Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

arkadaşlar benim vermem gereken çok kilo var ama vücudumda şuanda ödemde çok var.tiroit ödeme sebeb oluyor ve ben bir türlü bu ödemi atamıyorum.şişirilmiş balon gibiyim.diüretik ilaçta kullanmak istemiyorum.tavsiyelerinize ihtiyacım var.

şu yeşilçaya birtürlü alışamadımki.siyah çayı severim ama yeşilçayın tadı çok buruk geliyor.hiç içemiyorum

Yapar tiroit evet ödem benimde vardı böyle bir problemim.Özellikle yüzümde hissediyorum Kilo vermeye başladığın zaman hafif hafif azalmaya başlıyor ama. Maydonoz çayı yapabilirsin ödem ve toksin attırıcı bunun yanında yeşil çayın da aynı etkisi var

canım çok sağol.yeşilçayı pek içemem ama maydonoz çayını içerim.nasıl yapcam anlatabilirmisin?birde anlamadım tiroit sorunun mu vardı?şimdi ne oldu peki?

Hipertiroiddim. Tamamına yakını alındığı için ömür boyu kullanacağım bir ilacım var artık.
Kür olarak da yapılıyor ıbrahim saraçoğlunun sitesine bir bak istersen çünkü bazı uyarılarda da bulunuyor tansiyon düşüklüğüne sebep olabiliyormuş galiba Ben bazı günler 20 dal filan limonluyup yiyorum çayını kürünü yapmaya üşendiğim için yeşil çay bile hazırlamak bana eziyet geliyor artık:))

İşte buduuuur:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Millet lale devri safahatına dalmış yaasırnaşık şey Biraz silkelenmek lazım.
24 saatte bir 5dk. ayırabilir herkes yani.

Ekleyecek bir şey yok canım. Sistemin mükemmel bence. Uygulama da güzel olacaktır eminim.:teselli:

Haklısın egecim. Önceden yazılıyordu ama yarın tekrar başlanır artık. Zararın neresinden dönersen kardır.

Bol su içmek lazım. Arkadaşların dediği gibi yeşil çay poşet değil de dökme çay içmek daha yararlı.
Ayda bir detoks yapabilirsin. Forumda %100 detoks tarifi var. Birkaçımız denedik 2 günlük onu deneyebilirsin.

Aynen öyle canım. Hem yazınca kaçamak olayı olmaz hem de birbirinden fikir alma, yanlışları görme olayı da oluyor.:hulya:

günaydın kızlarr
günaydın oyelken nasılsın bugün:teselli:

sabah yediklerim:
1dilim ekmek
haşlanmış yumurta
1kk kadar peynir
5zeytin--domates----salatalık

binbirrenkk
eminim kimse itiraz etmeden uyacakk çünkü bizler topik olarak uyumlu insanlarızzolumunekankayizsmile
başarıcazz canımmm eminimmm:lepi::lepi:

arkadaşlar ben geldim
geçmişi okuyup geliyorum opuyorumnanaktan

valla bende şimdi hatice uyuyaakaldı heralde gelmiş olması gerek yazacaktım
bibaktımki sen geldimm demişsinn

hoşgeldinn canımm benimmm
tatil nasıldıı bakalımmm
nelerrr yedinnn:jeyyar:önce bunu söyle sonra gezdigin yerleri anlatttkaydirigubbakcemile3

egecim bende sana yeşil çay sevmiyorsan maydanoz suyuda ödem atar diye yazacaktım bak tinkerbell yazmış. ailemde ödem sorunu olan var.maydanoz u kaynatıp suyunu limonyayıp içiyor.ödem attırıyor gerçekten
ama kokusu kötü...
ayrıca tarçınıda bol tüketmek lazımmış. kivi ,kiraz ,ananas da ödem attırırmış .aralarda tüketebilirsin canım .
bitki çaylarına da karanfil ve tarçın ekleyebilirsin çok faydalı ödemde
taylan kümeliden alıntıdır:)

Son düzenleme:
sabah yediklerim 2 dilim kepek ekmeği arasına peynir, 2 adet çeri domates
ve şekersiz çay

günaydın kızlarr
günaydın oyelken nasılsın bugün:teselli:

sabah yediklerim:
1dilim ekmek
haşlanmış yumurta
1kk kadar peynir
5zeytin--domates----salatalık

herkes uyumlu bi şekilde sabah menüsünü yazmış sıra bendekaydirigubbakcemile3
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
azcık tırtıklanmış peynir
domates,biber,maydanozgamyoncuiremsu
şimdi de biberiyeli yeşil çayımı içiyorum şekerler:içelim:
ara 1 yeşil elma
ara 2 ceviz 4 adet kabuklu fıstık
öğlen 1 dilim kep ekmek 2 çeri domares 2 zeytim 1 kase pulbiberli naneli yoğurt(sıcaklarda pek yemek yiyemem ben o yüzden hafif şeyleri tercih ediyorum)
ara 1 dilim karpuz
akşam da nohut yemeği ,2 kaşık bulgur pilavı ve salata yiyeceğim
bugüm çok sıcak olduğundan ikindiyi bekledim yürüyüş için şimdi de yağmur yağıyor
neyse evdeki videolardan seçecen artık bişiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…