- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #6.021
evet aynen öyle oluyor da zaten. ayy alırsam ben çok bozulabilirim boşuna aç kaldım sıktım kendimi diye bunca zaman. İşte yanlış burda benim bunu bu yemeyi yaşam şeklim artık diye düşünmem gerekiyor kilo vermek için değil doğrusu bu diye.:umursamaz:
ayyy o korku bende de var sanki tekrar kilo alacak gibi hissediyorum kendimi
aslında yanlış yapıyoruz farkındayım beynimizi kilo alacak gibi yönlendiriyoruz
kullanıcı adımı değiştircektim nerden değiştireceğimi bulamadım
kızlar ben kaçıyorum görüşürüz
Merhaba kızlar hafta sonu giremedim
kuzenimin nişanı vardı hazırlıklar koşuşturma derken giremedim evimde dahi oturamadım ya neyse.... ancak cumartesi sabahı tartılabildim 56.8 çıktım.Hafta başındaki kaçamaklarımdan sonra fazla verebileceğimi zaten beklemiyordum
Bu hafta fazla oynama olmamış tabloda
Zambakcım hoşgelmişsin hallettin umarım işlerini ve tebrik ederim canım en çok veren senmişsin alkisalkisalkis
kullanıcı adımı değiştircektim nerden değiştireceğimi bulamadım
Nişanınız hayırlı olsun canım. Yine de verdiğin kilo az değil. Böyle böyle gidecektir artık.
Sağol canım biraz yorucu oldu ama çok şükür atlattık. Sen nasılsın? Bu arada o kadar çok kişi farketti ki zayıfladığımı pek bir sevindim. :)) Dediğin gibi böyle böyle gidecek bakalım artık.
Nişanınız hayırlı olsun canım. Yine de verdiğin kilo az değil. Böyle böyle gidecektir artık.
Sağol canım biraz yorucu oldu ama çok şükür atlattık. Sen nasılsın? Bu arada o kadar çok kişi farketti ki zayıfladığımı pek bir sevindim. :)) Dediğin gibi böyle böyle gidecek bakalım artık.
kaydirigubbakcemile5
canım bilmiyorum kararla mı verilmiş. Ama ben başladığımda da yazılıyordu yazıyordumda sonra pek dikkatimi çekmedi açıkcası Aslında sürekli yazılsa çok iyi olur hepimiz fikir sahibi haberdar
oluruz birbirimizden.
Ne menüler kalmış, ne sporlar ne de cezalar. Ceza müdürü de oklavasına veda etmişsositososito.
Ondan sonra tablonun durumu vahim. Başka türlü olsa şaşardım zaten.kaydirigubbakcemile3
Sistem yeniden kurulmalı bence yazıldığı zaman herkes kendini sorumlu hissediyor.:hulya:
tinkerbell canım 500 gr az degill tebriklerrrkaydirigubbakcemile5
selam arkadaşlar.bencede menüler yazılsa çok iyi olur.unutmayınki aranıza yeni katılmış ve kilosu sizden birhayli fazla olan bir arkadaşınız var burda.üstelik sizin kadar tecrübelide değilim.yazın menülerinizide kopya çekeyim birazkaydirigubbakcemile5
Sayfaları geriye doğru bir taradım da gözümden kaçan olmadıysa en son 546. sayfada zambak menü yazmış. Ondan sonra 57 sayfa bu konuda bir şey yazılmamış.bilmiyorumkismile
Önceden menü ve yapılan sporlar yazılıyordu.
Takip etmeye çalışıyorum ama yazmamak için bir karar alındı mı yoksa kendiliğinden mi bırakıldı anlayamadım.aklinialirimsmile
Tabi motivasyon için sohbette şart ama beslenme ve spor düzeni belirtilmezse katılımcıların nasıl bir yol izledikleri bilinemez ve amaca ulaşmak da zorlaşır bence.yerimseniben
bende sizler kadar zayıf olabilecekmiyim acaba?hayatım boyunca kilo sorunum vardı ama şimdiye kadarda hiç bu kadar olmamıştım.şişirilmiş balon gibiyim.ödemimde çok fazla.tiroit çok fazla ödem yapıyor.bu ödemi nasıl atcam bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?