- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #5.461
bende bugün gezmeye gittim.bir tabak çorba 5 kaşık pilav salata yedim 2bardak şekersiz çay içtim bugün hiç ara yapamadım
kızlar ben yarın giremiyorum misafirlerim var şimdide onlara tatlılar pastalar yapmaya gidiyorum.misafirlerim için mantı yaptım ama onlarıda rejimime dahil ettim mantıyı kepekli undan yaptım beyenirler inşallah.şimdilik hoşçakalın
canım bilgilerin için çok sagollvereliniortak
emin ol yapıcamm haticede yaparrolumunekankayizsmile
selam şekerler
nasılsınız bu gün bende sporumu hiç yazmıyorum ama her gün yürüyüşe çıkıyorum 40 dk ile 1 saat arası değişiyor haftada 1 2 gün çıkamıyorum ama zaten binbirrenk de öyle yazmış haftada 1 2 gün kaslarınız dinlensin demiş.
bu gün çıkmadım yürüyüşe hoş çıkacak da halim yok ama...
sabah 7 de kalktım eşimi işe gönderdim.daha sonra 5 tane halı yıkadım öğleden sonrada zamansız gezme programım oldu.oraya gittim yeni geldim yorgunluktan ölüyorum uykum var acaip derecede
kızlar ben yarın giremiyorum misafirlerim var şimdide onlara tatlılar pastalar yapmaya gidiyorum.misafirlerim için mantı yaptım ama onlarıda rejimime dahil ettim mantıyı kepekli undan yaptım beyenirler inşallah.şimdilik hoşçakalın
canım dün akşam bende yapamadım kayınvalideme gittik gece geç geldik.canım bende yarım saat yaptım -tatlicadiarzu-
ama bugünlük bidaha yapabileceğimi sanmıyorum (bu arada kayınvalidem var onun için yapamam) yerimseniben
yarında gezmeye gideceğim bayanssulusmile
sen devam edersen bilemem ama benim hafta sonu için şimdilik bu kadar olacak olumunekankayizsmile
pazartesi devam inş.kaydirigubbakcemile2
zambak bence yarım saat deneyebiliriz tekrar
ama binbirrenkin dediği mantıklı 15 şer dakikalık 4 seferde yapmak iyi olacak gibi yada 20 şer dakikalık 3 sefer
sen ne dersin?
selam şekerler
nasılsınız bu gün bende sporumu hiç yazmıyorum ama her gün yürüyüşe çıkıyorum 40 dk ile 1 saat arası değişiyor haftada 1 2 gün çıkamıyorum ama zaten binbirrenk de öyle yazmış haftada 1 2 gün kaslarınız dinlensin demiş.
bu gün çıkmadım yürüyüşe hoş çıkacak da halim yok ama...
sabah 7 de kalktım eşimi işe gönderdim.daha sonra 5 tane halı yıkadım öğleden sonrada zamansız gezme programım oldu.oraya gittim yeni geldim yorgunluktan ölüyorum uykum var acaip derecede
bu arada 12 den beri sokaklardayım şimdi girdim içeri buda spor sayılır değil mi ama kaydirigubbakcemile3
zambak sendede bendede koşu bandı var 1 günde ondan yapalım 45 dakika olmazmı?
vereliniortak Çalışırken ayaklarınıza odaklandığınızdan yorgunluk hissedebilirsiniz.
Böylehihoyyyt devamlı kollarınızı da çalıştırın. Dikkatinizi kollarınıza verin.
anlaşılan bugün sitede tatile çıkmış kimseler yok
Beş halı mı?akannehir Ellerine sağlık. Ben bir tane bile yıkıyamazdım-tatlicadiarzu-. Bir de gezmeye gitmişsin üstüneArtık ne sporu yapacaksın. Dinlenmene bak.yerimseniben Keşke halı yıkamaya verseydin. Pırıl pırıl getiriyorlar.
ewet canım haklısın spora gerek kalmadı kol kaslarım bayağı çalıştı.hihoyyythalıları makinayla yıkadığım için kolay oldu olduğu yerde yıkadım .halı yıkamaya vermedim çünkü bahar mevsimi olduğundan 10 günde teslim ediyorlar ben o kadar bekleyemem hemde ben 3 ayda bir yıkarım. silerim. her seferinde yakama şirketi kafamçokkarıştıbizimi bitirecen kızımmm kaydirigubbakcemile3
abovvvv hemde hali yıkama makinasıyla haaa
ayyy maşallah ya bana gına geliyor makineyle yıkayınca
şöylee bol suda yıkamak daha güzelll:dilcikar::dilcikar:
İlahi zambak güldürdün beni:roflol::roflol:kızım nerde yıkayacan bol suyla apartman katının çatısına mı çıkayım:roflol::roflol::roflol:
:roflol:amaannn canımm ne biliyimm yahuuuuu
müsayit yer vardır dedim heralde dimiii:dilcikar:
balkon falann:dilcikar:
hııııhhhh ben dışarda yıkıyorummşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?