Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kilomu ne sen sor ne ben söyleyim.az uz değil 35-40 vermem lazım

canım aramıza hoşgeldin. eminim kısa bir sürede çoğundan kurtulursun çünkü vermen gereken çok kilo var bunun yarısı zannedersem şişkinliktir onun için yarısından çoğunu verirsin.hareketlerini artır spor yap böylelikle metobolizman azda olsa hızlanır.

canım öncelikle geçmiş olsun tabi dediğin hastalıklar kilo vermeni zorlaştıracak ama herşey dediğin gibi senin elinde inş.:lepi:
burda bir arkadaş daha vardı senin gibi troit sorunu olan ama ilk haftalarda çok güzel kilolar verdi ve kendi bile şaşırdı durumuna ilk haftalar diyorum çünkü sonra bizi bıraktı gelmedi bi daha fisfisfis
gelseydi devam ederdi kilo vermesi çünkü herşey beyinde bitiyor veriyorum dedikten sonrası kolay kaydirigubbakcemile5

metabolizmanı hızlandırmak için tarçınlı süt iç tarçını bol tüket 2 saat ara ile yemek ye mesela saat 8 de kahvaltı 10 da ara meyva falan bunlara dikkat et aç kalmazsan metabolizman daha çok çalışır aklıma gelenler şimdilik bu kadar

tekrar aramıza hoşgeldina.s.

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim
kısmende olsa problemiimi hallettimm

gelelim kilo bildirimine
maleseff öyle büyük konuştugum gibi olmadı

600 gr vermişim sadece 77.9oldumm:çok üzgünüm:

hoşbulduk canım.güzel dileklerin için teşekkürler.

slm kızlar ben geldim
kısmende olsa problemiimi hallettimm

gelelim kilo bildirimine
maleseff öyle büyük konuştugum gibi olmadı

600 gr vermişim sadece 77.9oldumm:çok üzgünüm:

zambakım gelmiş hoşgelmiş a.s.
kız normal olsa sana iyi bi ceza verirdimkötükedihüso kendimin vermemesine rağmen ama geri geldin aramıza bende uzun bi zaman aramızda yoksun sandım tablodan çıkar demiştin ekleyeyim hementurkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…