Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

selam şekerler
nasılsınız bu gün bende sporumu hiç yazmıyorum ama her gün yürüyüşe çıkıyorum 40 dk ile 1 saat arası değişiyor haftada 1 2 gün çıkamıyorum ama zaten binbirrenk de öyle yazmış haftada 1 2 gün kaslarınız dinlensin demiş.
bu gün çıkmadım yürüyüşe hoş çıkacak da halim yok ama...
sabah 7 de kalktım eşimi işe gönderdim.daha sonra 5 tane halı yıkadım öğleden sonrada zamansız gezme programım oldu.oraya gittim yeni geldim yorgunluktan ölüyorum uykum var acaip derecede

oyelken aferin sana sende alışıyorsun demek sporakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım bilgilerin için çok sagollvereliniortak
emin ol yapıcamm haticede yaparrolumunekankayizsmile

vereliniortak Çalışırken ayaklarınıza odaklandığınızdan yorgunluk hissedebilirsiniz.
Böylehihoyyyt devamlı kollarınızı da çalıştırın. Dikkatinizi kollarınıza verin.

Beş halı mı?akannehir Ellerine sağlık. Ben bir tane bile yıkıyamazdım-tatlicadiarzu-. Bir de gezmeye gitmişsin üstüne Artık ne sporu yapacaksın. Dinlenmene bak.yerimseniben Keşke halı yıkamaya verseydin. Pırıl pırıl getiriyorlar.

KEPEKLİ UNU NERDEN BULUYORSUN
BÜYÜK MARKETLERDENMİfisfisfis
canım dün akşam bende yapamadım kayınvalideme gittik gece geç geldik.

zambak bence yarım saat deneyebiliriz tekrar
ama binbirrenkin dediği mantıklı 15 şer dakikalık 4 seferde yapmak iyi olacak gibi yada 20 şer dakikalık 3 sefer
sen ne dersin?

canım allah biliyor yaa zaten yarım saat devamlı yapamam çok zorrr-tatlicadiarzu-

maşallahhh ya sanaaa
arada gezmeyide çıkarmışsınnn
kızz geçenlerde sen temizlik yapmadınmııı
şimdi halıları yerleştirirken yine temizlik yapman gerek-tatlicadiarzu-
bu arada 12 den beri sokaklardayım şimdi girdim içeri buda spor sayılır değil mi ama kaydirigubbakcemile3

mıymıyy geze gezee dimiiikaydirigubbakcemile3
allah iyiligini versinn yaaa
zambak sendede bendede koşu bandı var 1 günde ondan yapalım 45 dakika olmazmı?

ya haticem mızıkcılık yapmak gibiolmasın ama bişey teklif etsem sana
mesela sabah aletle yarım saat çalışıcazya akşamda koşubandında yürüsek olmazmı
sabah bantta yürüyüp akşam alet yapabiliriz
yani 1saat olan süreyi yarım saate indirsek(twister için)
yok böyle devam edelim dersen tamam dedigini yaparımm
vereliniortak Çalışırken ayaklarınıza odaklandığınızdan yorgunluk hissedebilirsiniz.
Böylehihoyyyt devamlı kollarınızı da çalıştırın. Dikkatinizi kollarınıza verin.

canım bedeni bile sag sola çeviriyorum ama niyeyse ayaklarım çok agrıyorr
süre bitince kendimi nereye atacagımı şaşırdımmkaydirigubbakcemile3

ewet canım haklısın spora gerek kalmadı kol kaslarım bayağı çalıştı.hihoyyythalıları makinayla yıkadığım için kolay oldu olduğu yerde yıkadım .halı yıkamaya vermedim çünkü bahar mevsimi olduğundan 10 günde teslim ediyorlar ben o kadar bekleyemem hemde ben 3 ayda bir yıkarım. silerim. her seferinde yakama şirketi kafamçokkarıştıbizimi bitirecen kızımmm kaydirigubbakcemile3

abovvvv hemde hali yıkama makinasıyla haaa
ayyy maşallah ya bana gına geliyor makineyle yıkayınca
şöylee bol suda yıkamak daha güzelll:dilcikar::dilcikar:

abovvvv hemde hali yıkama makinasıyla haaa
ayyy maşallah ya bana gına geliyor makineyle yıkayınca
şöylee bol suda yıkamak daha güzelll:dilcikar::dilcikar:

İlahi zambak güldürdün beni:roflol::roflol:kızım nerde yıkayacan bol suyla apartman katının çatısına mı çıkayım:roflol::roflol::roflol:

benim de bugün günüm var(bu arada ne kadar da geziyorum dimi)sabah 1 dilim kepekli ekmek azcıkda peynir yedim günde belki kaçırırım diye(hoş ben kaçıracağımı sanmıyorum ama)arada 1 elma ve yeşil çay içtim Şimdilik bu kadar

İlahi zambak güldürdün beni:roflol::roflol:kızım nerde yıkayacan bol suyla apartman katının çatısına mı çıkayım:roflol::roflol::roflol:

:roflol:amaannn canımm ne biliyimm yahuuuuu
müsayit yer vardır dedim heralde dimiii:dilcikar:
balkon falann:dilcikar:

hııııhhhh ben dışarda yıkıyorummşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…