- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #5.821
canım inşallah ama ben nedense kendimden çok ümitli değilimmafoldumben
ah bu kocalar yok mu hiç destek olmuyolar dimiii
benim eşimde dün gece 12 de yemek hazırlamamı istedi benimde canım çekti.. eee o sattede yenmez ki
neyse yoğurt felan yedim ama 1 dilim de ekmek yemişim çaktırmadankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Benim rahat kilo vermem için eşimide rejime sokmam lazım Ben kilo verdikce onun yedikleri gözüme batıyor amma çok yiyorlmaz: çaktırmadan yapıyorum aslında yaptığım yemeklerde yağı 2 kaşık kullanıyorum pilav yaparken tereyağlı yapardım ben yemediğim halde şimdi onada sıvıyağla yapıyorum. Ama beyaz ekmekden ve abur cuburdan imkanı yok vazgeçmez. Her akşam dizi seyrederken gofret çikolata çekirdek faslı var Böyle işgence etmeye devam edecek nasıl bir savaş verdiğimi düşünün artık
neden ümitli değilsin iyi gidiyordun bu hafta. Ben hiç yapamadım spor nedir bu üşengeçlik bilmiyorum
ah ah hatice1 bir parça değil koca bir gofretli çikolata. Ne zamandır yemiyordum bu hafta yaptığım kaçamak 3ü buldu benim Ama bu önümüzde ki hafta eski halime dönücem kararlıyım canım sporumuda yapıcam
kilomda bi azalma görmedim hafta içi ve reglim yaklaşıyor
bu kadar çabaya veremezsem daha çok üzülücem:çok üzgünüm:
reglin yaklaşıyormuş canım ondan sana öyle gelmiştir sonradan belli olur ama vücudunda verdiğin kilo
peki magnum :ecrin_bebek:
Bende çok severim herşeyi şekersiz içtiğim için meyveden alıyordum şekeri birden geceleri tatlı krizi yaşıyorum doğal olarak. bende bazen ara öğünlerde dondurma yemeyi deniyim Bir topla kalabilirsem tabi
canım neden olmasın yersin ve arkasından 1 saat spor yaparsın :jeyyar:
o zaman olur
aaa oldumu şimdi :roflol:
kimse kalmamışşş
bende birazdan çıkacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?