- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #5.881
kilomu ne sen sor ne ben söyleyim.az uz değil 35-40 vermem lazım
hatice sen hangi şehirde oturuyordun
günaydın arkadaşlar.aslında güne çok erken başlamama rağmen bilgisayar başına yeni oturabildim.dün birhayli moralim bozuktu ama bu sabah itibariyle durumu toparlayıp hayatıma çeki düzen vermeye karar verdim.oğlumu okula bıraktım,biraz yürüyüş yaptım,eve gelincede sirkeli suyumu içip kahvaltımı yaptım.
bugüne kadar 2 kez diyetisyene gittim.ikisindede 20 kiloya yakın kilo verdim.fakat sonra evlendim ve doğum yaptım.doğumdan sonra işi bıraktım.hamilelikte aldığım kiloları veremeyince doktora gittim ve hipotiroit hastası olduğumu öğrendim.metabolizmam tamamen durmuş.hipotiroit ve hareketsiz yaşam yüzünden kilo üstüne kilo eklendi.
son olarakta 1,5 sene önce adet düzensizliği başladı ve polikistik over sendromu teşhisi konuldu.polikistikte özellikle göbek ve basende kilo artışına sebeb olan bir hastalıkmış.doktorum kilo verdiğim taktirde kistlerin yok olacağını ve adetlerimin tekrar düzene gireceğini söylüyor ama 2 hastalıkta benim kilo vermeme engel oluyor.
işte durum bundan ibaret.ama herşeyi değiştirmenin çok zor olsada benim elimde olduğuna karar verdim ve herşeye yeni baştan başlamaya karar verdim.
sizlerin birbirinize karşı tutumlarınızda o kadar hoşki aranızda olmak istedim.
canım bende seni eskişehir de hatırlıyordum
ama diğer yazınca yanılıyorum sandım
:uhm:
90 dan fazlamısın ?
canım aramıza hoşgeldin. eminim kısa bir sürede çoğundan kurtulursun çünkü vermen gereken çok kilo var bunun yarısı zannedersem şişkinliktir onun için yarısından çoğunu verirsin.hareketlerini artır spor yap böylelikle metobolizman azda olsa hızlanır.
zambak çım geldiğine çok sevindim
tekrar hoşgeldin aramıza
slm kızlar ben geldim
kısmende olsa problemiimi hallettimm
gelelim kilo bildirimine
maleseff öyle büyük konuştugum gibi olmadı
600 gr vermişim sadece 77.9oldumm:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?