Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

selam arkadaşlar.bugün çok yoğundum.tüm gün dersteydim.oyüzden bilgisayarı açamadım bile.bugün yazılanları okudum.bende bütün gün yediklerimi yazıyorum.
sabah:
2dilim çok tahıllı ekmek
2 light üçgen peynir
bol maydonoz
şekersiz çay
öğle:
2 etimek
3-4 kaşık taze fasulye
yoğurt
akşam:
2 köfte
salata(bol maydonozlu)
gün içinde hiç ders aram olmadı öğlen yemeği dışında o yüzdende hiç ara öğün yapamadım.ama 2 litre su içtim.
benim için bir değerlendirme yaparsanız sevinirim.opuyorumnanaktan

canım menün gayet güzel geldi bana tabi ara öğünün olsa daha iyi olur malum sınavlar yaklaşıyor sizin işler dahada bi yoğun oluyor
ama vakit bulunca yap ara öğününü
sende gelişme de var ayrıca 2 litre su içmişsin hiç içemiyorum diyordun
bu zamanla 3 litreyide buluralkisalkisalkis

Merhaba uzun bir takipten ve artık iyice psikolojimi bozmaya çalışan kilolarımdan sonra bende burada olmak istediğime karar verdim.

Desteğe ve tavsiyeye ihtiyacım var arkadaşlar bende size katılabilirmiyim ?

Merhaba uzun bir takipten ve artık iyice psikolojimi bozmaya çalışan kilolarımdan sonra bende burada olmak istediğime karar verdim.

Desteğe ve tavsiyeye ihtiyacım var arkadaşlar bende size katılabilirmiyim ?

merhaba bende varım deyip kaybolmayacaksan aramıza hoşgeldina.s.
kaç kilosun boyun kaç neler yaparsın bunlardan bahset istersen:uhm:

evet haticecim ya sıkıldım bende aynı şeyleri yemekten ama hep kahvaltı hazırlamayı unutuyorum sabahta hemen 2 dilim kep ekmeği arasına peynir koyup getiriyorum iş yerine kaydirigubbakcemile3,
bide domates yumuşayınca yiyemiyorum ben kaydirigubbakcemile3

merhaba bende varım deyip kaybolmayacaksan aramıza hoşgeldina.s.
kaç kilosun boyun kaç neler yaparsın bunlardan bahset istersen:uhm:

Kaybolmaya hiç niyetim yok hatta bıktırabilirim bile :jeyyar:

73 kiloyum boyum 1.72 muhasebeciyim 21 aylık evliyim evlendiğimde 60 kiloydum düzensiz yemek saatleri ve eşime marifetlerimi göstericem derken bu hale geldim mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…