- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #6.041
bende sizler kadar zayıf olabilecekmiyim acaba?hayatım boyunca kilo sorunum vardı ama şimdiye kadarda hiç bu kadar olmamıştım.şişirilmiş balon gibiyim.ödemimde çok fazla.tiroit çok fazla ödem yapıyor.bu ödemi nasıl atcam bilen varmı?
Yapar tiroit evet ödem benimde vardı böyle bir problemim.Özellikle yüzümde hissediyorum Kilo vermeye başladığın zaman hafif hafif azalmaya başlıyor ama. Maydonoz çayı yapabilirsin ödem ve toksin attırıcı bunun yanında yeşil çayın da aynı etkisi var
yazdıklarınla beni kendime getirdinnn:jeyyar::jeyyar:
yarın yeni birhafta ve ben yine cezalarımla muhteşem bişekilde gerii dönüyorumm
korkunn bendennnnklava: klava:
binbirrenk haklısın canım
1. bundan sonra herkes menüsünü yazacakk
2.cuma günü veremeyen ve enaz verenlere yüklü cezalarım varr:mymeka:
3.hafta içi kaçamakları için ayrıca cezalar var
4.kesinlikle yok regldim tatlı canım istedi mazereti yok oturunda kuru meyve yiyin
5.bu kurallara kesinlikle uyulacak uymayanlar listedışı
ceza müdüresi:zambak 3
selam arkadaşlar.bencede menüler yazılsa çok iyi olur.unutmayınki aranıza yeni katılmış ve kilosu sizden birhayli fazla olan bir arkadaşınız var burda.üstelik sizin kadar tecrübelide değilim.yazın menülerinizide kopya çekeyim birazkaydirigubbakcemile5
bende sizler kadar zayıf olabilecekmiyim acaba?hayatım boyunca kilo sorunum vardı ama şimdiye kadarda hiç bu kadar olmamıştım.şişirilmiş balon gibiyim.ödemimde çok fazla.tiroit çok fazla ödem yapıyor.bu ödemi nasıl atcam bilen varmı?
binbirrenk cim çok haklısın son zamanlarda bi gevşeme oldu bizde ilk başlarda herkes yazıyordu zambak, ben ,eylül tinkerbell,oyelken ...
ama sonra bi baktım zambakla ben kalmışımakannehirmenü yazan başka yazanda pek olmayınca bende bıraktım yazmayıyasakkelime
zaten biz bizeyiz herkes neyi ne kadar yiyeceğini biliyor .oturttu zaten menüsünü galiba ondan bırakıldı farklı bişey yendiğinde yazıyoruz ama
ben şunu yedim bunu azalttım gibi
gerekirse zambak ceza veriyordu :hulya:
sporlarda yazılıyor ama dediğin gibi yazsak daha iyi olacak tablo meydanda çünkükaydirigubbakcemile3
yeni arkadaşlarıda düşünmek lazımonlarda fikir edinirler:içelim:
İşte buduuuur:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Millet lale devri safahatına dalmış yaasırnaşık şey Biraz silkelenmek lazım.
24 saatte bir 5dk. ayırabilir herkes yani.
Ekleyecek bir şey yok canım. Sistemin mükemmel bence. Uygulama da güzel olacaktır eminim.:teselli:
arkadaşlar ben geldim
geçmişi okuyup geliyorum opuyorumnanaktan
arkadaşlar ben geldim
geçmişi okuyup geliyorum opuyorumnanaktan
arkadaşlar benim vermem gereken çok kilo var ama vücudumda şuanda ödemde çok var.tiroit ödeme sebeb oluyor ve ben bir türlü bu ödemi atamıyorum.şişirilmiş balon gibiyim.diüretik ilaçta kullanmak istemiyorum.tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Yapar tiroit evet ödem benimde vardı böyle bir problemim.Özellikle yüzümde hissediyorum Kilo vermeye başladığın zaman hafif hafif azalmaya başlıyor ama. Maydonoz çayı yapabilirsin ödem ve toksin attırıcı bunun yanında yeşil çayın da aynı etkisi var
sabah yediklerim 2 dilim kepek ekmeği arasına peynir, 2 adet çeri domates
ve şekersiz çay
günaydın kızlarr
günaydın oyelken nasılsın bugün:teselli:
sabah yediklerim:
1dilim ekmek
haşlanmış yumurta
1kk kadar peynir
5zeytin--domates----salatalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?