendin için sağlığın için isteyeceksin
başkasının zoruyla kilo verilmez
bunu kafana koy
ben senelerdir isterdim tabiki karışmasada kocamda isterdi
ama burasını okuyunca ben kendim için sağlığım için vermek istedim
sende eşin için değil kendin için vermek iste ve başar
bu arada kesinlikle beynine 4 kilo versem yeter deme
asıl inmek istediğin kilonu kabullen
ama tabi vücut şartlarına göre
mesela 60 gibi

ben bir eteği çok beğenmiştim 1 beden ufaktı
ve eteği aldım içine sığamasamda
3 ay uzun bir süre olarak geldi ama
şimdi o eteği rahatlıkla giyebiliyorum
kendine kiloların için bir süre belirle 4 kilo için mesela haziran sonuna
toplamda 3 -4 ay gibi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…