Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

arkadaşlar ilk kilo bildirimi benden gelsin ama malesef vermedim aldım annem olduğu için dikkat edemedim annem bugün gidiyor tam gaz devam edip bu hafta vereceğim

canım olsun üzülme haftaya düzeltirsin inş.kaydirigubbakcemile5

(bende veremedim ya sana verirlerse ceza bende alırım diye korkuyorum galiba kaydirigubbakcemile3)

ikinci kilo bildirimi de benden gelsin ozaman
bende hiç kilo verememişim 3 haftadır 73,50 de kaldım kafamçokkarıştı
üzülüyorum ama bir yandan da almadığım için seviniyorum

canım bu hafta hepimiz serildik akannehir yere inanamıyorum hafta başındaki hevesli azimli insanlar nerde merak ettimşutarafagitti

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84...........................74.8...............................75..........................68... .........verememiş

hatic22........................65.8.........................59................................................................57............

oyelken........................79.9........................73.5..............................73.5.........................60..............verememiş

tinkerbell2.....................61.2........................57.3.............................................................54..............

nesibe26.......................75...........................72.5...........................72.9.........................68..............verememiş

Son düzenleme:
ya bişi sorcam
dün değil ondan önceki gün 10 tane mekik çektim
dünden beri karnımın içinde yara varmış gibi çok acıyo hareket ettikçe
sizce hareketsizdim ya hep mekik çektim diye olabilir mi
başka bir şey midir bide bugün yarın hastalancam ama onunla alakası yoktur herhalde

yok canım mekik çektiğin için alışık olmadığında çok yanıyor kaslar

günaydın arkadaşlar.aslında güne çok erken başlamama rağmen bilgisayar başına yeni oturabildim.dün birhayli moralim bozuktu ama bu sabah itibariyle durumu toparlayıp hayatıma çeki düzen vermeye karar verdim.oğlumu okula bıraktım,biraz yürüyüş yaptım,eve gelincede sirkeli suyumu içip kahvaltımı yaptım.
bugüne kadar 2 kez diyetisyene gittim.ikisindede 20 kiloya yakın kilo verdim.fakat sonra evlendim ve doğum yaptım.doğumdan sonra işi bıraktım.hamilelikte aldığım kiloları veremeyince doktora gittim ve hipotiroit hastası olduğumu öğrendim.metabolizmam tamamen durmuş.hipotiroit ve hareketsiz yaşam yüzünden kilo üstüne kilo eklendi.
son olarakta 1,5 sene önce adet düzensizliği başladı ve polikistik over sendromu teşhisi konuldu.polikistikte özellikle göbek ve basende kilo artışına sebeb olan bir hastalıkmış.doktorum kilo verdiğim taktirde kistlerin yok olacağını ve adetlerimin tekrar düzene gireceğini söylüyor ama 2 hastalıkta benim kilo vermeme engel oluyor.
işte durum bundan ibaret.ama herşeyi değiştirmenin çok zor olsada benim elimde olduğuna karar verdim ve herşeye yeni baştan başlamaya karar verdim.
sizlerin birbirinize karşı tutumlarınızda o kadar hoşki aranızda olmak istedim.

hoşgeldin aramıza canım a.s.
öncelikle geçmiş olsun
inşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
şu anda kaç kilosun merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…