- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #5.481
benim de bugün günüm var(bu arada ne kadar da geziyorum dimi)sabah 1 dilim kepekli ekmek azcıkda peynir yedim günde belki kaçırırım diye(hoş ben kaçıracağımı sanmıyorum ama)arada 1 elma ve yeşil çay içtim Şimdilik bu kadar
yok canım ben sana güveniyorum yapmazsın sen kaçamak falann
Ay bugün de hava pek bi bozuk tekrar kış geldi galiba. içimi kasvet bastı:bbo::bbo:
burda yağmur yağsa belki daha güzel olacak ama rüzgar ve bulut var benimde bu havalarda içim daralır
bende az önce komşu sayfada 4 ayda 26 kilo zayıflayan arkadaşı okuyordum ağzım açık kaldı
benim de bu gün 7 de kalkmam gerekiyorken 10 da kalktım eşimde haliyle işe geç kaldı havalardan mı acaba bu uykukaydirigubbakcemile3
:roflol:uykucuyuz havalara bahane buluyoz dimikaydirigubbakcemile3eskiden patis uyurdu onun yerine kaldım heralde günüm olmasa şimdi yine uyuyacağım:1closedeyes:canım bazı insanların vucudunda yag kastan çok fazla oluyor
bence öylelikle kısa zamanda okadar veriliyorr
:roflol::roflol:havalardan kuzummm hiç bizden kaynaklanırmııı:roflol:
:roflol:uykucuyuz havalara bahane buluyoz dimikaydirigubbakcemile3eskiden patis uyurdu onun yerine kaldım heralde günüm olmasa şimdi yine uyuyacağım:1closedeyes:
bu arada.biz bayağı kaslıyız o zaman .gram gram gidiyor ya kilomuzkaydirigubbakcemile3
zambakcım ben çıkıyorum anca süslenirim -tatlicadiarzu-hoşçakal güzelimopuyorumnanaktan
merhaba kızzlllarr ben geldim opuyorumnanaktan tatilde misafirlerim oldu giremedim ama beni merak edende olmamış sanırım mafoldumben sayfalar çok ilerlemiş hepsini okuyamadım..umarım herkes iyidir, kupayı alan arkadaşımızı tebrik ederim a.s.
kızlar bende 6 ay önce doğum yaptım 86 kiloile doğuma girdim 78 le çıktım şuan 69 kiloyum ama bi türlü gitmiyo bu kilolar 5 gündür mekik çekiyorum 10 la başladım 20 yapıp vücudu birkaç dak.dinlendirip 40 50 yi tamamlıyorum sizler bunun yanında başka hangi hareketleri yapıyosunuz ve bu şekilde kilo verdinizmi
kızlarr bugün kimse girmedi dogru düzgünnn:çok üzgünüm:
nerelerdesinizz
bikaçınız nerede biliyorum ama digerleride gezmede heralde
neyse az önce 1-2-3-4-5mil yürüyüşümü yaptım hihoyyyt
yatmadan önce mekik ve bacak kaldırma hareketini yapıcamm:lepi::lepi:
ee bugünlük bukadar yeter dimiiikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
nekadar kilo fazlan var???
ayrıca yemenede dikkat etmen lazım
sadece mekik degilde bölgesel problemin varsa hareketler yapabilirsin
hiçte bişey yapamazsan
yürüyüş en güzeli
canım bana kalsa 60 olmak isteim ama nerde kalça basen sorunum yok şükür sadece göbekte var biraz fazlalık boyumda 1.60 bebeğimi emziriyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama olmuyo işte bol su içiyorum emzirince zayıflamak kolay diyolar ama yalan ben ne aldım nede verdim başka ne yapmalıyım bilemiyorum
ben geldim canım.zemuszemus
evet günde fazla kaçırmadım
sende iyi yapmışsın bu gün sporunukaydirigubbakcemile2
şimdi de akşam yemeğini hazırlamaya gidiyorum
akşam menüm:
kaşarlı makarna ve karnıyarık
bide bu gün arkadaşlardan duydum.yeşil çay yemekten hemen önce içilirse daha yararlıymış ben zaten iştah kestiğini biliyodum ama yemekten hemen önce içilmesi konusunda bi bilgim yoktu siz ne dersiniz bu duruma nasıl içeyim:içelim:
ozaman mekige devam et
ayrıca tatlıyı çok yiyorsan yeme mümkün oldugunca
yok canım ya tatlıyla pek aram yok yeşilçay içsem sütüme geçermi diye kararsızım ayrıca mekiği ayaklarımı koltuğun altına sokarak yapıyorum az önce biyerde okudum mekik çekerken dilimizi damağımıza yapıştırırsak boynumuz acımazmış denedim gerçekten işe yarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?