- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #5.841
kendinize iyi bakın kızlar iyi akşamlar opuyorumnanaktan
hatic22 face de ben seni görmedim[/QUOT c
canım benim facedeki ismim ayşe diye kayıtlı nasıl görmezsin
söylemiştim ya gerçek ismimi kullanmıyorum diye
başkada ayşe yok zaten o gurupta (topu topu8 9 kişiyiz yakaydirigubbakcemile3)
fotoda eşimle birlikteyim:içelim:
turkbayragiaslında herşeyi biliyoruzda neden uygulayamıyoruz anlamıyorum.ben artık kilo vereceğimede inanmıyorum.bu kilolar üzerime yapıştı sanki
herkese selamlar,a.s.
ben hiç bir yere ayrılmadım ama son 1 ay inanılmaz yoğun gçti benim için başımı kaşıyacak vakit bulamadım. :sm_confused:
yoğunluk bitti geri geldim. hepinizi özledim kızlar. bu arada hiç kilo veremedim ama almadım da sanırım burada sabitlendim. haftaya tekrar spor salonuna yazılıyorum. biraz daha veririm herhalde
öptüm hepinizi Şeniz
günaydın kızlar
dün haticeye belli bir süre topige giremeyecegimi söyledim.
oda sagolsun sizlere söylemiş ama size haksızlık yaptıgımı düşünerek tekrar gelip yazmaya karar verdim
kızlar bazı problemlerimden dolayı belli bir süre giremeyecegim
bu uzun bir zaman olacagı gibi çok kısada sürebilir
inanın bilemiyorumm:1no2:
kendinize iyi bakınn
görüşmek üzereea.s
kızlar merhaba nasılsınız opuyorumnanaktan annemde kalıyorum bu hafta çok sık nete giremiyorum, sanırım herkes iyi, keyifler yerinde kaydirigubbakcemile2 yarın kilo bildirimine girecek arkadaşlarım umarım herkes kilo vermiştir ve inşallah biran önce istediğiniz kiloya düşersiniz :lepi: sizleri seviyorum hoşçakalın.
zambak olmayınca bende onunla olan sporumu yapmadımhihoyyyt
10-15 dakika kızımla
ip atladım baya yorucu oldu ama iyi oldukaydirigubbakcemile2
biraz adım aletinden yaptım:sm_cool:
az az bacak karın hareketleri falan yaptım
kızlar bugün yeni aldığım cicişleri giydim sanki kendime güvenim geldi heee bayanssulusmile
sanki incecik kalmışım gibi hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile3
turkbayragiaslında herşeyi biliyoruzda neden uygulayamıyoruz anlamıyorum.ben artık kilo vereceğimede inanmıyorum.bu kilolar üzerime yapıştı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?