Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar merhaba nasılsınız opuyorumnanaktan annemde kalıyorum bu hafta çok sık nete giremiyorum, sanırım herkes iyi, keyifler yerinde kaydirigubbakcemile2 yarın kilo bildirimine girecek arkadaşlarım umarım herkes kilo vermiştir ve inşallah biran önce istediğiniz kiloya düşersiniz :lepi: sizleri seviyorum hoşçakalın.

turkbayragiaslında herşeyi biliyoruzda neden uygulayamıyoruz anlamıyorum.ben artık kilo vereceğimede inanmıyorum.bu kilolar üzerime yapıştı sanki

turkbayragiaslında herşeyi biliyoruzda neden uygulayamıyoruz anlamıyorum.ben artık kilo vereceğimede inanmıyorum.bu kilolar üzerime yapıştı sanki

slm
evet biraz uygulamak zor ama başladın mı devamı geliyor bende verebileceğime inanamıyordum Azim ve irade bir araya gelince olmaması için hiç bir neden yok bence
Vermen gereken kilo çok mu?

Selam hoş geldin canım. Hiç olmazsa almamışsın zaten fazla bir kilon yoktu. Kolaylıklar diliyorum.kaydirigubbakcemile5

Umarım problemlerini kısa sürede ve hayırlısı ile çözümleyip dönersin zambakcım
Sensiz burada kaçamaklar artıyor gibi geliyorboshayallersmile
Sen de kendine iyi bak canım.

sağol canım iyiyiz. Senin de iyi olduğuna sevindim. Bu aralar görüşememiştik. Arada uğramak koruma döneminde de iyi geliyor.hihoyyyt

Canım ip atlama en güzel sporlardan biri. Kızınla da eğlenceli hale getirmişsin. Umarım yararını görürsün.kaydirigubbakcemile2

kızlar bugün yeni aldığım cicişleri giydim sanki kendime güvenim geldi heee bayanssulusmile
sanki incecik kalmışım gibi hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile3

Oyelkencim moralin düzelmiş çok güzel ama fazla giysi alma bence. Kilo vermeye devam ettikçe daraltmak zorunda kalacaksın.sositososito

arkadaşlar ilk kilo bildirimi benden gelsin ama malesef vermedim aldım annem olduğu için dikkat edemedim annem bugün gidiyor tam gaz devam edip bu hafta vereceğim

ikinci kilo bildirimi de benden gelsin ozaman
bende hiç kilo verememişim 3 haftadır 73,50 de kaldım kafamçokkarıştı
üzülüyorum ama bir yandan da almadığım için seviniyorum

günaydın herkese opuyorumnanaktan
bende kilo bildirimi yapayım ne yazıkki veremedimmafoldumben bu hafta üstüne 200 gr almışım sabah 75 geldim :sinifsinif:

canım herşey motivasyonda ve beyinde bitiyor aklinialirimsmile
ne kadar uğraştın bilemem ama veremem dersen veremezsinlmaz:

bence buraya katıl ve neler yaptığından bahset biraz vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…